Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, beru v potaz. Možná to je to co mi na té hře nesedí...že tam prostě v té grafice (obličeje postav, monstra, ...) vidím ten JRPG styl přestože se snaží (na sílu?) o RPG západního stylu. Přijde mi to trochu jako pejsek a kočička dělající jejich dort ze všeho možného.

Možná jsem jenom zbytečně přísný a nakonec se mi to bude líbit. Možná je to také tím že nejsem příliš fanoušek souls-like her a z DD2 to prostě cítím stejně jako z prvního dílu. Přesto všechno tomu dám šanci, bojím se toho že i když mi nějakým záhadným způsobem sedne souboják, tak se obávám že příběh bude podivný až bizarní jak jsem u některých JRPG zvyklý.

Jak jsem již psal Crimsom Dessert za mě vypadá daleko lépe a podle mě se snaží o to samé co píšeš - udělat RPG západního stylu přesto že se jedná o jihokorejské studio.

• Ta hra je čistě západně orientovaná, jednička měla spousty expertů na danou problematiku ze západu při výrobě. JRPG je pojem, který bych vůbec nepoužil. Crimson Desert je korejská hra, tam o JRPG nemůže být ani řeč.

• Lidi to hypuji, protoze znaji jednicku, ktera je super.

• Sledoval jsem i gameplay showcase od IGN a něco mi na té hře prostě nesedí. Některé aspekty vypadají strašně fajn, ale potom z té hry cítím něco co mi strašně ruší konzistenci a plynulost hezky vypadající hry, příběh soudit nemohu jelikož první díl mám v knihovně a přestože se mi líbí, tak jsem se k němu zatím blíže nedostal.

Zkusím tomu dát šanci až to bude ve slevě. Je to čistě osobní názor a celkem i rozumím tomu proč se to někomu může líbit bez výhrad.

• Souboj mi přijde nějaký lehce trhaný, NPC jenž mají na obrazovce titulky aniž by byly nadabované dokonale vytrhávají z soustředění, obecně to na mě působí dojmem hry jenž měla vyjít tak před deseti lety. Přijde mi že to lidi strašně hypují jelikož se jedná o hru v typickém líbivém JRPG stylu.

Tím nechci říct že mám s JRPG problém obecně, například se velmi těším na Crimson Desert jenž mi prostě sedí daleko více. Stejně tak ne všechna RPG západního střihu se mi líbí.

Btw sledoval jsem tento gameplay který na mě prostě působí "na jedno kopyto" a obzvlášť mi vadí to mlácení protivníků dokud nemají health bar na nule 🥲 : https://youtu.be/96WlM2t3gEw?feature=shared

Jestli se někdo na tuto hru těší, tak mu to upřímně přeji, za sebe pouze upozorňuji na neduhy které v DD2 vidím.

• flash789

Ja to sledoval od začátku a hrál jsem kromě Switche všechny verze. Myslím že ten boom a to že se hra dostala na výsluní nastal až s vydáním PC a PS4 verze. Do té doby to byl zájmově těžký průměr a hrála ta skupina nadšenců a o té hře skoro nikdo nevěděl. Ještě dneska se najdou hráči  co to neznají a to jsou jinak v žánru aktivní. Dvojka už ovšem bude jiné kafe, v tom zájmu :)

• já bych to nenazýval uplně nezájem. Ono počáteční projede nebyly nic moc, ale postupem času si DD vytvořilo tak trochu kultovní status (mezi těmi co ho hráli) a ty odezvy jsou hodně pozitivní, a proto si myslím že kývli na druhý díl a jsem tomu rád. DD má nejlepší systém bojů a kouzel v rámci akčních RPG co jsem za svou 30-ti letou herní kariéru zažil.

• flash789

Mně to s tím GTA přijde jako takový kec do éteru aby to bylo přístupnější pro lidi co vědí o DD málo a přiblížení se západnímu publiku. Jen dojem. Itsuno je už od mladí fanoušek DaD a západní Fantasy obecně. První známky toho co je teď Dragons Dogma navrhoval už někdy v době GTA 3 akorát to nějak v Capcomu úplně neprošlo. Taky dělal furt DMC a podobně. Ale uvidíme co ve dvojce, protože v jednicče jsem tedy nějaký vliv GTA nepozoroval. 

Po tom nezájmu co první díl po vydání v roce 2012 zažil je zázrak ze se během těch deseti let prosadilo a máme pokračování.

Dragons Dogma je nejlepší akční rpg všech dob !

• GOTY 2024. 

• cms.jakub-malcharek

Na Steamu má DD2 dokonce už i vlastní kartu :)

• nightborne

Tak tak, máš to na konci toho videa =). Datum vydání nicméně nevíme.

• To je potvrzene, ze vyjde na PC a pokud ano tak i ve stejnem terminu jako na PS ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit