Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* *1*
  • Erien
    V minulém článku se už psalo, že v blízké době se kompletně přepracuje space combat ;).
  • Erien
    "V SWG jste dostali speeder na zacatku a zadara." Ano všem všechno dáme hned a zadarmo, geniální nápad. Opravdu to není koridor a 48 tisíc jde bez problému naspořit. Ukaž mi hru 20 let starou se stejnýma q. Bug s lodí máš asi jenom ty, já bez problému space combat mise plním. Ta hra má svoje chyby a rozhodně si dokážu představit spoustu vylepšení a věřím, že Bioware už na nich dělají. Ale rozhodně nesouhlasím s takovýma kravinama, co si tady vypsal.
  • Wow jsem hral dlouho, mozna proto je muj nazor trocha ovlivneny, ale sel bych do sw, jestli mas rad scifi a tohle univerzum ti sedi. Wow je posledni dobou hodne "dumb" a na jedno brdo (pro nekoho kdo to hral dlouho). Na druhou stranu ma plusy v tom ze je tu dyl, ma vic veci vychytanych a je o neco hratelnejsi, co se tyce ovladani, bugu, vic user friendly.
    Kazdopadne muzes jit na battle.net a udelat si trial acc wowka, je na neomezenou dobu a vyzkousis a uvidis.
  • Ataker
    Rozhoduji se mezi WoW a SWTOR, ale nevím nevím chtělo by to radu někoho, kdo to hrál, tak co lidi, jak zní vaše rady? :)
  • Prosim? Me se vubec nelibi co z tohoto kdysi velmi nadejneho titulu udelali. Ve vsech smerech.
    Mas potrebu to ohodnotit? Proc ne. Ale kdyz nemas odvahu tomu dat skutecne zaslouzene hodnoceni(dle tveho mineni samozrejme), tak radeji nehodnot. Jinak se jenom ztrapnujes.
  • Od dnes servery reportujú "full" keď sú populačne full, aby sa tam necpali ďalší ľudia v čase nižšej záťaže. Preto je torstatus minimálne dočasne nepríliš použiteľný.
  • Dal bych si Dark Forces 5 (pokud teda JKA počítáme jako Jedi Knight 3) na engine Frostbite ;).
  • Este dodatok: Ked je teraz cakacka, tak po opadnuti toho prvotneho navalu tam na tych servroch aj niekto ostane a nebudete behat po prazdnom svete. Ja zacinam dnes vecer a vyberam server kde budem v poradi tak 450-600sty.
  • Veskoslav
    Tak osobně si třeba myslím, že seriál Clone Wars přinesl mnohé do světa SW a některé díly rozhodně děcké nejsou. Problém vidím v tom, že vývojři a firmy se z minima snaří vytřískat maximum, tudíž jednoduchost, jednoduchost a jednoduchost pro masy. Doby, kdy se u her prmárně musel používat mozek, jsou dávno pryč. Teď prostě hráče musí vodit za ručičku, protože by neveděl kudy kam (samozřejmně jsou i vyjímky)
  • Tu je vidno, ako si ktory server pocas dna stoji. Chcete bez cakania? Bez problemov, vyberte si nejaky menej zaludneny. http://www.torstatus.net/ (note pre lamy a deti: hore si vyberte ci US alebo EU a potom na boku ako ich chete zoradit, dajte podla populacie).

Vidite tam ja grafy za posledne dni/od spustenia.
  • Ja som zavistly na hrach a k tomu flegmatik, pesimista a nemam realny zivot. No a? To ze to sucasna spolocnost urcila ako "realny zivot" chlastacky a trtkanie vsetkeho co ma dieru ma nezaujima.
  • a ještě navíc mi už nejde reagovat tak já blbec to pošlu jako nový vlákno *16*
  • Na svou dobu byl Battlefront dobrej. Force Unleashed se mi vůbec nelíbilo právě kvůli hodně prvkům který podle mě v takový hře nemaj co dělat. Strašně mi vadila ta arkádovitost, že vidím kolik má protivník HP, když ho zabiju tak na mě lítaj nějaký zelený blbosti na doplňění HP atd, naprosto kýčovitý komba, při každym seknutí mečem udělal takovej strnulej pohyb jak v nějaký japonský mlátičce, prostě vždycky když sekl tak se i zasekl :D Naprostá absence dismemberment v prvním díle, ve druhym občas upadla hlava ale i tak byl lightsaber spíš jak bambusová tyč která ani nenechávala rýhy. Jinak zbytek byl dobrej (grafika, level design, fyzika) ale to je tak vše.
    RTS ze světa SW mě nikdy moc nebraly, ani Empire at War jsem nedohrál protože to začlo nudit po pár misích.
    Dřív byly celkem všechny SW hry dobrý, xwing, dark forces, rogue squadron atd... byly to hry pro normální dospělý hráče, to co vydávaj teď je prostě pro děti a to mi nikdo nevyvrátí. Dobře, tak ať udělaj Lego star wars a něco ze serie clone wars když chtěj zaujmoout i mladší publikum, pak chtěj vyrejžovat co nejvíc tak udělaj MMO SW:TOR, na kinect taky dělaj nějakou blbost, ale normální hry jako bylo Dark Forces nebo KOTOR už se asi nikdy nedočkáme :/
  • Meh, na darčeky sa vybodni, upiráť si desať nových hier a potom choď na fóra trolovať chudákov, čo za tie hry zaplatili. Nezabudni im pri tom pripomenúť, že oni sú k ešte aj obmedzovaný rôznymi drm a inými svinstvami.

= najlepší darček, ani potom nemusíš čítať odpovede, len si predstav tie ich bezmocné výlevy a hneď budeš mať vianočnú náladu
    *2*
  • Veskoslav
    No pokud považuješ Battlefront za dobrou hru ze SW (nedodělaná, zabugovaná, single katastroféální, AI nepřátel hrozná). Tak mně osobně ačkoliv krátká, příliš akční, tak mně osobně se líbily poslední dvě hry ze světa SW s podtitulem Unshleaded, kdy jsme se setkávali s posledními přeživšími hrdiny. Ale i tato hra měla své neduhy jako občasná šílená kamera, někdy hloupé AI, příliš akční důraz na hru ze světa SW, přílišná linéárnost. Na druhou stranu graficky nádherné, comba skvělá, když se je člověk naučil, dobře zpracované jednotlivé světy zr SW. Jinak žádná hra mně neoslovila poslední dobou se světa SW. A to jsem hrál od Dark Forses, SW: Racer(To bych moc rád viděl v novém kabátě), všechny Battlefronty (lan, net i single), KOTOR Ia II. Jedi Knight i Academy, SW Galaxies(škoda nevyužitého poteciálu a zazdění ze strany poskytovatele). A málem bych zapoměl: Další dvě skvělé hry přece jenom byli RTS ze světa SW:) Hrál jsi?
  • Ale aspoň zabavila víc než TFU. Ikdyž Jedi Knight 2 bylo daleko lepší. Na Kotor jsem zapoměl no to máš pravdu, tak ale řekni mi nějakou opravdu dobrou SW hru od doby co vyšlo KOTOR II a Battlefront 2 ?? To je pořád jen samý lego star wars, clone wars a TFU což jsou pro SW fanoušky dost nezajímavý hry.. I ten serial clone wars je hroznej odpad, ono i nová trilogie je sh*t.
  • MrSanta
    ales.smutny: aha, tak on to sliboval Petr Poláček. Tak to můžeš být v klidu *1*
  • Veskoslav
    Jedi Academy byla dětská skákačka....A co takový KOTOR? To bylo taky dětské?
  • Připomíná to kreslenou grafikou, což mi ovšem u MMO RPG zas tak nevadí, ale prostě od Jedi Academy neni žádná kvalitní Star Wars hra, všechno jsou to kraviny pro děti nebo v případě SW:TFU hry který nevyužijou svůj potenciál a stala se z toho arkádová skákačka pro puberťáky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit