Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne

    Ty hele, já na pevnině určitě alespoň tu čtvrtku času strávil. Ono když víš, kam jít (třeba ty zóny už znáš, protože jsi to průběžně procházel během early a podobně), tak toho tam vážně neni zas tolik, to máš samozřejmě pravdu, ale já třeba tu stupidní jeskyni s lékem hledal... no, dýl, než by se mi chtělo přiznat =).

  • Jako hráč původní Subnautiky souhlasím, že toto rozšíření už nemělo svůj wowefekt jako originál. Určitě pak není potřeba trávit 1/3 hry na pevnině jak tvrdí recenze (a to v ranné fázi hry byla pevnina dokonce mnohonásobně větší). Tedy  pokud to vezmete v Prawnu (robo oblek) máte pevninu projitou relativně za chvilku a bez potíží... SnowFox (sněžný skútr) ani Ice Worm vůbec nenaplnili svůj potenciál což je škoda a jsou ve hře defacto zcela zbytečně a za mne byl Ice Worm spíše velmi otravný prvek který vás navíc dokáže i snadno bugnout...

    Jako hráče hry už od raného vývoje mne i mrzí změna příběhu, jenž původně působil i zajímavěji a akčněji a nechal pár nezodpovězených otázek které se už do finálním příběhu vůbec nedostali. 

    Zamrzela pak i absence některých věcí z původní hry a neustále napětí které měla a tvořilo nutkání, že opravdu musíte rychle dál zde chybí. Naopak mě potěšili nové biotopy, herní mechaniky, místnosti, fauna a flora a parádní hudba z jukeboxů kterou sbíráte po světě. Zajímaví konec který dokázal potěšit ale i zároveň zklamal ale technicky vzato otevřel i cestu pro nový příběh z tohoto universa, tak uvidíme jestli se autoři vydají v budoucnu toto cestou.

    Below Zero  7,5/10 (původní Subnautica 9,9/10)

  • Thyrmael

    Velká škoda, že na Subnauticu pro VR se tvůrci dost vykašlali. V první hře umožnily alespoň základní podporu a atmosféra byla neskutečná. Jen škoda, že do alespoň hratelného stavu ve VR ji museli dopracovat až mody. Pokud by tato hra měla komplet podporu VR včetne ovladačů (aby hráč nemusel hrát controllerem), byla by to obrovská hitovka. Protože zážitek ve VR v hlubinách je něco, co se nedá zažít při hraní na monitoru.

    Below Zero už nemǎ žádnou VR podporu. Ale po zkušenosti z první části bylo procházení po souši ve VR tak nepříjemné, že si neumím představit, že by zabíralo třetinu hraní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit