Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obavam se ze nosnym prvkem teto hry bude stereotyp. Vubec nebude zalezet na tom jak velka bude mapa protoze to bude vypadat vsude stejne. *9*
  • Pilgrim66
    FOV jak z dalekohledu, hrát tohle dýl tak mi je blbě a to mi nevadil Call of Juarez GSL
    • pretoze Call of JUarez je paradna hra a toto odpad :D
  • vypda to pekne na chuja hadam po vsetkych moznych strankach :)
    nemam 14 rokov a nezalezi mi hlavne na grafike, ale to spracovanie, trhane pohyby, pridzubany beh a pohupavanie zbrane je totalne rusive, mal by som nervy keby som to mal hrat
    • na začátku se píše, že veškerý animace, pohyby a grafika jsou teprve ve vývoji
  • Stejně mi ti nepřátelé přijdou trapní. Zlatý chobotničky z Crysis. Bez nanoobleků by to teprv byla výzva.
    • No, vypada to zatim nic moc. Proste vsude odpadky a auta....urcite nebudou budovy volne pristupne a budou tam neprostupne blokady z kontejneru....Jinak jo, litajici chobotnicky byly nej, mensi skakaci scouti, vetsi co strilely aj plazmovy koule, jiny dropovaly scouty, poskytovaly stit a pak obrovsky chodici ctyrpodi jak z Valky svetu. Byly tusim i nejaky mody co je pridaly do multiplayeru a teamy se proti nim mohli spojit. No, zde to neni nejlepsi ale snaha o originalitu monster tam trochu videt jde.
      • Sakra, když už survival horor, proč to nemůže být něco, co neni přesně definovaný a nedá se to porazit. Maximálně bojem zpomalit. Vždyt Princ z Perzie ve Warrior Within a Two thrones něco takovýho měl, stejně jako stařičký Resident Evil.... A jak zaznělo v diskuzy k thiefovi, ve starých dílech i ti "věční" zombíci fungovali (když se dali zlikvidovat jen svěcenou vodou, který bylo tak málo...)

Sranda by byla, kdyby v otevřené mapě chodila "vygenerovaná" obluda (jako z filmu monster) a hráč by měl jakýmkoliv způsobem dojít na určité místo a tam něco sebrat/někoho zachránit a zpátky na nějaký místo evakuace.
        • Máš recht - http://youtu.be/cl5spI3f_xA?t=3m57s
          • Sakra, to vypadá na krvelačnýho králíčka a oni neměli po ruce Holy Granade.
  • Ahoj mohli by jste mi poradit nějakou open-world survive hru?
    • vlastik.plaminek
      Namodovaný Stalker. Když si to dobře pošteluješ, budeš se bát si prdnout, aby tě nesemlela anomálie.
  • Warz v2.0 ? Vypadá to uplne stejně *15*

Děs běs ...
  • Radioaktivni_surikata
    Hm, ani snad ne. Kdyby to bylo jako coop, tak možná. Ale tohle podle mě zabijou trolové, co se na nějakej průzkum nebo atmosféru vykašlou, zašijou se a budou jenom kempit. Ideálně co nejblíž spawnovacích lokalit. Nic pro mě. Navíc to má moc velkej FoV. Takovejch 20 - 30 by úplně stačilo...
    • len pre info... fov to ma moc maly, nie velky
      20-30 ako ty hovoris je tak akurat na optiku
      75 je myslim taky nejaky zauzivany (nei som isty)
      cim vacsi fov tym sirokouhlejsi pohlad
      • Zalezi jestli se mysli horizontalni a nebo vertikalni hodnota. 75 je uz moc. Je pravda ze to hry pouzivaji ale je to uz moc viditelne zkresleni. Bezna hodnota je asi 60. Tato je ale taky na hrane. A pri hre na tri monitory se na ty krajni uz neda koukat jak je to veschno protahly. Pro bezny pohled je nejrealnejsi hodnota asi 45 ale to pouzivaji snad jenom hraci simulatoru kde to jde nastavit v options. Nizsi hodnoty skutecne jenom pro optiku. Hry jsou zkratka hodne zkreslene. Aby se na monitor vesel co nejsirsi zaber a nebo aby se navysil pocit z rychlosti tlaci se hodnota nahoru. Hrac cumi pres rybi oko a je to na hony od reality. Skoda ze neni beznym standardem moznost nastaveni. Maji to jenom poctive simulatory a nektere hry ktere to umoznuji editovat pres textak. Toto je vec ktera me dosti stve. *10*
        • Radioaktivni_surikata
          FoV se dá nastavit už ve spoustě her a konečně je to věc, který se začli vývojáři věnovat. A nejsou to jenom simulátory. Z AA titulů můžu jmenovat Borderlands 2, Far Cry 3, Alana Waka, Battlefield 3 a možná bych si vzpomněl i na další. Běžně se používá horizontální FoV, vertikální se používá málokdy (např. Stalker série používá vertikální FoV). V prvním příspěvku to byla čistá ironie, protože to video vypadá jak horizontálních 65 stupňů nebo něco podobně šílenýho. Trvat to dýl, tak je mi z toho blbě. Někomu to nevadí, ale mě se opravdu dělá šoufl z toho, že vidím jenom malou výseč obrazu a mám pak problémy se v tý hře orientovat v prostoru. Na 16:9 monitoru je pro mě ideální hodnota mezi 90 a 95 stupni. K viditelnýmu zkreslení dochází při hodnotách nad nějakejch 105 stupňů, čím víc, tím horší to samozřejmě je. Bavíme se samozřejmě v horizontálním měřítku. I ze 75 stupňů, což je dnes hojně používaná hodnota, je mi po čase šoufl. A když pak narazim na nějakej složitější interior, tak docela bloudím.
          • Tak to ses presne opacnej pripad nez ja. *1*
            Pokud je pro tebe zkreslenej obraz az nad 105° pak jses asi notorickej paran ktery uz zapomel jak normalni perspektiva vypada. *3*
            Ja radsi uprednostnim mensi vysek obrazu ( nizsi FOV ) ale hlavne ze je to blize realite. Tj realistictejsi vnimani vzdalenosti. Vysoke FOV sice rozsiruje zorne pole ale za cenu zkreslene vzdalenosti a perspektivy ( kamera rybi oko ). To co je vod tebe 5m vypada jakoby bylo 10m. Spouste lidem kteri nejsou navykly na hry dela vysoke FOV dokonce nevolnost. Jako ve strileckach se da vyssi FOV vydejchat tam je ten rozhled asi dulezitejsi. Ale v racingovkach to naprosto zkresluje. Simulace tak jezdit nejdou respektive jdou ale pocit z jizdy a ovladani je uplne mimo realitu.
            • Radioaktivni_surikata
              Ale nezapomněl. Záleží, co máš taky za monitor a v jaký rozlišení to jedeš. Na klasickým 4:3 alá 1024x768 nebo 5:4 alá 1280:1024 by horizontální FoV 100 vypadal dost divně, ale na 16:9 ne. A co to je optický zkreslení vím. Fotím pro radost a mám doma Sigmu 10-20mm f/4-5.6, kterou jsem si zamiloval a s širokoúhlejma fotkama pracuju často. A co se týče závodních her, tak tam je důležitý kromě FoV i umístění kamery. Buď chceš velkej FoV a kameru blíž ke sklu, nebo nižší FoV a kameru dál od skla, abys viděl palubovku, zrcátka a aby zůstal dostatečnej výhled ven. V 1st person hrách ale něčeho podobnýho pohybem kamery nevykouzlíš. Ta prostě musí bejt tam, kde je hráčova hlava, a vše se musí řešít právě pomocí FoV.
      • To byla ironie proboha...
  • :-D některý komentáře sou fakt cool :-D nemůžete soudit hru v betě že bych si jí nekoupil 300kc je snad moc? já si jí koupil a jsem spokojenej už se těšim až to bude hotoví baví mě to prostě nádhera nějakej dayz ať de někam abych běhal hodiny po mapě a pak mě nějakej trotl sestřelil z vrtulníku to už rači bez a ať mě zastřelí v nether ze země hra bude si myslim dost zajímavá a bude toho v ní víc a mapa jako prase takže u mě super grafika super jen zatim ta optimalizace je špatná hraju betu a už teď nelituju že sem si to koupil co to sakra přirovnáváte ke call of juarez :-D k takoví hře a ještě debilita některý kidi maj v hlavě prostě nasráno a chtěli by víc co vy byste neudělali ani blbou texturu vy hlavy bez mozku
  • jo a kdyby ste byyl trochu chytry tak na steamu se dá vydělat obchodama z dropu ve hrách takhle za dva dny sem udělal 18 dolaru a hru si koupil takže jí mám zadarmo :-)
  • leon87
    Trochu offtopic, ale ví se už, kdy vyjde standalone DZ?
    • tomocz
      Mám takovje pocit, že snad slibovali první veřejně dostupnou verzi někdy během září (že by na Steamu - předběžný přístup, jako v případě Take on Mars?)
    • Ronox
      Dean tweetoval, že pokud se nic nepos*re, tak na GC budou moci hrát už v MP spolu. Jak je to se standalonem, tak to jinak netuším, ale doufám v říjen aspoň už.
    • Maj to furt ohlášený na 2013, ale typuju, že to zase odsunou na 2014 a to by to vyjít mohlo.
    • Kdyz to bude tak to bude. Takze asi nikdy. *1*
      Snad se neco dovime z Gamescomu. To co predvedli na E3 nestalo za moc a pokud to ted bude stejne pak to bude znamenat ze postupuji rychlosti sneka. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit