Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ataker
    Rozhoduji se mezi WoW a SWTOR, ale nevím nevím chtělo by to radu někoho, kdo to hrál, tak co lidi, jak zní vaše rady? :)
    • Wow jsem hral dlouho, mozna proto je muj nazor trocha ovlivneny, ale sel bych do sw, jestli mas rad scifi a tohle univerzum ti sedi. Wow je posledni dobou hodne "dumb" a na jedno brdo (pro nekoho kdo to hral dlouho). Na druhou stranu ma plusy v tom ze je tu dyl, ma vic veci vychytanych a je o neco hratelnejsi, co se tyce ovladani, bugu, vic user friendly.
      Kazdopadne muzes jit na battle.net a udelat si trial acc wowka, je na neomezenou dobu a vyzkousis a uvidis.
  • Tu je vidno, ako si ktory server pocas dna stoji. Chcete bez cakania? Bez problemov, vyberte si nejaky menej zaludneny. http://www.torstatus.net/ (note pre lamy a deti: hore si vyberte ci US alebo EU a potom na boku ako ich chete zoradit, dajte podla populacie).

Vidite tam ja grafy za posledne dni/od spustenia.
    • Od dnes servery reportujú "full" keď sú populačne full, aby sa tam necpali ďalší ľudia v čase nižšej záťaže. Preto je torstatus minimálne dočasne nepríliš použiteľný.
    • Este dodatok: Ked je teraz cakacka, tak po opadnuti toho prvotneho navalu tam na tych servroch aj niekto ostane a nebudete behat po prazdnom svete. Ja zacinam dnes vecer a vyberam server kde budem v poradi tak 450-600sty.
  • Na svou dobu byl Battlefront dobrej. Force Unleashed se mi vůbec nelíbilo právě kvůli hodně prvkům který podle mě v takový hře nemaj co dělat. Strašně mi vadila ta arkádovitost, že vidím kolik má protivník HP, když ho zabiju tak na mě lítaj nějaký zelený blbosti na doplňění HP atd, naprosto kýčovitý komba, při každym seknutí mečem udělal takovej strnulej pohyb jak v nějaký japonský mlátičce, prostě vždycky když sekl tak se i zasekl :D Naprostá absence dismemberment v prvním díle, ve druhym občas upadla hlava ale i tak byl lightsaber spíš jak bambusová tyč která ani nenechávala rýhy. Jinak zbytek byl dobrej (grafika, level design, fyzika) ale to je tak vše.
    RTS ze světa SW mě nikdy moc nebraly, ani Empire at War jsem nedohrál protože to začlo nudit po pár misích.
    Dřív byly celkem všechny SW hry dobrý, xwing, dark forces, rogue squadron atd... byly to hry pro normální dospělý hráče, to co vydávaj teď je prostě pro děti a to mi nikdo nevyvrátí. Dobře, tak ať udělaj Lego star wars a něco ze serie clone wars když chtěj zaujmoout i mladší publikum, pak chtěj vyrejžovat co nejvíc tak udělaj MMO SW:TOR, na kinect taky dělaj nějakou blbost, ale normální hry jako bylo Dark Forces nebo KOTOR už se asi nikdy nedočkáme :/
    • Veskoslav
      Tak osobně si třeba myslím, že seriál Clone Wars přinesl mnohé do světa SW a některé díly rozhodně děcké nejsou. Problém vidím v tom, že vývojři a firmy se z minima snaří vytřískat maximum, tudíž jednoduchost, jednoduchost a jednoduchost pro masy. Doby, kdy se u her prmárně musel používat mozek, jsou dávno pryč. Teď prostě hráče musí vodit za ručičku, protože by neveděl kudy kam (samozřejmně jsou i vyjímky)
    • a ještě navíc mi už nejde reagovat tak já blbec to pošlu jako nový vlákno *16*
  • Ja se dostal do EGA v patek 16.12. Od te doby hraju skoro cely den, jsem na lvl20 a prestava mne to bavit. Je to totalni, ale totalni koridor. Navic neskutecne dlouhy, takze vic casu travim presunem nez plnenim questu. Nechapu, proc je speeder az na lvl25 a jeste za cenu 48k (8k za skill a 40k za stroj). V SWG jste dostali speeder na zacatku a zadara.
    K tomu pripocteme questy jak z 20 let stare hry, kde se porad jen opakuje jdi nekam a neco prines/oprav/rozbij a cestou zabij vse, co se hybe. A jako bonus toho zabij jeste vic. A jako bonus k bonusu zabij jeste vic. A jako bonus k bonusu k bonus zabij bosse. WTF? Tohle, ze je MMO 21, stoleti? Asi tezko.
    Navic mne stvou bugy, jako ze moje blastery na lodi nedavaji zadne poskozeni, tudiz vesmirne souboje nema smysl vubec delat. Kdyby to vydali jako klasicke SP pokracovani KOTORu, udelaji lip.
    Jedine, co se mi libi je grafika prostredi, kterou ale totalne zabijeji grafikou postav. Prisernejsi omalovanky jsem jeste nevidel, ale holt ja asi nejsem cilova skupina. Takze ode mne zatim 75/100 a premyslim, zda vubec aktivovat hru, nebo se na to za dva dny az skonci EGA vyprdnout.
    • Erien
      "V SWG jste dostali speeder na zacatku a zadara." Ano všem všechno dáme hned a zadarmo, geniální nápad. Opravdu to není koridor a 48 tisíc jde bez problému naspořit. Ukaž mi hru 20 let starou se stejnýma q. Bug s lodí máš asi jenom ty, já bez problému space combat mise plním. Ta hra má svoje chyby a rozhodně si dokážu představit spoustu vylepšení a věřím, že Bioware už na nich dělají. Ale rozhodně nesouhlasím s takovýma kravinama, co si tady vypsal.
    • Hru jenom kritizujes,ale davas tomu 75/100?
      Neco je spatne..
      • Protoze kdyz dam 50, tak to fanboys jako ty klepne.
        • Prosim? Me se vubec nelibi co z tohoto kdysi velmi nadejneho titulu udelali. Ve vsech smerech.
          Mas potrebu to ohodnotit? Proc ne. Ale kdyz nemas odvahu tomu dat skutecne zaslouzene hodnoceni(dle tveho mineni samozrejme), tak radeji nehodnot. Jinak se jenom ztrapnujes.
    • MMO koridor? tak to me fakt pobavilo :D
  • LucasArts by měli přestat dělat omalovánky pro děti a udělat důstojný pokračování Dark Forces Jedi Knight) , Battlefront 3 nebo jiný klasiky. Bohužel od příchodu clone wars stojí star wars za starou pí*u
    • Dal bych si Dark Forces 5 (pokud teda JKA počítáme jako Jedi Knight 3) na engine Frostbite ;).
    • Cahir
      Když mi ukážeš obrázek současné podoby TORu, který bude připomínat Clone Wars, tak ti pošlu tisícovku. V opačném případě jen jako papoušek opakuješ nepravdivé žvásty.
      • Připomíná to kreslenou grafikou, což mi ovšem u MMO RPG zas tak nevadí, ale prostě od Jedi Academy neni žádná kvalitní Star Wars hra, všechno jsou to kraviny pro děti nebo v případě SW:TFU hry který nevyužijou svůj potenciál a stala se z toho arkádová skákačka pro puberťáky...
        • Veskoslav
          Jedi Academy byla dětská skákačka....A co takový KOTOR? To bylo taky dětské?
          • Ale aspoň zabavila víc než TFU. Ikdyž Jedi Knight 2 bylo daleko lepší. Na Kotor jsem zapoměl no to máš pravdu, tak ale řekni mi nějakou opravdu dobrou SW hru od doby co vyšlo KOTOR II a Battlefront 2 ?? To je pořád jen samý lego star wars, clone wars a TFU což jsou pro SW fanoušky dost nezajímavý hry.. I ten serial clone wars je hroznej odpad, ono i nová trilogie je sh*t.
            • Veskoslav
              No pokud považuješ Battlefront za dobrou hru ze SW (nedodělaná, zabugovaná, single katastroféální, AI nepřátel hrozná). Tak mně osobně ačkoliv krátká, příliš akční, tak mně osobně se líbily poslední dvě hry ze světa SW s podtitulem Unshleaded, kdy jsme se setkávali s posledními přeživšími hrdiny. Ale i tato hra měla své neduhy jako občasná šílená kamera, někdy hloupé AI, příliš akční důraz na hru ze světa SW, přílišná linéárnost. Na druhou stranu graficky nádherné, comba skvělá, když se je člověk naučil, dobře zpracované jednotlivé světy zr SW. Jinak žádná hra mně neoslovila poslední dobou se světa SW. A to jsem hrál od Dark Forses, SW: Racer(To bych moc rád viděl v novém kabátě), všechny Battlefronty (lan, net i single), KOTOR Ia II. Jedi Knight i Academy, SW Galaxies(škoda nevyužitého poteciálu a zazdění ze strany poskytovatele). A málem bych zapoměl: Další dvě skvělé hry přece jenom byli RTS ze světa SW:) Hrál jsi?
  • A jak je to s čechy a slováky, kolik jich hraje? V pátek v hospodě se kluci bavili že by se přidali do nějáké gildy, jak to s těmi vypadá? jsou jen server-based nebo nějáký větší? Taky si pamatuju že řikali že zatim je ve hře asi 2/3 sithů, co je na tom pravdy?
  • Ti co pisu kolko hier hrali a kupuju naco tolko ich kupovat. Ludia to mate tolko prachov? Nedate par euro ako darcek na VIANOCE? *1*
    • Meh, na darčeky sa vybodni, upiráť si desať nových hier a potom choď na fóra trolovať chudákov, čo za tie hry zaplatili. Nezabudni im pri tom pripomenúť, že oni sú k ešte aj obmedzovaný rôznymi drm a inými svinstvami.

= najlepší darček, ani potom nemusíš čítať odpovede, len si predstav tie ich bezmocné výlevy a hneď budeš mať vianočnú náladu
      *2*
    • tak tohle slova jsem už dlouho nepoužil, pokud vůbec někdy, ale víš o tom, že jseš ale pořádná: socka ? *15*
  • Veskoslav
    Vyzkoušíme. Přece jenom jsem vždycky vyzkoušel novou MMO, když vyšla, ať už originální koupí ve slevě (Aion za 299+měsíc zdarma, GW za 199), stáhnutím (L2 či WoW) či prostým vyzkoušením jako Lotr (nádherně zpracovaná středozem, tam jsem trávil dost času), 4Story (2 roky života a 5000 na dokupování bonusových věcí), tak si vyzkouším i SW. Přece jenom svět SW nabízí řadu skvělých lokací a po pravdě, vždy jsem si přál zavraždit Jediho jako Sithský lord:)
    • Kdyz tak ctu co vsechno hrajes nebo jsi zkousel, mas jeste vubec cas na realny zivot ???
      • Nekdo ma cas na hrani her,jiny na trolovani na forech. Kazdemu co jeho jest.
      • Veskoslav
        Víš, co znamená zkusit? Hodinu denně maximálně. Chodím do školy, do práce a navíc hrji závodně floorball, k tomu lítám za holkama. Psal jsem někde, že u toho trávím 10 hodin denně?
        • Nerozciluj se, aby ti nepraskal cevka, byla to jen obycejna otazka ! (apropo vsichni zavislaci tvrdi ze nejsou zavisli )
          • Ja som zavistly na hrach a k tomu flegmatik, pesimista a nemam realny zivot. No a? To ze to sucasna spolocnost urcila ako "realny zivot" chlastacky a trtkanie vsetkeho co ma dieru ma nezaujima.
          • Veskoslav
            To myslíš vážně?Dej si facku jo? To, že se snažíš trapný flame, nic nezmění na tom, že ze sebe děláš hlupáka.....Opravdu hry zkouším a na delší hraní nemám čas, vlastně ano teď mám, jelikož jsem si udělal dva předtermíny, zimní příprava ještě nezačala a zimní část sezóny zkončila a do práce nemusím až do 26.12. Tudíž ano, teď se stanu polovičním závislákem. Stačí šašku?
  • Mne se to celkem libi, rozhodne to budu nejakou dobu hrat, ale je i par drobnosti, ktere me dost otravuji. V prvni rade interface, potreboval by nejake vetsi moznosti modifikace, chtelo by to moznost rozhazet okna, listy, statusy atd. Hlavne ovsem nejaky reskin tech kolecek a ctverecku a stazeni ty jedovate modry barvy. No a taky mi tam zatim (!) chybi nejaky vzdaleny pohledy do kopcovite krajiny, na ktery polezu pul hodiny klidnou vychazkou (coz bylo vyborne udelane v Lotru - takovy skyrim mmo :) ). Chybi volnost na tech planetach, zatim jsem videl jen ty prvni tri a tam se o nejaky siroky krajine mluvit neda, jo - je tam placnuta tapeta co se jako odehrava za obzorem, ale dojit se k tomu neda .... Grafika se mi celkem libi (az ne ten zmineny modry interface) . Pribeh me bavi, az se mi zda, ze me od nej flashpointy zdrzuji a zatim vetsinu preskakuji :) . Defeat by mohl mit nejaky adekvatni postihy, ne ze se nestane nic, vetsi obtiznost mobu pri exp. pomalejsi leveleni, apod. ..rozhodne bych ale rekl, ze je to takova mirna pozitivni evoluce proti wow v oblasti casual mmo..
  • No sem sámm zvšdav jak se tohle vyvrbý, jako několika letý hrač WOWka, asi už ze skušenosti nevěřím že to překoná uspěch WOWka, ale myslim ze mu bude zatim největším soupeřem, jinak nevíte jak to bude s nakou možnostzí Freetestu? bude měsíc zdarma jen pro ty co si hru koupily ? neví te zda bude dobudoucna i něco jako 14 dení free jako u WOW kde si zdarma stahnu i klienta, ne ze by se mi do toho chtělo tim ze to má 20GB, a tim se dostává hra k prvnímu problému, nově příchozí hrače moc nepřesvěčí že si hru nemohou něák vyskoušet a musejí hned vyplaznout 1300 za origosku, a cekaj je rovnou poplatky, a kdyby byl nasazen npř ten 14. dení free, tak si taky nake procento lidí rozmyslí zda stahovat 20 GB
    • nikde není psáno, že trial nebude, ta hra vychází teprve dneska a díky early-acess už jsou skoro všechny servery ve špičce plné, nedokážu si představit, jak by byly servery vytížené kdyby tam ještě pustily lidi z trialu
      • Asi tak.
        Predpokladam ze rial acces se objevi az bude stabilizovana situace s lidma na serverech, pripadne az ustane rychly rust novych ovecek. Trial je sance jak pritahnout nove hrace ve chvili kdy jich ubyva nebo nepribyvaji dost rychle - coz neni soucasny stav SW TOR.
        Trial bych osobne necekal drive nez za 3 mesice, spis ale tak za pul roku.
    • EA neni Blizzard

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit