Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic teď může mít kolem 1,5 milionu hráčů
19.12.2011 | Aleš Smutný
129 příspěvků
-
No tak treba v Aionu to bylo myslim do 2-4 tydnu co se zbavili front? Ikdyz jestli to spis nebylo odlivem hráčů :-)
-
Škoda, že to žádný recenzent z Games.cz nehrál už od bety (pár týdnů až měsíců zpět), to by se pak už daly nějaké první dojmy sesmolit.
-
No to pochybuju ... nikde není jiný koncept. Dokonce i GW2 které se nesnaží být jako wow si bere základ ze stejných kořenů jako wow. Já bych řekl že wow tu bude ještě dlouho a potom blizz vydá nové MMO a pojede to od začátku. Možná končí éra p2p MMO, ale to jenom pokud by wow přešel na f2p model.
-
Recenze do Vánoc určitěš nebude. Je to MMORPG a ještě k tomu velké. Už v něm pár dnů jsem a fakt bych nemohl s klidným srdcem vydat recenzi na MMORPG téhle velikosti po třeba dvou týdnech. Ale nějaký článek se určitě objeví, nicméně recenze ještě ne.
-
viva la US servery *5*
-
ještě, že český gildy jsou to, co mě zajímá asi nejmíň *1*
-
Nevím, proč mě tady urážíš posíláním pod most.
Kdyby jsi své oči používal, tak by jsi si dávno všiml, že redakce Games.cz dává pozornost hlavně dvoum MMO. WoWu a WoWu 2. Jo a Titanik 2 = WoW 2, pokud by jsi to nevěděl.
Takže jen prosím, ať v pozornosti Titaniku 2 pokračují a ještě přidají. -
Bylo by dobre vydet recenzi us na vanoce nebo aspon do noveho roku sice neni to moc casu na MMO ale aspon nejake srovnani s Betou by se hodilo opravdu me zajima zda graficke chyby pretrvali i na ostre verzi i kdyz hra byla pravidelne patchovana graficke chyby porad nemyzeli.
-
no prave *16*
-
jste docela naivni,pokud si myslite ze se neco zmeni v cekackach na server... je videt ze jste nehrali wow od zacatku, kde tento problem byl taky a vyresila to pouze jen migrace na jine servry, ktera byla tedy zadara...
-
nelíbí se mi tvůj avatar /-:
-
mas pravdu mmocka ne, jen jedno :)
-
To je divné, mě to po disconectu na začátek fronty neháže.
Internetem se proslýchá, že servery nejsou "puštěny" na plný počet hráčů a že to s oficiálním startem zvednou. Jestli je to pravda netuším. Na LoLku čekám ve špičce max do 2 hodin. Příjemné to není, ale pustím film a dá se to. Zatím nepanikařím, uvidíme jak to bude vypadat od 20.12.
Provázej tě Síla. A jestli si Imperiál tak ať ti zrezne zbroj a shoří světelný meč *1* -
Games.cz MMOčka a "profi herní scénu" pravidelně nesledují, narozdíl od SP a MP tituly, to jsi si mohl už všimnout.
A vůbec, huš zpátky pod most! -
Resite kraviny.....ten počet hráčů je asi tak presnej, jako já když se po 10pivech snažim hrát kulečník.
-
To teda říkam počítaní *15*
-
ani se to neseka jak original supr!
-
mesic je zadarmo, hra je hra, subscription je subsciption ty vylízanče, pochop to a dojdeš klidu
-
Heh, tvoje počty jsou asi tak stejně brilantní jako ty Jindrovy.:D
-
tak, tak