Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protoze kdyz dam 50, tak to fanboys jako ty klepne.
  • Ghost47
    Jestli se nepletu tak je tam příkaz /duel *3*
  • Hru jenom kritizujes,ale davas tomu 75/100?
    Neco je spatne..
  • MMO koridor? tak to me fakt pobavilo :D
  • Ja se dostal do EGA v patek 16.12. Od te doby hraju skoro cely den, jsem na lvl20 a prestava mne to bavit. Je to totalni, ale totalni koridor. Navic neskutecne dlouhy, takze vic casu travim presunem nez plnenim questu. Nechapu, proc je speeder az na lvl25 a jeste za cenu 48k (8k za skill a 40k za stroj). V SWG jste dostali speeder na zacatku a zadara.
    K tomu pripocteme questy jak z 20 let stare hry, kde se porad jen opakuje jdi nekam a neco prines/oprav/rozbij a cestou zabij vse, co se hybe. A jako bonus toho zabij jeste vic. A jako bonus k bonusu zabij jeste vic. A jako bonus k bonusu k bonus zabij bosse. WTF? Tohle, ze je MMO 21, stoleti? Asi tezko.
    Navic mne stvou bugy, jako ze moje blastery na lodi nedavaji zadne poskozeni, tudiz vesmirne souboje nema smysl vubec delat. Kdyby to vydali jako klasicke SP pokracovani KOTORu, udelaji lip.
    Jedine, co se mi libi je grafika prostredi, kterou ale totalne zabijeji grafikou postav. Prisernejsi omalovanky jsem jeste nevidel, ale holt ja asi nejsem cilova skupina. Takze ode mne zatim 75/100 a premyslim, zda vubec aktivovat hru, nebo se na to za dva dny az skonci EGA vyprdnout.
  • Bioware, po hodne slabem Dragon Age 2, uz neni tou znamkou kvality jako drive.
    Nepreju jim nic zleho, ale pripadny fail SWTORu by me az tak neprekvapil.
  • Cahir
    Když mi ukážeš obrázek současné podoby TORu, který bude připomínat Clone Wars, tak ti pošlu tisícovku. V opačném případě jen jako papoušek opakuješ nepravdivé žvásty.
  • Nekdo ma cas na hrani her,jiny na trolovani na forech. Kazdemu co jeho jest.
  • ne asi :D :D taky me to zabilo :D ... fail hatovanej dalsim failem :D :D
  • LucasArts by měli přestat dělat omalovánky pro děti a udělat důstojný pokračování Dark Forces Jedi Knight) , Battlefront 3 nebo jiný klasiky. Bohužel od příchodu clone wars stojí star wars za starou pí*u
  • Asi tak.
    Predpokladam ze rial acces se objevi az bude stabilizovana situace s lidma na serverech, pripadne az ustane rychly rust novych ovecek. Trial je sance jak pritahnout nove hrace ve chvili kdy jich ubyva nebo nepribyvaji dost rychle - coz neni soucasny stav SW TOR.
    Trial bych osobne necekal drive nez za 3 mesice, spis ale tak za pul roku.
  • Veskoslav
    To myslíš vážně?Dej si facku jo? To, že se snažíš trapný flame, nic nezmění na tom, že ze sebe děláš hlupáka.....Opravdu hry zkouším a na delší hraní nemám čas, vlastně ano teď mám, jelikož jsem si udělal dva předtermíny, zimní příprava ještě nezačala a zimní část sezóny zkončila a do práce nemusím až do 26.12. Tudíž ano, teď se stanu polovičním závislákem. Stačí šašku?
  • Nerozciluj se, aby ti nepraskal cevka, byla to jen obycejna otazka ! (apropo vsichni zavislaci tvrdi ze nejsou zavisli )
  • iq tykve
  • ja gratuli tobe za imbecilitu jakou ti může závidět i největší deme*t
  • nikde není psáno, že trial nebude, ta hra vychází teprve dneska a díky early-acess už jsou skoro všechny servery ve špičce plné, nedokážu si představit, jak by byly servery vytížené kdyby tam ještě pustily lidi z trialu
  • kostejnesmrtelny
    Třeba EVE je sakra jinej koncept.

IMO budoucnost leží v propojování žánrů do jednoho monstrózního digitálního světa; zhruba jak se chystá právě CCP udělat v případě EVE (což je v podstatě ekonomickej simulátor) a Dust 514 (MMOFPS). Magnáti v EVE budou najímat žoldáky z Dustu aby za ně odvedli špinavou práci *14*
  • Veskoslav
    Víš, co znamená zkusit? Hodinu denně maximálně. Chodím do školy, do práce a navíc hrji závodně floorball, k tomu lítám za holkama. Psal jsem někde, že u toho trávím 10 hodin denně?
  • A jak je to s čechy a slováky, kolik jich hraje? V pátek v hospodě se kluci bavili že by se přidali do nějáké gildy, jak to s těmi vypadá? jsou jen server-based nebo nějáký větší? Taky si pamatuju že řikali že zatim je ve hře asi 2/3 sithů, co je na tom pravdy?
  • Ona datová velikost a množství obsahu moc nemají společného - na datech ti nejvic pridaji videa, zvuky a HD textury. Jelikoz je v SWTORU nadabovaný každý uprdnutí, tak tam hádám že je těch 20 GB. Co je u MMO her ale asi nejdúležitější je práce s komunitou. Budou muset jim vycházet vstříct, pořád dělat různý akce (chléb a hry), umět si vymejšlet geniální výmluvy (kůli bugům a absenci obsahu), což nevim jestli bioware úplně zvládá a v poslední době mě skoro připadá že ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit