Přejít na výpis diskuzí
Svět Lord of the Rings Online se po letech rozšíří o vytoužený Mordor
16.7.2017 | Patrik Hajda
23 příspěvků
-
Je to na ps4?
-
Steam není v tomto případě zrovna relevantním zdrojem.
Tolik k tisícům hráčů:
http://lotrostats.gefallenehelden.de/r10.html#eu -
Pořád je to dobrá hra s aktivní komunitou. Nevěřte tomu, kdo říká, že to nikdo nehraje bla bla bla. To jsou lži. Kdo i přesto má obavy, může si lehce najít nejlidnatější servery a hrát tam.
Hra má pořád své kouzlo a podle mě má nejlépe udělanou krajinu ze všech mmo. Grafika stárne dobře. Negativum hry jsou technické problémy a občasné lagy. Typ F2P taky nemusí sednout každému.
Lotro jsem aktivně hrál přes 5 let. I teď tam občas zaskočím. Pro mě možná nejlepší mmo se svým velkým kouzlem. Podobně mě ohromil svého času jen Age of Conan. -
Vznešení elfové ?
To jsou kteří ? -
-
Dle kánonu co si pamatuji mezi "vznešené" (Calaquendi) patří Noldor, Vanyar a Teleri. Vanyar co si pamatuji podařilo dojít do do Země Neumírajících, takže ve Středozemi během třetího slunečního věku zůstali pouze Noldor (myslím že "moudří" elfové, mezi ně patří např. obyvatelé Roklinky) a Teleri ("mořští" elfové).
-
-
Tahle hra neni vubec spatna, ale je bohuzel prakticky dokonale prazdna. Kdokoli by chtel zacit hrat, bude odrazen tim, ze klidne cely dny a tydny nepotka zivyho hrace. A to je u MMO ponekud problem.
-
-
To není pravda.
-
-
Opravdu to hraje jen "1000" hráčů denně? Není to překlep, pro tolik hráčů se nevyplatí mít spuštěné servery či jeden server a něco málo vydělávat.
Jinak hru jsem kdys dávno zkoušel, ale vůbec mě neoslovila, přišlo mi to celé nehorázně nudné. -
jedna z best MMORPG
-
-
tak tak, žádné jiné mne nikdy nechytlo.
-
Rozhodně byla, ale v době,kdy to ještě nebylo f2p. Pak to šlo do kytek.
-
-
trochu draha sranda na tak starou hru
-
-
Jasně, protože vývojáři dostávají zaplaceno podle toho, na jak staré hře pracují *1* . Promiň, ale co je to za argument? I ve WoW na novém obsahu pracuje cca stejně lidí, jako před 4 lety a platy nižší nemají, tudíž ani ten nový obsah nestojí méně.
-
-
40€ za expanzi ok. Jenze za tech 40€ nedostanes jedno z hlavnich lakadel - novou rasu. To si musis priplatit a vyjde te to na 80€.
-
-
Jak už jsem psal, nemusíš. Můžeš si ji později koupit za LP. Je ale pravda, že je mohli přidat i k základnímu balíku.
-
-
Cas odpracovany ve hre je zaplaceny mnohem hur, takze ve vysledku zaplatis daleko vic jak 40E.
-
-
-
-
-
Tak vzhledem k tomu, že většina hráčů nehraje přes steam je ten počet samozřejmě daleko vyšší. Jinak nová rasa i Mordor budou k dispozici v zimě až vyjde update 22 (High Elves za 1000LP a Mordor asi za 2500LP), takže není nutné si kupovat hned verzi za 80 dolarů.
-
-
Určitě je daleko vyšší, tady je počet loginů na jednotlivé servery týdně..
http://lux-hdro.de/hdro-live.php
Dělá to aktualně cca 360tis. týdně pro Evropu a 500tis. pro Ameriku. Někdo se loguje několikrát denně, někdo jednou za týden, ale může to dělat i 100tis. aktivních hráčů. Nemluvě o tom, že když výjde nový datadisk, tak počet hráčů několikrát stoupne.
Já osobně hraju Lotro cca 2 měsíce v roce, když výjde nový obsah/datadisk. Pořád je to skvělá hra, propracovaný příběh, jedna s nejrozlehlejších a většina obsahu se dá projít solo. Poznáte Středozem od Hobitína až po Mordor..
-
-
Hru jsem zkusil. Hudba, prostředí, grafika, absolutně vynikající. Jsou tam místa, která jsou opravdu strašidelná a nejednou jsem se lekl. Bohužel mě vítr odvál k jiné mmo.
-
-
Máš doporučení?
-
-
zkus albion, sice to neni typicke mmorpg ale
https://albiononline.com/en/home -
-
To asi nemá nic společného s TÍM Albionem, že?
-
Jop zítra to začíná bohužel mám nejnižší pack, takže až ve středu.
-
-
-