Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rudysakal

    No toto je bohovské, super zpráva. Jen doufám, že se z toho vyklube remaster, protože na Diablu ll není co vylepšovat (jo grafiku jo). Hlavně ať je to 2D, to je to pravé Diablo ll (třeba moc hezky byl nakreslený i Fallout: tactic).

    Kvalitních 2D rpg se v dnešní době vyvíjí málo :´(

    • PCMR

      2D má svoje kouzlo, ale obávám se, že udělat hru typu Diablo 2 v moderním 2D (přeloženo: vytvořit a vyrenderovat super kvalitní assety) by stálo možná víc, jak ve 3D. Je třeba si uvědomit, že prakticky celá ta hra je CGI a to ne ledajaký CGI. Blizzardovský CGI. Fakt nemám tušení, jak tohle udělaj, ale tipl bych si, že to bude nějaký oj*b typu upscalovaný sprity z originálu. Je sice pravda, že SCR měl kvalitně udělaný sprity od pýky, nicméně množství spritů a map ve SCR, to je absolurní prd v porovnání a tím, kolik toho je v D2, kde i potvory stejnýho typu mají různý varianty vzhledů, obměny zbraní a brnění. Detaily, kterých si všimneš až po letech. Tohle nemá obdoby ani u dnešních 3D her. Nedivím se, že při vývoji D2 měli crunch rok v kuse.

      • Thanquol

        Blizzard použil stejné modely ve vysokém rozlišení, které používal pro videa a tapety, aby předvytvořily herní modely ve 2D. museli vykreslit každý předmět v každé poloze a rotaci. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit