Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    OK. Jsem rád, že vycházíš z vlastní zkušenosti a neoháníš se názory druhých. Pár věcí mi přesto uniká. Proč by se zajímavé nezávislé tituly nemohly číselně hodnotit, když se kolikrát AAA titulům s lehkostí vyrovnají nebo je i přímo překonají? A proč by si tvůrci takové hry nemohli říct o 339 korun za práci, kterou do takovéhle hry vložili? Nebo máš pocit, že hru ráže Super Meat Boy udělá dneska kdokoli z Horní Dolní? V poměru k cenám AAA titulů je to pořád cenový luxus za kvalitní hru; jak jsi i ty sám napsal: "Hra je to vesměs zábavná...". Já opravdu nevidím jediný důvod se takovýmto hrám vyhýbat, neplatit za ně nebo se o nich nezmiňovat na moderních videoherních portálech.
  • já si to stáhl z netu, má to jen 6MB ! :D je to jako flash, hraju v prohlížeči, ale asi si koupím gamepad :D
  • Hrál dostal jsem ho na steamu k Vánocům. Hra je to vesměs zábavná, ale prostě bych jí vůbec nedával do hodnocení, protože je to taková ta hříčka, která se prostě hodnotit zejména ve společnosti AAA her prostě nedá. A za tím, že 14€ je za podobnou hříčku (ne hru) moc, si stojím. V rámci vánoční akce stála snad 4€, i to je hodně.
  • ucho
    mně to nejvíc připomíná tuhle flashovku :)

http://www.kongregate.com/games/Edmund/meat-boy
  • ucho
    no a kolik by sis představoval? jaká je vlastně stupnice u takovýchto specifických her? něco ve stylu, že takováhle hopsačka může dostat maximálně 6 nebo 7 a nikdy více? jen proto, že tam není vytvořený svět jako v Mass Effectu (random příklad)?
    ta hra má nějaké své aspekty, záleží, jak to funguje a jestli se to tedy dobře hraje. nebo jednoduše, co by se dalo konrkétní hře vytknout.
    hodnotí se tedy žánr nebo hra?
    jinak číselné hodnocení je jen číslo. hodnocení bude vždy individuální, stejně jako u filmů. každému se tedy hra líbit nemusí, protože třeba od her čeká něco jiného (stejně jako že někoho nebaví třeba strategie...)

takže pokud nesouhlasíš s hodnocením, dobře. ale napiš tedy, co ti na dané hře vadí, co je tam uděláno špatně, pokud chceš do diskuze přispět konstruktivně...
  • dost mi to připomíná flashové "N", které tu už nějaký ten rok je
  • naprosty souhlas !!! hra neni spatna, ale 9/10 je fakt moc ...
  • prestoze sem vyrostl na osmibitech a plosinovkach, tak tohle me vubec nechytlo a hodnoceni 9 mi prijde jako ulet..
  • 13_11
    Napiš to jinak: Hrál jsi Super Meat Boy nebo jen cucáš z prstu?
  • Pokud mas iPhone, tak nemusis davat ani ten jediny dolar. Handheld verze stoji $0.99 *3*.

Podobnych her je sice spousta, ale zdaleka ne vsechny s podobnou hratelnosti...
  • Upřímně utratit za podobnou hru byť jeden jediný dolar mi přijde trošku zvláští. Navíc, aby taková hra, kterých se na internetu valí stovky zadarmo, dostala 9/10 mi přijde hodně podivné. Poslední casual hra, která stála za utracen pár dolarů byl World of Goo.
  • hru jsem zatím nehrál, ale z recenze mi to hodně připomíná you probably wont make it - je zdarma ke stažení a je to taktéž opravdový nářez, založený jen na doublejumpu a hromadě hromad bodáků. A i když má jen 18 levelů, stejně to vydrží i na několik hodin (pro ty méně šikovné) rozhodně doporučuji!
    http://you-probably-wont-make-it.en.softonic.com/ odkaz pro download.
  • mám za sebou asi 60% všech levelů a pro mě je jednoznačně lepší klávesnice. na gamepadu sem odehrál většinu hry, ale když už mi nějaký level nejde udělat, tak odkládám gamepad a sahám po klávesnici...
  • smejki
    troooooooool
  • Vypada to, ze se v nejblizsich mesicich zvedne prodejnost klavesnic... Temperamentni typy vi, o cem pisu *3*
  • nuuuuudaaaaaaaaa *6*
  • oin.odin
    hmm to že to hrám klávesnici bude nakoniec dôvod prečo to nevydržím hrať dlhšie ako 3-4 level-y ahhh ako ma potom bolia prsti ... snaha rozdrviť klávesu šialeným ťukaním nie je dobrý nápad ...
  • fantasticka hra!
    este mam pred sebou dark world :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit