Switch 2 válcuje konkurenci. Nintendo si jde pro historický rekord
-
Ale ne 😱 Veskoslav bude muset přehodit rétoriku ze "zájem o NS2 opadl" zpátky na "fanatické fanoušky" 😂
-
-
tak ale ma pravdu, kdo kupuje tyhle hracky? leda japonci, to je fanatickej narod, coz v historii dokazali uz nekolikrat
a japanofilove, poturcenec horsi turka, ty jsou jeste fanatictejsi nez samotni japonci -
-
Jasně, "hračka" a pokádka o 150 milionech japanofilů 🥱 nových uživatelů kteří nevlastnili první Switch je 16%. Máš taky nějaká data nebo jenom dojmologii o japanofilech?
-
-
Ako, asi nie je správne heitiť "fanatické fanoušky", ale ty kokos, ja sa im čudujééém...někto holky, jiný vdolky či jako...to tak máš !
-
-
Neviem, ako to napísať korektne...ale velmi sa divím, že Meta Quest 3, 3S sa nepredáva tak dobre, pritom cena je zrovnatelná, alebo lepšia, lebo pre mňa je volba jasná, ten Quest je proste niekde inde. Quest som kúpil, a Swith 2, by som nechcel ani zadarmo !!
Proč, Irénko, proč... !
-
-
Nejsem sice Irenka, ale mě se například dělá z jakékoliv VR špatně, takže bych to nepoužíval i kdybys mi za to platil a i kdyby se mi špatně nedělalo, tak na tom není co hrát. Už v 90 letech byly VR headsety a rukavice s haptickou odezvou ale nikdy se úplně nevymanily z obskurity. Kdyby nevyšel Beat Saber tak tahle sranda část průmyslu dávno zkrachovala a paradoxně díky nehráčům, kteří to koupili jako alternativní fintess hračku. Ano, sice mezitím vyšli hry jako HL Alyx a Batman, mezi tunou shovelware...
TLDR: Nintendo Switch 2 je mainstream, VR těžká hipsteřina
-
-
No vidíš a mne sa z VR "nedelá špatně", ani nikomu koho poznám, a na monitore už nehrám vôbec...Hier je dosť, ale vďaka predsudkom a slabému záujmu stále málo. Skúsil si aj Quest 3 ? Alebo máš zlý zážitok z pred desiatich rokov? Lebo Vávra to má 10 rokov v šuplíku...😂 Jó kedysi boli aj PC hry těžká hipsteřina...
-
-
Mě se dělá špatně i z některých pc her, hlavně střílečky (ne všechny a většinou starší hry) a většinou nepomáhá nic, akorát u S.T.A.L.K.E.R mi pomohlo vypnout headbobing, Half life 2 nemůžu hrát dodneška ani se "zaručenými" radami na úpravu nastavení a mody, Portal mi tohle nedělá. VR - jakékoliv nemůžu používat ani minutu. Jsem obrovský fanda žánru cyberpunk, sám bych si přál abych VR mohl
používat, ale trpět kvůli tomu nehodlám abych "tréninkem" vydržel třeba 2
minuty a postupně se problil skrz Alyx na konec, což je jediná hra co bych si zahrál, kdybych mohl. Jinak na hipsteřině není nic špatného, taky mám rád obskurní fusion kapely z Brazílie z 80 let které znají jenom fajnšmekři, ale to příznání že na monitoru nehraješ už vůbec je hipsteřina™ to musíš uznat 😀 -
-
"Jinak na hipsteřině není nic špatného" a ja som si myslel, že mi škaredo nadávaš...😂 Poviem ti, že poznám ludí, čo VR okúsili, a k monitoru sa už nevrátili, či je to hipsteřina, neviem. Keby ti nebolo zle, a zažral by si sa do hry na VR, zistil by si že tú hru "nehráš" na niečom, monitor etc. ale si priamo v nej, a to je obrovský ROZDIEL. Za prvé, ten svet je všade okolo teba, a je to 3D, ten svet má priestor, takže trochu lepšia grafika ako napr. Alyx, a si v inej realite. Nehovoriac o tom, že strielanie, alebo šerm pomocou kontrolerov, je niekde uplne inde ako myš alebo gamepad, tu sa to "odrbať"...nedá...! Ano Alyx je jedna z hier do ktorej zainvestovali, a je ešte Metro Awakening, a Alien Incursion,...mimochodom horrorvá NIRVÁNA, a mrzí ma, že je niektorým luďom z toho zle, a ostatný to nechápu, alebo nechcú chápať. BTW Quest je samostatná konzola, ale v spojení s PC a možnosťou nainjektovať skoro každú hru do VR, z neho robí MEGA nástroj...no tak som hipster NO...😎
-
-
-
-