Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • owny

    Tim Sweeney: Vlastnictví digitálního obsahu by mělo být univerzální

    Also Tim Sweeney: Tady máte peníze a zakazujeme vám vydat hru na jiné platformě než je Epic Games Store! 

    • Tohle fakt nechápu. Jejich PR je otřesné, ale stále je obhajuje hodně lidí. A pak tady minimálně jednou za měsíc vyjde PR co Tim řekl, ale bez náznaku kritiky, protože je to prakticky vždy jak píšeš absolutní blábol v kontextu s tím co EGS ve skutečnosti předvádí a jakou mají politiku.

      • Někoho třeba PR naprosto nezajímá, nemíní jít slepě s davem tydýtů, kteří někde slyšeli, že Epic je fuj a proto to hlásají. A ten někdo má stovku her zdarma, zatímco ti pseudokritici se akorát mohou vzájemně plácat po zádech, jací jsou kingové.

        Pochopitelně, každého volba :-)

        • Pár her zdarma jsem si tam taky nakliknul. Sice jsem z toho hrál jen Subnauticu, ale možná se někdy dostane i na ty ostatní, pokud do té doby nekrachnou, protože Fortnite je věčně živit nebude a je otázka, jak dlouho to budou financovat Číňani. Jejich současný obchodní model nemůže být ziskový, pokud se bavíme o prodeji her. Nicméně nelíbí se mi jejich politika a exkluzivity, tedy je finančně podporovat nebudu. To si radši počkám. Z toho co mají v nabídce bych bral hlavně Satisfactory, ale stačilo chvíli počkat a už je na steamu, navíc stejně mám už pořadník nakoupených a nehraných her minimálně na rok plný. Otázka je, kdo je ovce v davu. Já si svůj názor dokážu udělat sám na základě toho, jak se EGS prezentuje a chová na trhu.

      • Není se čemu divit, žijeme v zemi kde se voliči nechají uchlácholit na náměstí na pivo a párek zadarmo. Teď si představ, že takovému člověku dá někdo zadarmo hry v hodnotě "ticíců eur". To pak jde veškerá racionální kritika bokem.

  • Nejlepší místo pro hry je na mojí poličce, bez závislosti na jakémkoliv launcheru nebo online DRM. Jediný co jde však rozumně vypálit jsou hry z GOGu.

    • Problém je, že většina těch her z krabičky (spíš novějších) ani nespustíš. Měl jsem Company of Heroes a po jedné z instalací jsem se už do hry nedostal, protože Relic a THQ krachlo a s tím vypnuli i autentizační servery. Naštěstí šlo CD klíče nabouchat do Steamu, takže já mám spíš opačné zkušenosti. DVD s krabičkou už asi ani nemám, protože je absolutně k ničemu - možná do sbírky nebo plašení ptáků. Z těch starší zase třeba Submarine Titans, to jsem zprovoznil až když jsem si to v akci znovu koupil na GoGu, kam to nedávno přidali. Instalátor z CD si už s novým OS neporadil - chyběla hromada souborů a žádné kompatibility nebo rady z netu nepomohly.

      • Souhlas, spíš jde o to, jaký typ pohodlí kdo preferuje.

      • 0011

        Jenže z krabičky znamená i cartridge, které cd/dvd/bd hravě přežijí jen u některých (nes, snes, GB...) je třeba jednou za uherský rok vyměnit baterku. Staré pc hry mám v poličce taky ale dávno jsem většinu dokoupil i digitálně, takže za mě jsou oba přístupy správně.

  • Jack1947

    No jo, sice dost kecá hraboš jeden a látá si do huby ale jinak má pravdu, bylo by to lepší ale kdy nebo jak to bude. Těžko říct že. Pokusy o Univerzální Appku už tu byli a jak dopadli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit