Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježíši, to snad ne...první série ještě dobrý, druhá totální Filler a třetí je odpad na 192 milionů množinu, Disney fakt netuším co ještě vysát jak upír...možná by měli vyhodit KK, která dokázala jednu z největších frančíz světa totálně zničit, koho dneska zajma Star Wars? Nikoho...to skončilo navratem Jedie

    • Má jít o hru z jiného období s jiným hrdinou a jiným příběhem. Star Wars Jedi herní série evidentně lidi zajímá (kupují to) a je i celkem dobře hodnocená. Outlaws i Eclipse taky vyvolaly velký zájem. Disney ty hry nedělá, jen prodává licence. Co z toho nakonec bude, záleží primárně na Respawnu, Massive Entertainment, Quantic Dreams a dalších vývojářích.

      S filmy a seriály souhlasím, i když první půlku první série Mandaloriana jsem se dost nudil, takže bych se zdráhal ji označit za lepší než druhou sérii. Ale na třetí mě to nenalákalo a co jsem slyšel, tak je to jen dobře.

      • 1. Seriál Manda dobrý...ale furt to bylo jak vedlejší quest mno, ale furt ok a pak to vzalo sešup

      • Nikoho Star Wars dneska už nezajmá...totálně to dok...zničili, já mám třeba kotor na starým pc, novým pc, telefonu, ta hra je poklad ale aby mě někdo donutil koukat a nebo hrát nový star wars, ne díky...tenhle směr mrveni podporovat nebudu i když se vyskytne jedna dobrá hra, to si radši uriznu varle (jedno), takže na jejich film že starý republiky nejsem zvedavej a už vůbec ne na další rey palpatine film, i když zkoušeli znasilnovat Skywalker jméno...to je snad největší urážka vseho.


        Kruci i pár kusů oblečení mám s nápisem ,,Star Wars,,...a ona to za 10 let dokáže zničit...good job, 50 letou práci zničit za dekádu

        • Jako ano, je to peklo. Ale jestli jsi neviděl Andora, tak do toho jdi. To je úplně super dospělácký Star Wars s naprosto kulervoucí atmosférou. Občas si pouštím některé scény dodnes, jakou to má pro mě ... echm... sílu :-)

          • Inquisitor

            Jo Andor se mi taky líbil. Takový hodně jiný SW. Syrový bez jedi serepetiček:)

        • Když to budeš dost dlouho opakovat na všech fórech, tak se to jednou možná stane pravdou.  Ale prodeje SW Jedi: Survivor říkají, že to zajímá pěkných pár milionů lidí. A to ta hra měla při vydání docela dost problémů.

          A navíc ani neplatí, že to nezajímá tebe. Kdyby tě osud SW nezajímal, tak nebudeš číst články na toto téma natož k nim psát emotivní komentáře.

          • Derp_1337

            Taky si říkám, že člověk nemůže kvalitu herních Star Wars hodnotit na základě (ne)kvality seriálů či filmů.

  • Kabutops

    maybe there is a way...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit