Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Star Wars Battlefront je de facto reskinovaný Battlefield"

No není tenhle titulek lepší?
    • cumpi3
      to byl ten i prvni Battlefront.
    • noa ?...ale vypada to dobre a pokial sa to bude hrat rovnako dobre tak sem s tym ...
  • EA pokracuje devalvaci BF serie a jejich pridruzenych reskinu a milovymi kroky se priblizuje serii COD, k cemuz ji pomahaji miliony nahypovanych slabomyslných lidi, casualu a v tomto pripade i fanousku Star Wars z celého sveta. Každý novy dil prinasi mensi počet hracu na mod a mensi mapy. Ale ted s prichodem nového Battlefrontu a přejmenovaného conquest modu ořezaného na 40 lidi (20vs20) se najednou dočkáme OBROVSKYCH MAP !!!! Necemu takovému snad uz ani normalni clovek (EA znaly) nemůže verit. Panu autorovi bych doporucil koupit si Armu a prejit mapu Altis z jedne strany na druhou a pak at mi napise jak chce rikat této mape, obrovska byt nemůže, protože bude asi tak 40x vetsi nez "obrovske" mapy z Battlefrontu, takze co ted jak ji budeme rikat ? Ultramegagigaobrovska mapa ? Co se tyce moderu na games diskuzich tak ti uz jsou horsi nez na novinkách. Tak silenou cenzuru jsem ještě nikde nevidel. Clovek nenapise zadne sproste slovo, ale hned ma zakaz psani na 2 dny. Poslední dobou mi pripada, ze za komaru byla vetsi svoboda projevu nez v dnesni demokracii.
    • Demokratismus bude brzy vypnut a korporátní neofašismus se vrací na plný pecky *3*
  • Ze obrovske mapy... :) ja asi zdechnu od smichu. Jako chodim na tiscali od jeho vzniku ale uz byste se mohli krotit trochu v prepisovani marketingovych materialu...
    • Overwatch
      Ty snad už máš plnou hru doma že víš, že EA lže a ty obrovské mapy jsou ve skutečnosti maličké? :)
      • Stejne marketingove zvasty u kazdeho releasu a nakonec se vzdy ukaze ze byli, pokud ne lzive, tak minimalne zavadejici. Tentokrat uz urcite svym slovum dostoji, koneckoncu hraci jsou pro EA na prvnim miste *4*

Ja tyhle prohlaseni vnimam jako formu humoru, ale spousta lidi to udajne bere vazne.
        • Zrzzek
          Já nevím, ale mapy v Battlefield 3/4 byly docela dost velké. A pokud je Battlefront jen reskin Battlefieldu, jak to mnozí píší, tak budou mapy opravdu velké. Sice menší, než v TES II (kde byla mapa obrovská), přesto velké.
          • S letadlem si měl co dělat, aby si každých pár sekund nevylítnul z mapy.. tak velké byly mapy v battlefieldech... *7*

Velké mapy jsou např. v Armě nebo v Planetside 2. *3*
  • Nechci hnidopisit, ale mod se samozrejmne nazyva "supremacy" a ne "supermacy".
    • Overwatch
      Samozřejmě... Sorry za chybu a díky za upozornění, opraveno.
  • "Jakmile se do Supermacy spawnete, nemusíte dlouho utíkat než uvidíte spoustu přátel i nepřátel. Hodíme vás do přední linie, kdy je vaše obrazovka zaplněna nepřáteli: pěchotou, hrdiny, walkery a bojovými letouny."

Preklad : Spawnes se, streli te rebel do zatylku, spawnes se podruhy, rozmazne te vlastni AT-AT, ktery zrovna doslapne a spawnes se potreti a spadne na tebe X-Wing.
  • Proboha, tak se kazí značka... casualním šmejdem *11*
  • Star Wars jedu od pětavosumdesátýho, kdy u nás začala éra VHS videí, BFka mám taky rád a Conquest je pro mě synonymum Battlefieldu (ostatní módy jsou jen taková srandička), takže to vypadá, že začnu řešit PS4.

Battlefront 1 a 2 byly super, dokonce i Renegade Squadron a Elite Squadron pro PSP, než se tam začalo čítovat.

Bohužel hra zřejmě nebude dělaná tak, aby vydržela na další 3 - 4 roky, potenciál by měla, škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit