Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic teď může mít kolem 1,5 milionu hráčů
19.12.2011 | Aleš Smutný
129 příspěvků
-
Ano, treba takovy wowko, to nikdy nespadlo ani nikdy nelagovalo. A prvni den, vubec ne *6*
A co teprv PS3 notwork, etalon kvality, zejmena zabezpeceni. -
A taky tam zůstaneš. ;)
-
Počkám nejakou dobu, minimálně než opadnou fronty a zkusím to ..... někde tu dobu do vydání GW2 strávit musím
-
říkám vymradnost nejvymrdanější stár kárs
-
Supéééér.
Já osobně bych byl rád, kdyby Games.cz věnovali novému veledílu od BioWare aspoň takovou pozornost jako Skyrimu. těch několik článků denně je potřeba. Titanic 2 si to zaslouží. -
Jójó a tento týden to ještě zhoustne *1* Opět plně nezvládnutý start, při určitém počtu měli zarazit vytváření postav na serveru. Já jsem zvědavý, co z téhle hry bude za půl roku až rok.
-
Díky, už to instaluju a jede to výborně!
-
Na Red Eclipse serveru je ve spicce bezny dvouhodinovy cekani, coz je docela desivy, protoze zatim hrajou jen lidi s predobjednavkama...Fakt nechci videt, co se stane, az do hry vtrhne i "bezna populace". Fakt nehodlam platit za to, abych hodiny cekal na to, az se do hry dostanu...A to nemluvim o disconnectech, ktery cloveka ze zacatku fronty soupnou zase pekne na jeji konec a ceka se nanovo...Tohle nekdo neuveritelne prosral...
-
Když hra spadne, máš cca 1-2min na zpětné přihlášení, než ti server odhlásí postavu. Pokud to stihneš, jdeš bez fronty. (stalo se mi to už 4x)
-
Nj otazka je ale jestli lidi odejdou, kdyz pribydou novy servery.
-
Nemluvim o max populaci, ale o prumeru. Podle toho jak vidim vytizeni serveru v server listu, tak nekde muze byt 5 10 tisic nevim, a jinde je treba 500 1000.... mluvil jsem jen ve vztahu s tvoji dedukci ze na serverech je 100 lidi....to asi tezko, nic vic nic min
-
tys ten muj komentar nejak nepobral....pochybuju ze na jendom serveru je maximalni mnozstvi hracu 1000
-
http://bit.ly/a6NCzJ Páči... uži si :DDDD
-
kdyby tam bylo 1,5milionu hracu na 140 serveru tak je to ne 100 ale 1000 na jeden :) Jinak uz hraju a muzu rict, ze jsem nad miru spokojen. Jedine co ve hre ted je problem jsou fronty. jsou tam servery se zatizenim "low" a pak servery (bohuzel tam naimportovali vsechny CZ guildy vytvorene pred spustenim, takze tam hraju taky) kde je fronta az 1500 lidi = neco okolo hodiny cekani. Kazdopadne hra jede krasne, bez bugu, bez lagu. Bioware se vysvihnul, a vsem kdo jsou na vazkach, muzu vrele doporucit. Je to rekl bych uctyhodna konkurence pro WoW. Zatim samozrejme v plenkach, uvidime jak se to vyvrbi. Osobne doufam, ze se uchyti, protoze te prace co si s tim vyvojari museli dat, by byla vecna skoda.
-
na severu lol k veceru skoro 1500 lidi v queue tudiz realne 4+ hodiny.. a to kdyz vam hra nedejboze jeste crashne nebo cokoliv, tak jedete hned od znovu- zadnej mezicas na opetovny prihlaseni neexistuje
-
Možná je spíš otázkou jestli nekonči éra MMO, jak ho definovalo WoW, a s koncem WoW nepřijde i konec téhle éry. A otěže nepřebere jiný koncept.
-
ja tedy doufam ze to dopadne tak, ze jakmile se to ofiko spusti pripusti par serveru. Ze tohle je takovy posledni test zateze a jak si s tim admini a spol poradi. Jestli ne tak se osobne stavim na ceskou pobocku EA nekoho zmlatit to jejich sochou z kolektorky a ze ten podstavec vazi do cela bych tim dostat nechtel :}
-
nevite prosimvas jestli se do da stahnout pres piratebay i s early erektem?
-
Jak ho máš velkýho?
-
Zase tak moc pravdu nemáš. WoW začíná hooodně stárnout a nový obsah v podobě vraždících,heboučkých pandiček tomu moc nezabrání. Wowu začíná docházet dech a je otázkou času (už krátkého) ,kdy začnou hráči odpadat. Já sám jsem hrál 4 roky v aktivních guildách a mám 5 full charakterů. Doufejme,že ve SW najdu to ,co před 4 lety ve Wowu a ještě něco navíc :D