Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    Ono by to bylo naprosto ok, kdyby základní verze The Sims 3 nebyla tak chudá. To musíš brát tak, že autoři nezamýšleli, abys měl všechny datadisky. Pak by ta hra byla fakt dost přeplácaná, chaotická a navíc s nesnesitelným loadingem. Musíš si vybírat, nebo se na to rovnou vykašlat *3*
  • Radioaktivni_surikata
    Je to čím dál větší ojeb. Já jsem to dřív hrál s přítelkyní, protože to je asi jediná hra, na který jsme se tak nějak dokázali shodnout. Já stavěl domy a ona dělala dětičky a podobný pitchovinky *1* Ale jednak je základní hra opravdu hodně chudá na předměty, dál je hra s každým dalším dílem lehčí a lehčí (bez tuctu vlivnejch přátel vás v předchozích dílech ne a ne povýšit, tady jste, jak správně říkáš, hned prezidentem zeměkoule), a jednak je to fakt na SSD. Ne, že by se to nějak škubalo, ale s větším množstvím předmětů klasickej plotnáč prostě nestíhá. Něco by se na tý sérii mělo radikálně změnit, jinak to bude za chvíli "do 12 let", místo "od 12 let" *3*
  • Coffin.Corner
    Haló TV Fox? Měl bych pro vás námět na reportáž. *1*
  • Coffin.Corner
    Mě mladá líčila, jak její "simka" s malým miminem, chytla po rozchodu s partnerem, nějaký psychotický záchvat, strčila nebohé děcko do trouby, a pečínku pak snědla... *15*
  • Amylee.Anderson
    25GB (ok, nemam uplně všechno a ok, nemam to koupeny) a složka v dokumentech má 9GB. Ono je pomalu stahování oblečení a různejch hovadin do toho zábavnější, než samotný hraní a ty soubory jsou už docela velký. Kvůli tomu jsem si musela dokumenty dát na jinej disk, aby se C nezasvinilo :D
    To, co si popsal, je přesně to, co se v sims děje mně - něco buduju a jak toho dosáhnu, tak nevim, co dělat.
  • romano Hip-hop DLC ))))
  • *1* *1* *1* *1*
  • smejki
    já to onehdá vlastnoručně počítal. vyštrachal jsem to z twítové historie (23. leden, ten letošní)
  • Veskoslav
    No a při takové akci mám 30 jiných her v akci Steamu:-D:) Ale děkuji, to jsem nenašel.
  • smejki
    Prozatím (!) kompletní Sims 3 stály na nedávno na Steamu při 66% slevě 162 eur.
  • Veskoslav
    Zase sis nevzal prášky trotlíku?
  • sims sice nehraju ale proč by to mela byt divna hra, jen proto že se tam nestrili? vic takových her
  • get a job
  • Já to také hrál a docela mě to i na chvíli chytilo a nechtělo pustit. Pak jsem se, ale stal prezidentem zeměkoule a už se to zvrhlo v přílišný stereotyp *13*.
    Schválně kolik má instalace třetího dílu se všemi doplňky, updaty a spol? Tak 150 GB, ne? Stačila základní hra + nějaké 2 datadisky a nestačil jsem se divit, kolik místa si to páplo. Bože to to nemohou autoři nějak rozumně komprimovat?
  • Mam jen zakladni verzi a jsem spokojeny.
  • Informujte radši o zajímavějších titulech např. dneska vyšel Impire.
  • https://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/sp/image/1346/12/1346124953134.jpg
  • rancor1223
    To Scribblenauts Unlimited taky a já tam standartně servíruji "Tasty Baby" *1*
  • Cosi
    http://www.lolhome.com/img_big/om-nom-nom-nom.jpg
  • Amylee.Anderson
    Něco z mé vlastní zkušenosti:
    http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/699486542.jpg?key=12801024&Expires=1360867927&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=dxtchaUCUWGPmLADVX2cO~MHtZVGvQ-UmWzh1JxTOTLaiAWPYeTzY6IBf~~SDOSwZ9knqYIqB59SI2Dge6zHHIoYxcEonXoH~O7YQbYpQOEZhXUH2A4u7T-o3Icy3TmaPAkU~0e~3HcgQ8OHPrfkEehtOCEZacMJjUK1zTpx2Fw_

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/699071066.jpg?key=12801024&Expires=1360867984&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=VD0edPpYO~UPgmJI52j~BwhmBUjeEYU-~icCKLxDKmYmi7xMrhUlyNhaJBGu4HLxhBTt1jSYrNsKlBuPIGnxS4BswYPbEaSGW3x7qtrrNAYs0-u2jELM7q7iLu~Gd2wofmKvDN9R4bahpGq-S9t9tyB2IcJBqv9z072lsZrCSdY_

Jinak Sims neni tak strašná hra, ale to pro holky, no. Já to mam tak, že to hraju, začne mě to bavit, pak přestane a nevidim to nekolik měsíců. A pak mě to zase nachvíli chytne a pořád dokola.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit