Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

Nelze uprit, ze je to stylovka, ale nejsem si uplne jisty jestli ji FPS pohled uplne svedci, oproti Cuphead.

Jinak poznamka bokem - prosim pekne, slo by konecne neco udelat s mistnima galeriema? Na Zestolu.cz mate o dost pouzitelnejsi verzi a predpokladam, ze vse bezi na stejnem redakcnim systemu, takze se nabizi obligatni otazka: "Jak tezke to muze byt.... ?"

• Souhlasím, pohled z vlastních očí a 3D prostředí je při této stylizaci trochu zvláštní, ale nepřijde mi to až tak zlé. Poprali se s tím docela slušně.

Pokud jde o galerii, tak ta zestolu je i tady. Bohužel jen pro ty, co si platí verzi bez reklam. Jinak se dá zvětšit pomocí Ctrl+  a pak je taky celkem použitelná. V základním zobrazení je to fakt hrůza.

• Hidden

Zajimave, tim spise by ji mohli nahodit pro vsechny. Ono se ani nemusi zoomovat a staci vyhodit "width" na kontejneru obsahu stranky, aby se roztahla pres celou siri okna, nicmene i tak porad treba nefunguje listovani mezi obrazky pri zvetsenem nahledu (jako je na zestolu). Ale hlavne, proc bych to jako uzivatel mel delat?

Co si budeme povidat, ona i galerie na zestolu neni zrovna hitparada, ale porad je o poradny kus pouzitelnejsi nez zdejsi. Clovek nemusi byt ani mistr UX aby videl, jak je uzivatelsky strasna. Ale to je jen takove to opakovane zabrblani pro formu na stavem, ktery se tahne mesice, ne-li primo roky a nikdo ho neresi (nebo resi, ale bez vysledku, coz je pro uzivatele stejne, jako by ho neresil vubec).

• Netuším, co je za tím. Jestli tím chtějí nutit placenou verzi (i když změnu galerie jako výhodu neprezentují) nebo se jim do lepší galerie nevejdou všechny potřebné reklamy... Z hlediska kódu je úprava samozřejmě jednoduchá.

Navíc galerie není jediné UX WTF na těchto stránkách. Docela mě vytáčí, že se na úvodní stránce jeden článek zobrazí třeba i třikrát a jelikož má dva různé nadpisy, občas na dva různé odkazy i kliknu. Kdyby se zobrazoval každý jen jednou, vešlo by se tam článků víc a nezapadávaly by tak rychle.

• Hidden

Tezko rict, ale pokud nejaky web aktivne odrazuje uzivatele navstivit nejakou jejich stranku (galerie v tomto pripade) a nebo ho rovnou primo vyhani pryc (podiva se na obrazky radeji na jinem webu), neprijde mi to jako zrovna genialni strategie jak si navstevnika udrzet a zmonetizovat pres reklamy.

S temi clanky na titulce souhlasim. Uplne mi tak nevadi, kdyz jsou tam dvakrat, ale s pokazde jinym titulkem je to hodne matouci. Jestli je to vyslovene zamer a ne nedomysleny prehmat, aby si lidi omylem klikali, pak je to klasicky dark pattern.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit