Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celoush
    Mě lákalo udělat něco ve stylu "Válka s Chtorr"
  • Me by osobne sedelo neco jako, mimozemska invaze, ... protoze realisticky zpracovany tema toho "visi nam nad hlavou stovky lodi, nevime co sou, nevime odkud nevime vubec nic, vime jen to ze system zkolaboval a ze po zemi zacinaji behat divny veci...", trosku jako piknik u cesty...tu nikde moc neni.... mame spoustu verzi invazi kdy hrac je terminator v kazdy ruce tri bouchacky a strili monstra do xsychtu, ale skutecnej terror jakej by neco takovyho vyvolalo by byl mnohem podobnejsi necemu jako 2017... survival horror nemusi bejt zombie...
  • Nejmenuje se to DayZ a jsou tam mutanti. ...mutanti jsou fajn...
  • eStar
    Tohle se dalo čekat, jsem zvědavý jak to obstojí proti DayZ.
  • ucho
    a už se perou
  • At tak nebo onak, pro Bohemku to znamena vice prodanych kopii, coz je myslim si dobre.
    Co se mi ale nelibi je to, jak je tezke najit Arma 3 server, kde by lidi hrali "military" styl.
  • tak na toto sa dost tesim, sice momentalne fetujem dayz epoch, ale ak to bude v tej open faze tak to urcite vyskusam
  • Bude zajimave to sledovat. Drzim jim palce at to dopadne lepe nez Breaking point & Zoombies, co taky bezely na Arma 3.
  • *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Tak to bylo dobré,jsem se málem pochcal smíchy.
  • presne z techto duvodu jsem si posleedni armu poridil - byla by sranda, kdyby to predcilo samotny dayz
  • Ale i tam jsou zombie. Vidam je rano v MHD. Ale zatim neutoci, jen prazdne koukaji z okna. Snazim se vypadat jako oni, aby mne nenapadli. Nedela mi to velke problemy, vlastne si pripadam jako jeden z nich:-(
  • celoush
    Nerad to říkám, ale takhle otevřená je hra už od Flashpointu (respektive od Resistance)... dřív se občas někde něco napsalo o FDF, ČSLA či nějakém dalším čistě armádním modu, až s DayZ si začali i novináři všímat moderské komunity téhle série. Různé mise o přežití v apokalyptickém světě existovaly již před více než deseti lety do OFP. Nejraději jsem měl třeba MP koop misi Volcano.

A stejně jako o tomto modu se i o DayZ u nás začalo psát až tehdy, když se o něm začalo psát na zahraničních webech.
  • Spíš je to hodně o štěstí, modovatelná byla už Operace Flashpoint a takový enormní úspěch přišel až později u Arma 2. Úspěch se těžko plánuje, spíš je to o tom být ve správnou chvíli na správném místě (samozřejmně, že to dá i trošku popostrčit).
  • Ronox
    Nether. Jsou tam mimozemšťani a mají různé typy. Docela fajn, ale u mě stále vyhrává DayZ.
  • Byl to od BI velmi dobry tah. Otevrit sve hry moderum a zajistit si neplacenou reklamu a nasledne zvyseni prodeju. Kdo vi, jestli to tak skutecne planovali, nebo je to to povestne "kouzlo nechteneho" a vubec to tehdy necekali :-)
  • skoda... ked som precital, ze infekcia, dufal som v nieco ako The Stand: The Game... ale toto je zase dalsia zombie/mutant/whatever...
  • Ano, rika se ji Real Life.
  • Existuje vůbec nějaká novější survival hra, ve které by nebyly zombie?
  • "Číslovka v názvu, vlastně jediný název, 2017 poukazuje na apokalyptický rok, v němž lidstvo postihla neznámá a nevyléčitelná infekce. Společnost a civilizace se po celé Zemi zhroutila a na jejích troskách přežívají jednotlivci a jejich malé skupinky."....again?

Můžete mi tedy někdo říct v čem je to úplně jiné jako DayZ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit