Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě je to důkazem umění "poziční hry brankáře", kdy se s pozorností na konkrétní věc, neztrácí povědomí o struktuře. Na to, jak je Nintendo svým zaměřením o hodně blíž causual poptávce než jeho konkurenti, mi přijde, že jsou jeho kroky daleko více strategické. Navíc je opravdu kreativní a snaživé ve smyslu, že snad víc motivující situace, než ta, v níž jsou si aktéři přímými konkurenty, je ta, kde není až takových vedlejších faktorů, které by se podepisovaly na ziscích. Asi nechce úplně přijít o tuto pozici na trhu, á la Hawkeye, procházející se v Avengers: Age of Ultron sám ulicí, zatímco se okolo něj bojuje. Kdy jak si tuhle pozici vybudovali se vším všudy sami, tak to, že jsou tam kde není takové riziko přetáhnutí určité části základny, je asi i nezamýšleným bonusem. Na to, jak jsou věrni mantinelům své filozofie, jde o stále neskutečné pole působnosti pro nové nápady.

    Nechce se mi věřit, že po taková léta, dokáže trefit poptávku jen stylem: "Jen děláme to co nás baví."

  • pichpe

    Switch není konkurence pro klasické konzole (nebo PC). Tam vítězí handheld mód. Zvláště při této situaci, kdy jsou lidé s celou rodinou doma a můžou si s ním zalézt někam do klidu (záchod, sklep, přístěnek pod schody?).

    • cNNk

      Zalezlej jsem, kdyz hraju na PC, switch beru do ruky, prave, kdyz u hrani kecam s rodinou nebo "cumim" na tv. Kazdopadne u me plati, ze to mam jako handheld.

      • pichpe

        No já mám PC v obýváku a switch je pro ty okamžiky kdy nemůžu/nechci sedět u PC. Takže teď je to 90% času switch a 10% PC 😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit