Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

    Díky za odpověď. Důvodem je tedy ve zkratce hlavně mobilita spojená s okamžitým přístupem kdekoliv. A pro tyhle vlastnosti jsi někdy ochotný oželet určitou vizuální kvalitu. Tím myslím třeba nižší FPS nebo osekání grafiky v náročnějších titulech. Ok, chápu.

    Co se týče ovládání - v dokovaném stavu při hraní na televizi používáš Pro Controller, což je rozumné, protože dlouhodobé ovládání pomocí joyconů není úplně ono. Jinak v propojení Switch / Pro Controller nebo PC / třeba Xbox One gamepad nevidím rozdíl. Obojí funguje i bezdrátově bez problémů. Ostatně ten Pro Controller musíš ke Switchi dokoupit stejně jako jakýkoliv gamepad k PC.

  • 0011

    Možná to nebylo tak jasné ale odpověď tam mám. Je to ovládání/ergonomie a mobilita a taky přechod mezi hraním na gamepadu na velké obrazovce mezi handheldem bez nutnosti cokoliv přepínat. Určitě budou lidi co DC hrajou na klávesnici, sám jsem na ní dohrál mark of the ninja, ale zrovna na DC je lepší si vzít gamepad, u switche máš páčky rovnou na těle a gamepad funguje bezdrátově. Když chceš to samé na pc, tak to nebude tak "seamless" musíš mít kartu od nvidie, tablet shield, být v dosahu wifi a ještě potřebuješ gamepad, tohle je elegantní řešení. Tím nepopírám, že na PC určitě hra jede líp ve stabilních 60fps, ale pro mě je lepší to mít na handheldu, tak často necestuju, ale hraju například když čekám na pizzu nebo burger nebo obecně si jí můžu v baráku vzít kam chci, kam si chci sednout/lehnout a nemusím kvůli tomu spouštět streaming a spoustu dalších zařízení. Je to zkrátka pohodlné a zároveň natolik přesné ovládání, že bych neměnil, ano můžu si Pro Controller připojit k PC a hrát to na steamu, když je oficiální podpora, ale tam zas musím mít kabel, takže si to stejně radši zahraju na switchi kde ho můžu použít bezdrátově

  • MickeyMutant

    Člověče, velmi těžká diskuze. Rozvíjíš další témata, kladeš otázky, ale neodpovídáš. Ok, taky nebudu odpovídat, ať je legrace, a položím znovu otázku, kvůli které vznikla diskuze: Proč si myslíš, že Switch je pro Dead Cells nejlepší platforma?

    Schválně, jestli se něco dozvím. Jinak nemám tušení, co přesně považuješ za "mikroagresi", já za ni považuju třeba to, když někdo vytrvale neodpovídá.

  • 0011

    No tak odpustíme si ty mikroagrese, ano? Já jsem skutečně během hraní na žádné framedropy nenarazil, jestli jsou v pozdější části hry, tak je určitě poznám. Mobilita je jedna věc, ergonomie další, zeptám se, držel si někdy switch v ruce, respektive hrál si na něm? Co se týče ergonomie je to v současnosti nejlepší handheld na světě, díky umístění analogových páček mnohem pohodlnější než vita. Ohledně gamepadu tak ten držák na joycony nepoužívám (btw joycony mám "nudně" šedé), mám Pro Controller, který co se týče ergonomie tak si maže xone i dualshock4 gamepady na chleba. Všechen zmíněný hw a periferie jsem si vyzkoušel, můžeš říct to samé?

  • Zaho
    Já si počkám na recenzi a pokud to nedopadne špatně tak si to koupím.
    Pro služební cesty, ideální zábava na dlouhé večery v hotelu.
  • MickeyMutant

    Ne, plamínek při načítání opravdu není tím problémem, za který by se měli omlouvat. Předpokládám, žes to ve skrytu duše tušil, už když jsi tu myšlenku vypouštěl, že? Patch nebude, malý tým, snad někdy v listopadu. A chápu, že ty konkrétně žádné problémy nepozoruješ, jinak bys jen těžko napsal, že Switch je na Dead Cells nejvhodnější.

    Stejně mě ale trápí ta nezodpovězená otázka, PROČ zrovna Switch považuješ na hry typu DC za vhodnější. Jen kvůli té mobilitě? Protože jinak samozřejmě Switch porty přináší jen horší grafiku a obecně méně pohodlné ovládání než všichni konkurenti. V téhle souvislosti je podivuhodné, že u každého jiného myslitelného ovladače se do mrtě řeší a porovnává ergonomie, ale když Nintendo přijde s tou barevnou mini parodií na joypad pro děti, tak je to ok, nejspíš protože Nintendo.

  • 0011

    Upřímně hru mám 3 dny, nevím jestli stihli od vydání vydat patch, ale já žádné problémy nepozoruju, maximálně že se seká ten plamínek při načítání levelu, jestli to jsou ty technické problémy, za které se omlouvali, dokážu s tím žít 😉

  • TheGGG

    všechny kromě jacka, jindry velikého a pleskoslava.... ty bych nejedl (radši)

  • MickeyMutant

    Uvidíme, jestli ten čas využili k tomu, aby Blighttown běžel aspoň v těch stabilních 30 FPS🙂

    Poznámku, že Dead Cells je lepší na Switch než na jiné platformy, upřímně nechápu. Nebyli to právě vývojáři z Motion Twin, kteří se před pár dny omlouvali za technické problémy hry na Switchi? Že měli dvě možnosti - hru vydat v současném stavu, nebo pozdržet vydání Switch verze oproti ostatním platformám a že zvolili menší zlo?

  • Koukám, že jsi drsný jak šmirgl papír a všechny by jsi si nás dal k snídani.. 🙄

  • radim.zaty

    Hele hrát DS ve vlaku, tak bych určitě neměl problém s tím, že mě někdo ruší ale asi bych byl já tím, kdo ruší okolí :)

  • 0011

    Kompenzace ne, ale protože amiiba sbírám, tak si tohle nechci nechat uniknout, i když už se mi stalo, že mi u metroid amiiba zrušili předobjednávku. Co se týče hry, pokud to bude mít stabilních 30fps nemám problém. Switch je takový přenosný "ps3 pro", na to jak je malý a jak málo "žere" to je úžasný systém a na některé hry, jako třeba teď Dead cellls je lepší něž jiné platformy, to že si dali s portem DS na čas je lepší než vydat rozbitý bordel jako byl Rime.

  • TheGGG

    omalovánky nehraji a zelda je nejvíc overrated serie vůbec.... pro babičky s vnuky asi dobré, nic pro tvrdé grimdark borce jako já

  • RaketovyZid

    Pokud si nedokážeš užít Maria a Zeldu, tak nejsi dost dospělý a na drsňáka si nejspíš jenom hraješ. 😛

  • MickeyMutant

    Je fakt, že při hraní DS ve vlaku nebo v čekárně mezi lidmi bude rozlišení a snímková frekvence asi tím nejmenším, co tě bude rušit🙂

  • Marquis

    Na jakém jiném handheldu si můžu zase zahrát DS1? Právě to, že je to na handheldu je ten důvod proč si to koupím znova - Možnost zahrát si DS když zrovna jedu někde vlakem, nebo někde čekám. Takže jo, Praise the Sun.

  • MickeyMutant

    Sedm let staré Dark Souls běžící v obou módech ve 30 FPS a na handheldu v 720p. No "praise the sun", teda. Hlavně že tam budou mít amiibo figurku - to bude pro fanoušky jistě adekvátní kompenzace.

  • TheGGG

    dark souls na switchi...? Alespoň nějakou dobrou hru pro dospělé borce a kované tvrďáky tam dostanou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit