Přejít na výpis diskuzí
SWTOR představuje vylepšený Legacy systém
22.3.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
já jsem hlavně zvědavý, co to přinese mě, jako onecharacter hráči. zatím nemám čas rozjíždět alta a až bude rating pvp už vůbec nebudu mít důvod...
-
Fanboy alert *15* problem je vsude, jenom ne ve hre, ta je dokonala.
-
-
Jak jsem psal nize ... po shlednuti threadu na SWTOR foru to vypada na problem v jadru kodu, jelikoz vsichni co si stezuji maji vice jak dvoujadrove procesory (aspon podle popisu jejich sestav) ...
-
-
Mno tak to pak zacina davat smysl, nekdo kdo bastlil ten engine se proste vybodl na podporu multicore stroju.
Pak to ale urcite neni chyba hrace zejo.
OStatne, ja sam nechapu proc tak sileny engine kupovali. -
-
No co pisou ostatni, tak to vypada ze se to zacalo objevovat az po bete, nekdo v Bioware holt udelal nejakou "vymazlenou vychytavku" kterou poradne nestihli otestovat na vsech ruznych sestavach ... nebo o tom vedeli, ale nemohli si dovolit odlozit vydani (viz treba Skyrim na PS3)
-
Tak i tvůrci enginu je od toho odrazovali.
Viz první část zde: (další části další rozbor enginu)
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=227759
Konkrétně: http://www.heroengine.com/2011/11/heroengine-meets-starwars/
Konkrétněji:
“It’s not productized yet,” we told Gordon. “There are whole sections of code that is only roughed in and not optimized for performance or security. And there are very few comments and very little documentation.”
He didn’t care. “We are going to have tons of engineers. We can finish it ourselves. We’re going to want to modify your source code for our special project anyway.” -
-
No pekne ...
My jako zakaznici musime tedy doufat, ze se jim to povede zpravit co nejdrive a ze nas Bioware jako omluvu necim odmeni (treba dalsima kapitolama pribehu :D )
-
-
-
-
-
A kdy opraví engine, dementní chyby, textury, věci, které si hráči přejí a sloučí servery, aby se na všechno nečekalo 5 let? V dalším století?
-
Uz teraz je to v pvp Stun Wars, po tomto patchi bude mt kazda postava k dispozicii dalsich 100 stun/slow abilit, no parada, warzony budu uz len o tom, kto koho udrzi dlhsie v nehybnosti.
-
-
tak to je hloupost. na hráče mohou působit maximálně dva za sebou stuny, přičemž druhý spustí resolve na dost dlouhou dobu. nehledě na to, že každá classa má podle mě taky spoustu pasivních abilit, které zmírňují efekt stunu (snížení délky, dmg, získání focus atd.). já se naopak setkávám v pvp s tím, že vždy, když chci použít stun, je hráč vůči němu imunní. rozhodně je to menší bída, jak ve wowku, kde tě roguna a lock můžou ufearovat ustunovat a usapovat na klidně až dvacet vteřin.
-
-
No nevím jestli zrovna systém „dědictví“(legacy) na který je defakto celý patch zaměřen je nejlepší volba pro SWTOR ano vývojáři chtějí dosáhnout toho, aby hráč měl co možná nejvíce altů, jenomže když to vezmete z laického hlediska, tak systém expení altíků si může dovolit hra, která má pořádný end game, který zabaví na delší dobu hraním různé typy hráčů, každý preferuje malinko něco jiného a alti jsou jen jakýmsi doplňkem, kdežto BW se systémem legacy a expení altů chce udělat víceméně jako hlavní náplň této hry. Což je velice špatně .
Za sebe mohu říci, že mám 2 x 50 a 2 x 13 lvl a když jsem expil druhou postavu na 50, tak jsem se již snažil co možná nejrychleji dostat přes hlavní Q linii na další planetu, nějaké mazlení v podobě vedlejších Q a už vůbec ne dělaní Q skupinových, zde již nemůže být žádna řeč, prostě mě to nebavilo a 2 ani nebylo pomalu s kým group Q dělat, jelikož populace se planetách pohybovala okolo 20 – 30 hráčů, nebudu –li počítat první 2 začáteční planety.
Ono hra jako taková není špatná, ale je prostě nedodělaná v mnoha směrech, craftění špatné spíše neobtíž, Ilum bez komentáře, aukce a ekonomika velice prachbídné, PvP slabé, World PvP žádné, PvE obsah pro 50 lvly strašně slabý 2 operace a tím padla finito vymalováno.
Na fleetu je 200 lidí a není s kým zajít do dungeonu, takže dungeon finder zde opravdu chybí neskutečným způsobem (údajně má zakomponován být v 1.3). A když do toho přičtete nestabilní systém a bugy tak je vymalováno.
A tak bych mohl pokračovat, ale já neskládám flintu do žita svět SW je mi daleko bližší než neustále protěžovaní obři a trpaslíci. Pořád věřím, že každý patch posune hru zase o kousek dále. No uvidíme brzy v 1.2 následně 1.3 -
-
Na Goluud Corridor, imperium je nasa gilda jedina, ktora vobec chodi operations, pokial sa nam nechce, tak sa ani wz nedeju.....a namiesto server transfer alebo server merge vymyslaju legacy.
