Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SuperRAPIT
    AHA! Proč mi dáváte mínusy? Stejně mě stačí to naše kino...
  • Libovolné multikino v Praze. Např plné vstupné do Cinestaru je za 179 Kč 2D film, za 219 Kč 3D film. Ostatní řetězce na tom budou +- podobně...
  • SuperRAPIT
    Kde stojí jeden lístek do kina 200 KČ? V našem městečku za tuto cenu můžu koupit v průměru 3 lístky...
  • Když jsem se naposledy díval já, programátoři 2 roky opakovali to, co já jsem měl na střední škole, a pak se 3 roky učili programovat.
  • 5 let studia? Ty potřebuje možná ten právník a programátor... :) Naposledy, co jsem se díval, tak doktoři studovali 6 let... ;-)
  • michaliuz18
    okej uz som mudrejsi vdaka naucim sa pri tebe lepsie anglicky :) *14*
  • *I
    *don't
    Dále ti tam taky chybí předložka "on" (pokud nechceš být frikulín nigga gangsta).
  • michaliuz18
    moj text bol miereny na anglicke vyjadrovanie boze moj , ide o hru serte na to jak som to napisal pointu chapete tu neni o tom ze je nieco desne cool blbec ale ze ta hra je na prd a ani ne na 5 bodov ... hovadiny hodnotite dobre ale kvalitnym hram date menej proste fuj
  • kubakoumi
    Where's the f*** heart?! Fakt super *1*
  • Hned mi to připomnělo QWOP. *15*
  • Walldstein
    Jen se modli že do té doby nebude oculus rift dolněn i o pachový vylučovač, protože některý ženský když jdou na gynekologii zapomenou projít sprchou...
  • promitac
    na oculus rift s virtualnymi rukavicami....
  • XorxoxTalarius
    Tak to bych si i koupil 3:)
  • prve platene dlc bude Gynekolog simulator *1*
  • Já jsem to pochopil jak si to myslel, jen sem napsal že to neni zrovna levný :D
  • Co chceš od člověka který použije zkratku omg a hned za ní nasleduje bože moj... :D
  • poposedni si, možná pochopíš, jak to bylo myšleno.. a mimochodem, k tomu, abys mohl hrát TS3, nepotřebuješ 150 000 dlcček, jenom abys tam měl čokla nebo nový růžový tričko.
  • Nechci ti kazit radost ale celý The sims 3 stojí asi něco kolem 520 eur *7* a ne každej má vitamíny na zprovoznění warez verze :)
  • Robbaz má skvělý videa :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit