Přejít na výpis diskuzí
Sword Coast Legends nezapře svou inspiraci Baldur's Gate a Icewind Dale
23.3.2015 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
Ta grafika je vskutku aktuální, Jde vidět, že to vychází na PC, platformu výkonem neomezenou. At žije next-gen
-
-
grafika je v cajku, jediný co mi v těchto hrách vždy trochu chybělo bylo šplhání a podobný věci, když jsme hrávali Dračí Doupě, řekl bych něco jako "a teď se můj zloděj vyhoupne na římsu, pak na parapet do prvního patra, protáhne se tiše oknem" a taky v těchhle hrách nejde plavat, přitom D&D v pravidlech řeší i postihy za různá brnění a výbavu když postavy zkouší plavat.. chápu že v infinity enginu to moc nešlo udělat, ale u současných her neni důvod
-
-
v cajku tak pro rok 2005 *15* ale rozhodně ne pro rok 2015. Hnus, navíc to vypadá jako jen další fantasy omalovánka bez vkusu.
-
-
chápu, takže cokoliv, co se nepohybuje v paletě dark kotouls (šedomdročerná depka) je pro vás peasanty omalovánka *7*
-
-
Navíc je to RPG, narozdíl od Kotouls. Ale je třeba ho pochopit. Kdybych hrál na platformě, kde vychází jen mlátičky a tunely ve 30fps, tak bych byl taky frustrovaný a troloval u každé druhé PC hry. *15* Tady, že to má špatnou grafiku a u Star Citizena zase, že to je space sim, kterej nikdo nehraje. *15*
-
-
ti nevim, včera jsem asi hodinu koukal na nějaký gamaplay videa Bloodborne na Twitchi a vypadá to /celkem jako průšvih, tak 7/10 max *7*
-
"Předčítat nahlas recenze Bloodborne a před spaním počítat průměrnou známku na Metacritic, která zatím činí 93%."
To sedí od někoho, kdo prohlásil, že 95% u Baldur's Gate 2 na Metacriticu nemá žádnou váhu, zatímco teď tady onanuješ nad průměrem z několika recenzí hry, která dneska vyšla. Tomu řikám umět si nas*at do úst. Nicméně si nepřekvapil, protože de*ence DS fanboyů je už profláklá. *15*
Btw, je mi celkem jedno, kolik BB dostává, konzolový mlátičky mě neberou.
"navíc když pc-hráč vidí herní art jako Bloodborne"
Prej herní art. Jako hráč, kterej pamatuje mistrovská díla typu Planescape se musim fakt smát. Je vidět, jak konzolákovi stačí málo a ještě si to málo hrdě rozmazává po hlavě. Ty mi fakt o vkusu nevyprávěj, vtipálku. Radši si běž připravit páčkovač a řitku. *15* -
"Pane" event horizon není důvod se projevovat jako guma, abych si vás všiml. Pokud se chcete účastnit dalšího sezení, stačí mi napsat na mail: Doktor.Alucard@gmail.com a tam si domluvíme přesný termín našeho sezení.
-
alukár: za prvé: metacritic *1* za druhé: hodnotit hru která ještě nevyšla *1* za třetí: jsi totální guma a tvoje inteligence hraničí s těžkou demencí
-
Můj drahý subjekte číslo 1. Všichni víme, že je pro všechny pc-hráče převelice těžké hrát do nekonečna omalovánky bez vkusu, navíc když pc-hráč vidí herní art jako Bloodborne. Velice dobře chápu tvou frustraci, že se utápíte v těchto kýčích, jako by už ten obrovský herní kýč jménem Divinity nestačil, tak tu máte další kýč se strašnou grafikou a nulovou atmosférou. Takže můj drahý subjekte číslo 1, na další schůzce probereme tvůj mizerný vkus a zkusíme s tím něco udělat, vskutku ponižuješ lidstvo, když morče jako ty mluví o vkusu a dává do příkladu Divinity nebo další herní kýče jako např. tato hra. Do další schůzky tvůj odborný poradce a průvodce životem Alucard. PS. Lekce na doma. Předčítat nahlas recenze Bloodborne a před spaním počítat průměrnou známku na Metacritic, která zatím činí 93%
-
-
-
-
-
-
len škoda tej 4 člennej skupiny 6 sa mi vzhľadom na rozmanitosť povolaní v D&D pravidlách páčilo viac
-
-
Zlatý NWN 1+1 + ostatní obludy
-
Taky se mi to nelíbí takhle bude volba 90 % lidí fighter thief mage cleric, zato se mi líbí grafické zpracování, bioware měli radši prodat licenci na BG těmhle
-
-
Kurva, tak to fakt vypadá skvěle!
-
Takhle sem si představoval remake BG.....
-
-
Takhle by měli remakovat všechno... AoE, H3, b..blabla další HD res hry za 500,-
-
jj to by byla paráda, ale mě by stačilo, kdyby se v overhaul nevykašlali na nové vymodelování postaviček a udělání nového renderu a ne se na to vykašlat s tím, že původní modely se nenašly, to, že opravili nějaké glitche mě naopak naštvalo, hlavně u dualclassování, ale takhle jak vypadá Sword coast legends bych si rád zahrál BG 3
-
-
Toto je projekt o inom ako o singleplayer kampani, kto niekedy hraval NWN s DM v akcii, tak vie o com je rec.
-
Vyzera to ok a skvelo a vsetko mozne, ale je tu jeden obrovsky a zasadny problem, TIE CISLA A VYPISKY A neviem co pocas boja, tzn samozrejme info potrebujes pocas boja, teda v spravnom RPG, aby si si mohol prezriet ako kto exceloval, teda ja som tak zvyknuty, ale tu je to mis mas, trebalo by nejake to okienko s info a ktore si po boji prip. mozes len tak prezriet, nie po kazdom boji samozrejme ale povedzme po nejakych tuhsich subojoch by sa to hodilo. Teda mne, vypisy dmg nad hlavami postav my nevadia, ale v aRPG a nie v cRPG, ktore by asi toto malo byt podla teda subojov a partie a tak a hlavne ako celok to skor pripomina cRPG ako aRPG. Dufam, ze to nezmrvia.