Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je naprosto uzasna a nechapu ten trolling mistnich nasrancu... Proc si hra nezaslouzi 9/10 a proc by proboha nemela byt hodnocena? Mrknete se na ign.com, gametrailers nebo treba gamespot, kde vsude hra dostala nekolika strankovou recenzi, videorecenzi a vysokaanska hodnoceni mezi 9 a 10 hodnostnimi body... a proc? PROTOZE SI TO ZASLOUZI!!! Hru jsem koupil za 3,50 euro na steamu a uz mam odehrano 26 hodin a to jsem sotva ve 3/4 hry - ta totiz obsahuje vice nez 300 levelu, odemykatelne charaktery, bonusove kampane volne stazitelne z internetu a hlavne tuny a tuny zabavy, ktere Vam dneska nenabidne kdejaky AAAckovy titul... Stydte se kdo soudite a neokusil jste na plny koule, fakt ;)
    • To je sice všechno pravda jenže jednu zásadní chybu to má, a to obtížnost jak z osmibitů. Sbírání náplastí v dark worldu je peklo na Zemi, ve warpzónách si zase oproti zbytku hry nějakej zvrácenej sadista prosadil pravidlo třikrát a dost díky čemuž jsou pro mě některý nich absolutně nehratelný a to mám jinak velkou trpělivost. Ostatně, statistiky hovoří jasně, na Steamu hru v základním light modu dohralo necelých 9% hráčů, dark mod dokonce nedokončily ani 2% majitelů SMB.

Když si k tomu přičtu fakt, že hra je cílená na herní pamětníky a milovníky retra a zvysoka kašle na grafický zpracování (2D plošinovka může s trochu snahy vypadat mnohem líp) čímž spolehlivě odradí většinu mladších hráčů tak tu máme hru, která je opravdu jen pro velmi malou skupinu hráčů.
  • Tohle je absolutní nářez, který vás donutí dostat ze sebe to nejlepší, a to je to, co mi v novodobých "AAA" titulech chybí. Zažili jste třeba u takového Crysis 2 situaci, kdy s absolutním vypětím všech sil, očima přilepenýma na monitoru a blažené extázi dokončíte level, a skoro řvete "JO! JO, konečně sem to dal!" ? Já ne, a proto miluju tuhle hru a jí podobné. Já říkám jen víc a víc takovýchto "hříček." Jsem rád, že i v dnešní době se dá stále najít něco takového *4* Věčnou slávu autorům.
  • Vypada to, ze se v nejblizsich mesicich zvedne prodejnost klavesnic... Temperamentni typy vi, o cem pisu *3*
  • já si to stáhl z netu, má to jen 6MB ! :D je to jako flash, hraju v prohlížeči, ale asi si koupím gamepad :D
  • mám za sebou asi 60% všech levelů a pro mě je jednoznačně lepší klávesnice. na gamepadu sem odehrál většinu hry, ale když už mi nějaký level nejde udělat, tak odkládám gamepad a sahám po klávesnici...
  • kde to stáhnout??
    • Musíš mít winrar archiver taky na uložto
    • Na uložto
  • Genialni :D
  • fantasticka hra!
    este mam pred sebou dark world :)
  • oin.odin
    hmm to že to hrám klávesnici bude nakoniec dôvod prečo to nevydržím hrať dlhšie ako 3-4 level-y ahhh ako ma potom bolia prsti ... snaha rozdrviť klávesu šialeným ťukaním nie je dobrý nápad ...
  • nuuuuudaaaaaaaaa *6*
    • smejki
      troooooooool

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit