Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • up_er

    Nintendo válec 😈

    • Derp_1337

      Switch míří na nižší cenovou kategorii a navíc v současné době nemá v sekci handheldu prakticky žádnou konkurenci. Je to laciné, tak se není čemu divit, že se to prodává víc.

      PS4 se kupovalo za 12000kč (a k tomu potřebuješ ještě nějakou TV). Zatímco Switch koupíš za 7000kč a nic k tomu nepotřebuješ.

      • Ano, zpočátku se za takové peníze prodávala, ale pak její cena šla dolů.

        Já PS4slim koupil před 4lety za 6500,- Kč (nový kus v Mironetu, ne žádný pochybný zdroj), Switch loni za 8500, takže bych netvrdil, že to je řešení pro socky. Navíc hry od Nintenda prakticky nejsou ve slevých a prodávají se i několik let po vydání ze plnou cenu. Zatímco God of War je aktuálně v akci za 260,- Kč (a za tuto cenu už byl nabízen mnohokrát), o rok starší Zelda:BotW stojí pořád 1500 Kč .

        Co se nutnosti připojit PSko k TV nebo monitoru týče, tak jedno z toho má dnes prakticky každý, to bych fakt do nákladů na pořízení nepočítal.

        Ostatně, i u toho Switche se počítá s hraním na TV, není to čistý handheld, ale hybridní konzole.

        • Derp_1337

          No právě ta cenová politika je u Nintenda zákeřná. Konzoli prodávají lacině, ale hry jsou pak drahé. Většina lidí si tohle dopředu neuvědomí.

          Jinak 4 roky zpátky byla PS4 už na konci životnosti, tak šly ceny dolů. To se prvních 5 let prodejů nestalo a pod 10k jsi to nesehnal.

      • Spíš bych řekl, že má ze všech konzolí zdaleka nejlepší hry, ale to už je věc vkusu 😉

        • Derp_1337

          "Switch má ze všech konzolí zdaleka nejlepší hry"

          LOL

          Koukám, že ty jsi jeden z těch velkejch drsňáků, který pořád dokola hraje Animal Crossing či Monster Hunter, co?

          • No a? Animal Crossing byla podle většiny anket jedna z nejlepších her roku 2020 a prodalo se jí přes 35 milionů kopií.  Jestli je na tebe ta hra málo drsná, tak je to asi nějakej tvůj problém 😀 A dokola to fakt nehraju - momentálně hraju Arceus, další prodejní hit s 84% na Metacriticu. Nedávno jsem dohrál Metroid Dread (88%).

            • Jednou taky vyrosteš, neboj 🙂

            • Derp_1337

              No Metroid hry mě jako takové vůbec nebaví, ale musím uznat, že to znám díky fanfikci a různým cosplayerkám 😍

              A Pokémony hrát nebudu. Na ně a Animal Crossing jsem už příliš dospělý.

              Jinak samozřejmě musím uznat, že se na Switchi občas objeví fakt super hry: Astral Chain, Fire Emblem: Three Houses, Xenoblade Chronicles (1&2), Monster Hunter

              Ale těch pár čestných vyjímek nutně neznamená, že Switch má "nej" hry z konzolí. Třeba na PS4 těch super her vyšlo mnohem víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit