Přejít na výpis diskuzí
Survarium od tvůrců S.T.A.L.K.E.R.a bude mít 3 herní módy
9.7.2012 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
Pořád jsem skeptický. Ale přes můj prvotní odpor k přenesení Stalkera do MMO to nezní vysloveně špatně. Teď hlavně jak to bude s atmosférou, ta je nejdůležitější a dost se bojím, že o ni Stalker (tedy Survarium) přijde.
-
-
No u mně po přečtení článku hrnec skepse odpadl, ty herní mody vypadají hodně zajímavě (samo záleží, jak to nakonec zvládnou). Ale to taky nemění nic na tom, že ať bude Survarium jakkoli skvělá hra, čistě singl atmosférický zážitek bych uvítal určitě více. I když třeba v případě hraní toho sandbox modu (sám za sebe) bude v některých lokacích o strach a atmosféru postaráno. Možná též lépe, pokud mně cestou k nějakému opuštěnému komplexu přepadne skupinka živých hráčů, než umělá inteligence, i když zase si neumím moc představit to v takovémto případě přežít :)
-
-
Čau hele chcu se zeptat zde to bude hra ke stažení a hraní zadarmo a nebo bude nutné si ji koupit a hrát ji jako multiplayer???? to je věc na kterou jsem nějak nenašel odpověď :) ... tak díky za odpověď :)
-
hmm to je uplne jasne ze to zase zmrsej, proc proste nemuzou udelat pokracovani k stalkerovi pod jinym nazvem a normalni atmosferickej singl, vsechny dobre singl rpg kazej tim, ze z toho delaj mmo. Ja vim ze chce kazdej vydelat, ale prislo mi ze tydle lidi az tak ne a delaji hru skutecne pro urcitou skupinu hracu a nee vylozene pro masu, ale zradili. Preji brzky definitivni zanik.
-
ako sa da platit reputaciou v neprenesenem slova smyslu
-
-
za specialní zbraně a zbrojě a reputaci získáš asi u určité frakce a ta ti za reputaci prodá ty nejlepší zbraně co mají
-
-
pripadne sleva od NPC... zachranis nekomu rit a on ti za to da kalacha
-
-
-
Když si čtu že ze Singlu přešli na MMO a koukám ve videu na ty průlety kamerou ve hře tak mám takový pocit že to běží na těch omalovánkách CryEngine 3 což by hru snad asi úplně zabilo. Už jen to že poslední dobou je ohlášená kdejaká konina na tom engine v MMO mi jde proti srsti nemám v zásadě nic proti tomu engine jen prostě ty východní hry si na svém engine vždy dokázali udržet ponurou atmosféru a to u Cry 3 prostě není možné.
Ani se v tomhle ohledu tomu Grigorovičovi nedivím z mého pohledu jsem tedy hodně skeptický jen doufám že když to vydávaj na MMO trh počítají i s tím že né každý paří MMO na PC ale mnoho hráčů se uchyluje k ntb, tak by mě zajímali ty HW nároky -
-
Pocit takový mít můžeš, ale hra jede na jejich vlastním enginu X-Ray, na kterém byla postavena série Stalker.
-
-
Na co anglicke titulky, znalost rustniny to je zaklad bez ktereho se clovek dnes neobejde a to ani v Karlovych Varech. *6*
-
-
Za pár let to bude čínština. *1*
-
-
Ať žije Firefly!
-
-
Take my love, take my land, Take me where I cannot stand,
I don't care, I'm still free, You can't take the sky from me! -
předevčírem jsem asi podesáté dokoukal :-D kéžby to neskončilo u Serenity a pokračoval dál seriál jako takovej, potencionál to mělo jako dnes málo co... ale to je trochu OT :))
-
-
Je to velká škoda... *13*
Ale alespoň že herci se uchytili v kvalitních seriálech, i když v úplně jiných žánrech.
-
-
-
-
Hádá se Obama s Putinem: Když vy nám vybombardujete Prahu, tak mi vám vybombardujeme Karlovy Vary.
-
-
Do Stalkera sem se nikdy poradne nedostal ale spoustu lidi to chvali vazne je tak dobry?
-
-
Hlavně je to jiný a svý, nepodbízíse to. V dnešní době už rarita :)
-
Hlavně to nehrát bez modu.
-
-
Nechapu tve minusky. Zrejme od hracu kteri s zadnym modpackem poradne nehrali a pro ktere je spravna instalace modu nadlidsky vykon, jinak si to neumim vysvetlit :)
-
-
Záleží, někomu STALKER sedne, někomu méně a někomu vůbec. Má to sice nějaké bugy, engine není dvakrát dobře optimalizován, ale takovou atmosféru, jakou má STALKER, sem nezažil nikde jinde. A těch módů co se ke hře nabízejí, radost pohledět. Jedna z mála her, ke které se mohu neustále vracet a vím, že mě nudit prostě nebude
-
-
atfosfera byla skutecne skvela, jedince co to tak trosku kazilo, ze zona byla naprosto prelidnena
-
-
Opet, staci jen nainstalovat nektery z nescetnych modpacku kde je upraveny a nalezite redukovany a ve vysledku uveritelny respawn a hned byl dojem v tomto ohledu zcela jinde. Zkratka uz zadna masova vybijena po chvilce se spawnujicich panaku jako v prvnich verzich. :)
-
-
Dobre diky dam tomu sanci.
-
-
carnage: Hlavne nehraj jen vanillu, pouzij mody jako opravnene vychvalovany Datastoruv modpack (vynikajici duraz na realisticnost, spousta hernich aspektu pozmenenych a dovybrousenych) a podobne. Mody jsou tim co tu herni serii ve vysledku udelalo do podoby v jake dnes je..
-
-
No tak to by na poprvé mohlo trošku bolet, nemyslíš? *3* Já bych radši doporučil Stalker Complete, nepřidává žádný content, spíš původní hru leští k dokonalosti, grafika, zvuky, fix bugů apod.
http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009 -
-
Tak zalezi samozrejme na jeho preferencich a co od Stalkera jako takoveho ceka, pro me osobne je koncept Stalkera v podobe do jake jej dostalo kuprikladu zminovane dmp s durazem na realisticnost, lepsi chovani zbrani a dalsich aspektu hry teprve tim pravym orechovym, nicmene rozhodnuti je samozrejme na nem. Co se tvrdosti tyce, staci hrat jen uvazlive a trpelive, vyvarovat se stylu ala Rambo a o zadnem vetsim skripeni zubu nemuze byt rec, o to nejsem zadny profi hrac strilecek - nicmene ciste jen muj nazor.
-
-
Nevim co máte všichni s těmi mody, nepopírám, že jsou kvalitní, ale podle mě by si každý měl hru nejdřív zahrát a pak ji pomocí modů vylepšovat dle svého uvážení. Já dohrál několikrát jak Clear Sky tak CoP bez modů a nic mi nechybělo.
-
-
-
-
V podstatě u všech dílů tomu musíš dát čas, dostat se k lepšímu vybavení a nechat hru tak nějak rozjet na plnější otáčky ;o) Spousta herních momentů pak zaručeně zůstane zaryta v tvé paměti :o)
-