Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic teď může mít kolem 1,5 milionu hráčů
19.12.2011 | Aleš Smutný
129 příspěvků
-
Hm, tak to si asi budu muset udělat imperiálního altíka *2*
-
Rzesetlak :) a jako spravny smuggler podporuju sebe ;)
-
Origin je úplně v pohodě... v pár ohledech lepší než steam.
-
Origin k tomu nepotřebuješ.
-
mna by skor zaujimalo jak je to s tym Originom.
Slape to? Funguje to? Nebuzeruje to? -
Predpokladam ze realne do konce roku bude problem s frontami vicemene vyresen. Z toho, co sleduju, start zatim BW zvladl na to, jaky je TOR "otesanek" kvalitne.
Ja to hrat nebudu, dokud tomu neudelaji nejaky pouzitelny graficky facelift a neprepracuji zejmena system space bitev. Coz mozna znamena nikdy *1*.
Kazdopadne - i kdyz se mi stavajici SWTor nelibi - konkurence monopolu (v MMO wowka) na skodu byt nemuze v zadnem oboru.
Navic minimalne do kvetna bych mel na jakekoli MMO max 3-4 hodiny tydne, coz jsou u mesicnich plateb celkem vyhozeny penize. Coz je na druhou stranu idealni doba toho kritickeho pul roku, kdy uz budou vsichni vedet, jestli se TOR chytl a nebo uz pada k zemi. -
Já naopak doufám, že jede za imperium. Si ho někde najdu a dám mu na budku, protože tu pořád nejsou slíbené dojmy z hraní Kingdoms of Amalur: Reckoning *15*
-
Tak můžeš říct aspoň nick, jestli tě potkám. Doufám, že games podporuje republiku. :D
-
No to čekání "hodiny" platí u nejvytíženějších serverů (LoL například, kde jsem, ehm)...jinde jde naskočit třeba hned nebo je to v rámci deseti minut. Uvidíme jak se rozšíří nabídka v launchi, ale nebál bych se...jde o to vybrat si prostě server s dobrým zalidněním, tedy ne až tak velkým:)
-
Já to regnul dneska, bez jediného problému. Mám Consulara - Shadow, a určitě zkusím Smuglera. Ale Bioware řeklo, že jen s preoder prodlouží dobu až na 22. Psalo se to i tady na games někde, takže snad budem moct hrát až do 22 :).
-
Ale první dojmy z bety už tu jsou. Nicméně bylo by špatné míchat betu a plnou hru, v mnoha ohledech se liší. Hezky načisto... navíc postava převést nejde, takže bych stejně jel odznova:)
-
mozes sa dat v noci do rady a rano si zahras :D
-
co sa tyka bugov to je vecny problem... ale myslim ze s 15 dolarmi/13 eurami nebudu mat problem udrzbou HW ;) praveze si na tom pekne nabalia vrecka
-
Uvidíme zítra. Jenom doufám, že až k tomu sednu tak nebude přetíženej server a podaří se mi zaregistrovat plnou verzi, abych mohl vůbec jít čekat frontu *1*. Zatím se bavím, jedu vanguarda a nemůžu si stěžovat.
-
Hlavně se má kapacita serveru zvětšit, mělo by to být od zítra i s novým patchem. Kapacita byla snížena, aby nově příchozí se necpali na full server, ale obsadilo se všechno rovnoměrně. Jinak já jsem spokojen, Q a příběh je super Bioware nezklamal, přesně to co jsem čekal. Uvidíme časem jestli to udrží hráče. :)
-
toto som nasiel.
EA a Bioware asi zistia ako vela ich ta hra bude stat. Udrzba serverov, kupovanie serverov, patche a to nehovorim o dalsich veciach. Hra je tak ozrutna, ze oprava jedneho bugu sposobi milion dalsich. Urobia balance a mozu vyrobit dalsie srandy.
Co si tomto myslite? Moze sa vyborna hra znicit svojou monumentalnostou? Moze taka obrovka hra (min. 20 GB) skolabovat vdaka tomu, ze jeden bug alebo zasah poserie milion veci? Moze sa stat ze ich serveri a dalsi HW, teda udrzba prekroci ohrone ich rozpocet? Samozrejme verim, ze vedia co robia. Mozno to niekoho napadlo ked cakal na pripojenie do hry 4 hodiny. Kto vie. Ostava len drzat palce. -
Nevím proč mě urážíš, *následuje urážka na třetí stranu*
Nechutna vlastni polivcicka? *7* -
Postupně přidávají další a další servery, takže když nebudeš vyloženě trvat na serveru s největší českou komunitou, tak si určitě nějaký ten server bez velkých front najdeš.
-
Mám velikou chuť koupit krabici a dát MMO:) Ale abych platil okolo 300,- na měsíc a čekal několik hodin na připojení?To si svého času hodně vážím:)
Uvidíme časem, protože ohledně kvality hry není myslím co řešit...mě osobně BioWare ještě nikdy nezklamal... -
lol wut?