Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jam97
    Pokud si chcete zahrát opravdu dobrýho Maria na PC, zkuste Super Mario Bros X. Je zdarma, má spoustu uživatelských úrovní a i ten editor tam je :)
    • Jack1947
      Ok, fair enough. *3*
  • V roce 1990 vyšla pro MS DOS hra s názvem Stunts. Byly to parádní 3D závody a světe div se, měly i editor tratí, prakticky na stejným principu jako tohle.

    O 25 let později vyjde hra s poměrně retro grafikou (styl her pro DOS), stejně vyspělou fyzikou a má prakticky stejnej editor. Jedná se o pokračování remaku remaku, kterej remakoval remake remaku.... A stojí 11 stovek.

    Sorry ale tohle je úsměvný. Chudák Mario. Ani bych se nedivil, kdyby ho našli někde v Japonsku oběšenýho na větvi.
    • Stunts bych spis srovnal s Trackmanii. S timhle Mariem to ma spolecnyho leda to, ze tam muzes i neco vytvaret, ne jen konzumovat obsah. Tohle neba byt zadnej remake, proste jen nova plosinovka s Mariem. Nevidim na tom nic divnyho ani spatnyho
  • Hnisavec
    Nintendo je už úplne mimo....3000ca variácia 3 značiek....ešte že každý triezvy hráč berie už tieto 9tky a 10tky so smiechom a nadhľadom....
    • Hnisavec je už úplně mimo... 3000átá variace trollovského komentu... eště, že každý, střízlivý hráč bere už tyto blitky a zvratky se smíchem a nadhledem...
      • Moc mimo není. Jeden Mário, oukej, asi to je zábavné, ale miliardtá hra na téma Maria, Donkey Konga, nebo jak se ty postavy jmenují, je prostě OTRAVA. Osmileté děti to nejspíš bude bavit ( jasně, je to i pro dospělé, slyším komentáře ) , mě tedy ne. Uvědomte si, že fatální nedostatek originálních Nintedovských her na dospělá témata pohřbil WiiU, což je jednoznačně chyba Iwaty.
        Jo, než začnete nesouhlasit, jen tak pro zajímavost, třeba pro milované N64 a Turoka jsem si jel klidně do Německa, když se tu ještě neprodávalo, tu firmu mám rád a štve mě, jaxe plácá ve vlastní slepotě.
        • Ano, protože Assasínů máme během 8 let 27 her, Call of duty... , Need for Speed..., batlefieldů... nespočetně. Tohle je bohužel otrava. Když si projdeš recenze téměř každá z N her vychází velmi velmi dobře. Co jsou podle tebe dospělé hry? Já jsem dospělý a hraji Nintendo hry s chutí. WiiU není pohřbené ani omylem. Nevím, kde si a tuto informaci přišel, vaříš tu dost z vody... Možná sis jel do Německá pro hru, ale nevíš o čem mluvíš.
          • Opravuji 22
            • Nevařím z vody. WiiU přišlo s podseknutým HW v nesprávný moment. To by samo o sobě nevadilo, když dokázalo Nintendo rozchodit Residenta na Gamecube, což byl stroj , nepletu-li se, s méně než 48 MB RAM(!) , čekal jsem, že z WiiU dostanou mnohem více. Netvrdím, že na XONE a PS4 vychází samé nádhernosti, ale alespoň mají v portfoliu jakous takous rovnováhu, to jest FPS, RPG, auta, dětské hry atd, prostě od každého něco. U Nintenda, kromě pár multiplatformových titulů, to stojí jen na provařování několika málo značek, stále dokola. Že se to japoncům líbí, to vím, jen tvrdím, že to nestačí na globální úspěch Nintenda. Myslet, si, že bude dvakrát za sebou fungovat koncept netradičního ovladače a popelnicového hardware, byla hrubá chyba Iwaty a jeho týmu.
        • Erien
          Tak nejdřív Wiiu není pohřbený, což je jednoznačně tvůj nedostatek, protože o tom nic nevíš. Navíc Wiiu jako konzole není prodělečná, takže na každém kusu něco mají. A i kdyby prodělali, mají nahrabaných tolik peněz z Wii a z 3DS, že takových konzoli by mohli vydat 10 a pořád by jim zbylo dost peněz, na to aby vydali dalších 10 takových. A to že je pro tebe otrava, hrát další díly Maria, neznamená že je to otrava pro miliony dalších hráčů, kteří to ve velkém kupují. Což je vlastně i důvod, proč to Nintendo dělá, protože lidi to kupují. Mimochodem kdybys ty variace Maria hrál, tak bys věděl, že každá ta hra je jiná.
          • Ofiko pohřbené není, ale interně to už museli zabalit loni, je to slepá ulice. Iwata si sice snížil plat, ale to bylo jen gesto, nic víc. O tom jestli mají nebo nemají peníze, vůbec nemluvím, to se odehrává jen ve tvé hlavě. BTW, jezdím ob rok do Japonska a mám tam přátele, takže dobře znám místní pokémonovskomangovou mentalitu, nic ve zlém, ale na světové působení v konkurenci ONE a PS4 to je dost málo ( mám obě konzole ). Jinak, vzhledem k tomu, že jsem měl N64ku, Gamecube i Wii, tak i toho Maria trochu znám, neboj.
            • Erien
              Tak až zase pojedeš do Japonska, tak si o Nintendu něco zjisti. *1*
            • Na japonskem trhu Nintendo vladne, dohledej si prodeje. Novych znacek ma za posledni roky taky pomerne dost a ze stale recykluji Maria se nemuze nikdo divit, kdyz je stale takto popularni a prodava. Disney taky recykluje Mickey Mouse, Sega Sonica atd. - narozdil od techto znacek si Mario drzi velmi vysokou uroven. Wiiu bylo pro me v dobe vydani taky zklamani ohledne sily hw a nabidky her tretich stran, ale casem se ukazalo, ze jejich hry jsou opet jedinecny, nejhratelnejsi a nejzabavnejsi. Hry od ostatnich si zahraju v lepsi grafice jinde. Novy Wiiu se da sehnat kolem 5k a ty hry za to rozhodne stoji a je jich spousty. Kazdopadne nova Zelda prijde brzy a herni svet poklekne :) A pak NX, to bude asi rozhodujici pro Nintendo jak a kudy dal.
            • Jack1947
              Oni hlavně nic jiného narozdíl od ostatních plarforem nemají... co naplat když je to jedna z mála věci co je drží nad vodou. Navíc Nintendo necílý na hc publikum, pomalu ne ani na kasůli.
  • Škoda, že to není i na 3ds.
  • Jack1947
    Všichni ne... "Jen fanoušci Wiiuu" škoda takového Mario bych si vyeditoroval rád i na pc ale je to jak šecko značka prostě víc prodává. Na platformě...
    • Ano... "Pečlivý design úrovní totiž zajišťuje " blaho editorovat i pc ale to jen fanoušci a značka taky šecko, nebo ne. Na Wiuu...
      • jakubc
        Holt všechno všude nejde no, byznys ne? I jack je exkluzivita, ostatní leda tak pro smutek uděláno, nesmíš holt jen na gamespoty eurogejmry ale i tady, abys nepokulhával...
        • Jack1947
          Myslel jsem totakhle když to je jen ten editor tak je škoda že něco podobného se nepodívá i na pc... šak mário na pc byl tak proč by si nemohl někdo kdo ho rád tvořit vlastní levely...
          • Ten kto rád, koupit konzola od nintendo... a pak hrat, nebo nehat? Možná i jo.
            • To uz rostou lisohlavky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit