Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BohumilCisar

    Tak teď nevím, jestli je to důvod k radosti nebo k pláči. Codemasters jsou mistři recyklace a jejich závodní hry běží na nechutně zastaralém enginu, který oprašují snad 20 let, udělat pořádnou fyziku neumí do teď, ale umí ty své polotovary výborně prodat. Naopak SMS se s druhým PCARS hodně vytáhli a vypadá to, že jejich engine má obrovský potenciál jak pro okruhy, tak pro rally hru (skvěle tam fungují všechny povrchy a počasí). Já doufám v to, že Codemasters využijí všechny zkušenosti a engine od lidí ze SMS a další Dirt bude běžet na enginu z PCARS2 (nebo 3?) a bude to aspoň tak realistické, jako bylo PCARS2, to by mohl být splněný sen... 


  • Zdravím
    prosím chtěl bych se tu zeptat, v Brně při škole jsem dělal 4 roky testera
    aplikací, teď budu letos školu končit, a chtěl bych si najít lepší
    perspektivnější práci. Poradíte mi po čem se v Brně porozhlédnout?

    • Já jsem měl štěstí, když jsem v Brně končil školu, tak jsem narazil na agenturu, která se soustředí na It pracovníky, tam jsem se zaregistroval, a pak už chodil přímo na pohovory podle toho co mám vystudované, a v čem mám praxi.

      • Opravdu? něco takového by se mi hodilo, protože co jsem zatím našel na internetu, tak z toho nikdy nic nebylo, myslím z pohovorů, jak se ta agentura jmenuje?

        • Zkuste si najít agenturu Coolpeople, která má pobočku v Praze i Brně, když si projedete stránky, tak tam najdete i o jaké pozice mají zájem, jinak je velkou výhodou, že se u nich dá řešit vše online.

  • SalemCZ

    Na Codemasters by se za chvíli měl jít podívat antimonopilní úřad. 


    Ten Mad Box už je mrtvá věc?

  • twicer

    Tohle není vůbec dobrá zpráva, stím jak posledních pár let produkují pouze poloviční hry potřebovali konkurenci jako sůl.

  • Sakra. Sami nic pořádného neumí, a ještě k tomu koupí firmu, která to umí lépe? Doufám, že jejich titul nepřemění v něco hrozného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit