Přejít na výpis diskuzí
Stylové vzdušné souboje v Top Gun: Hard Lock
7.6.2011 | Jan Vitík
15 příspěvků
-
totální odpad tato hra nedotýkat se ani klackem
-
Propagace najemnich vrahu imperia.
-
Kde je "Hájvej tú d dejndžr zoun"?!?! To je EPIC FAIL!!! *1*
-
Teda na tom E3 se poslední dobou představují budgetovky osto šest... Nový Far Cry 3 vypadá o třídu hůře než jeho předchozí díl který byl z hlediska grafiky opravdu skovstem, pak tu máme DMC5 které vypadá jak pro starou verzi konzolí a ted TOP GUN který vypadá po grafické stránce jak Lock on (jenže ten je už nějaký ten pátek venku :) Jako nevím jsem možná zmlsaný BF3 a podobnými tituly ale tohle je prostě hrůza to snad uznáte všichni ne?
-
-
nesmis srovnavat Far Cry 2 na PC a Far Cry 3 na xbox .. hlavne co je platna grafika kdyz se nepovedou herni mechanizmy .. celkove me spis nez dosazeni grafickych limit konzoli znepokojuje uroven prezentovanych her po hratelne strance ..
-
a co bys chtěl?prostě se smiř s tím,že herní konzole jsou už na svym maximu,víc z nich už nevytáhneš.
-
-
no jo, stříhy z Top Gunu, hudba Harold Faltermeyer, ingame to vypadá na styl HAWX, což v podstatě nemusí být na škodu(simulace ve stylu Flanker 2.0, Lock On apod. se opravdu pro konzole očekávat nedá), ale jestli tam nebude Maverick, tak si to můžou napchat do špic *1*
-
Bohužel, nejlepší z toho videa jsou střihy z původního filmu. I ta hudba, ve chvíli, kdy přejde ze soundtracku na originální zvuk mi přijde, že jde o třídu dolů.
-
někdo chtěl udělat letadla ale bál se HAWX a použil značku Top Gun? *4*
-
F14 vs SU27 :-D ptákovina jak sfina, hudba příšerná. Jinak arkáda by to mohla být zajímavá. Hlavně nemyslet.
-
arkadova stihacka nemusi byt zla, uvidime aka bude hratelnost
-
-
Jestli to bude jako původní Top Gun, tak letecká rubanice *5*
-
-
Jesteze je Top Gun z roku 1986, to jsou pak jiny nez devadesatkovy kulty:)))
-
-
Mně se tyhle epochy vždycky pletly...omluva :)
-
ee, s tím bych nepočítal. Top Gun už je, tak že tohle bude spíš nějaké "pokračování"...letecká arkáda, simulaci bych od toho nečekal, protože kdo to někdy hrál, tak ví...hra se držela hesla...střílej, střílej, střílej
-