Přejít na výpis diskuzí
Survival horor Outlast rozšíří v dubnu příběh DLC Whistleblower
26.2.2014 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
outlast je pre mna zatial najvacsie prekvapenie za poslednu dlhu dobu, bolo by super, ak by spravili aj oculus rift konverziu, kedze hra nema ziadne UI a vidiet cele telo, nemuselo by to byt uplne stratene... na dlc sa velmi tesim!
-
-
Jo,prekvapeni to je,ale jen na pc,na playstation platformach jen hooodne slabi prumer!Kondemned byl stokrat strasidelnejsi
-
-
Na to ako sa ti tá hra nepáčila tu u nej dosť veľa vypisuješ.
-
-
-
nemuzu se dockat, outlast byl pro me urcite jeden z tech lepsich hernich zazitku posledniho roku
-
-
Tak to si kamo asi moc v zivote moc nehral kamo,ty se bojis furt toho sameho individua co te furt honi venku?Vdit ani nevypada strasidelne,vypaada jak seschlej deda.To nemesis v resi3 bylo jine kafe.Nejdriv si zahraj resi2 tam poznas co je strach!
-
-
Outlast je opravdu hlavně na sluchátkách masakr. Když sem to zapnul poprvé na PS4 musel sem to po hodině vypnout a dva týdny jsem se bál to zapnout:-D:-D:-D:-D je to vážně luxus
-
Jupii, Youtube zaplavi dalsia vlna letsplayou. Nesudim, len konstatujem.
-
Do dubnu to snad vydržím :D... Jelikož je konec února, jsem rád, že to bude už na jaře...
-
Už teď můžu konstatovat, že největším horrorem tohodle roku je Rambo : The Video Game a nic už ho nikdy nepřekoná :D
-
-
Rambo je výborný on-rail.
-
-
Az v dubnu ? i tak se tesim, bude to parada zas na chvily zabrousit do neprobadanych casti Sanatoria (jeste pred Milesovym pruzkumem) a zaroven se dozvedet i jake to bylo po konci puvodni hry. Takze se vlastne odkryje i trochu vice z pribehu. *4*
-
No, on ten Outlast docela atmosféru ztratil po první hodině hraní, jakmile si hru člověk trochu očuchal, což je docela škoda, protože do té doby to bylo super (a to považte, že jeden z mých největších strachů je strach z mentálně narušených jedinců, kvůli jejich nepředvídatelnosti, a přesto jsem se nebál) a pak už to jen místy vysvitlo. Celkově 6, možná 7/10. Napohodu hra *4*
-
-
To já měl docela slušně nahnáno celou dobu. Pro mě je Outlast zatím nejlepší herní hororový zážitek.
-
-
Tak to aby jsi vyzkoušel tu spoustu dalších hororů, které jsi ještě nehrál, jinak bys nic takového neřekl ;) Penumbra serie, Amnesie, Cry of Fear, Condemned (ani ne tak horor jako spíše thriller, ale atmosféra topová!), SH1,3,4 RE1,3, 4 (super hra i když ne moc horor)... to jen tak pro začátek :-p
-
-
Penumbru jsem hrál, ale nějak mě nebrala; Amnesie mám za sebou všechny tři :) Každopádně díky za tipy :)
-
-
-
Tvuj strach se muze zhmotnit i na nektere ze zdejsich diskuzi, bud opatrny;-)
-
-
ach jo dalsi dlc:/
-
toho zmrda na vozejčku na začátku zabiju :D