-
To mas este stastie, vacsina serverov je rada, ked je 30 ludi na fleete, z toho 5 lvl 50.
-
-
No uvidime ten system legacy vypada slibne, ted jeste oprava enginu a bugu, jeste vice obsahu pro 50 lvly nez slibuji a samo lepsi variabilitu v PvP coz system prenaseni skilu defakto castecne umozni ale traba misto 3 alespon 6 WZ no a pak budu spokojen :-))
-
Vypadá to slibně
-
Ještě že jsem to přestal hrát protože dělat z toho takovýhle guláš kdy za republiku může hrát imperiální agent a za impérium jedi je podle mýho názoru hnus. Zlý jazykové budou tvrdit že revan byl taky jedi který byl na straně impéria, ale vážně to potom nemusí existovat frakce když jde takhle migrovat bez nějakýho příběhovýho odůvodnění. Stejně tak jako přenos schopnosti z různých class na jiný classy, to je taky nápad, kterej PVP moc nepřispěje. To už potom můžem zrušit i classy, prostě každá classa má být specifická a i ty ability mají být pro ni unikátní jenže když se to takhle začne míchat tak z toho vznikne kurwa bordel :). Mno nic tohle mě utvrdilo že bylo dobře, když jsem to přestal hrát.
-
-
Totální nesmysl.. na ulici taky nepoznáš kdo je náboženský fanatik, kdo používá nelegální software a kdo je masový knedlík :) Škatulkování je blbost, v rozmanitosti je krása. Navíc v SWTORu to rozhodně nebude tak píšeš, že by Jedi hrál za Impérium, naopak zůstane tam kde je.. jen "jeho potomek" bude schopný "zdědit" nějakou tu vlastnost po tatíkovi a je jen na něm na kterou stranu se přidá.. což přestože to vzbouzí údiv není zas až tak nelogické
-
Myslim ze jsi z toho videa pochopil asi tak ... hmmm, nic?
To ze tva rasa je sith je jen graficka omacka, porad plnis ukoly jako trooper a Imperium je tvuj nepritel ;)
Ty by jsi taky prece nemohl za to ze tvuj otec je masovej vrah ;) Tak ten Jedi nemuze za to ze jeho otec je sithsky lord :)
-
-
Pozdě... Bohužel... Smutné je to, že tahle hra měla na to být prvním konkurentem WoWu, holt smůla... Trochu mě štve, že sem byl donucen koupit gamecard abych vůbec mohl začít hrát, protože Visu mi to prostě nevzalo, bejval by mi ten měsíc stačil... Single výbornej, ale MMO, ani omylem... Ve stávající podobě nekonkurenceschopné WoWu...
PS: Vyhozených pěnez nelituju, jako Single s relaxačním mulťákem bych to doporučil, jako MMO nikoli a pro člověka co je znechucen/unaven WoWem je tohle špatná volba...
PPS: Evropská komunita na dvou realmech se kterými sem měl tu čest katastrofální - tedy rovna WoWu dnes... -
-
2 Xor: Rozhodně problém není v naší kartě, nikdy se mi nestalo, že by mi nebyla povolena platba přes inet (WoW, Steam, zahraniční eshopy), až u EA... Nikomu si nepomohl... A koho to zajímá, já nejsem z Uzbekistánu, ale z Evropy, krom toho EA avizovalo, že bude možné platit jakoukoli kartou a až následně začli zákazníci zjišťovat, že tomu tak není. Pokud Visu povolej v Německu a v CZ ne, tak ať táhnou... A pokud nepovolej ani Paypal, tak ať táhnou dvojnásob...
-
Presne tak, akorat ja trochu nastvanej jsem, protoze mesic zdarma by mi pokryl veskery hrani (a na tri mesice tam zabavy opravdu neni - ty dve operace jsem dojel pouze na hc, ale full rakatu mam) kartu mi to nevzalo at jsem delal co chtel (a pritom v jinych onlinovkach bez problemu) takze nezbylo nez zaplatit dva mesice, nasledne delat alta, coz bylo celkem ok - ale ten posledni mesic jsem proste uz nehral... Proc proboha ty zakladni veci, jako moznost upravit interface, nejaky moznosti upravy vzhledu apod. nebyly k mani uz pri startu mi rozum nebere... mozna, ze do kazdy onlinovky je to pridavano postupne, nevim, ale kdyz uz to vsechny maji jak muzou riskovat to nemit? *1*
No urcite pocitam, ze se do hry vratim (kdyz uz jsem to zaplatil), ale az v okamziku kdy tam bude neco k delani (novy pribeh, planety a cca 5 operaci), a vzhledem k tomu jakou rychlosti ty updaty delaji, to nebude driv nez za rok.. Ano Bioware, touhle hrou jste me nastvali, za tri mesicni poplatky jste nabidli obsahu tak na mesic (pak uz jen repetitivni opakovani toho samyho) a na dalsi hry si budu davat sakra pozor, zadny predobjednavky jako u DA2, nebo nedej boze u SWTORu (a to jeste i velkoryse pro kamose, holt jsem duverivej idi.t) -
-
Mno ona byla moznost misto karty zadat paypal ucet, tak sem to udelal ja ;) jinak me swtor vydrzelo na 2 tydny, ani ten mesic sem nepotreboval ;D
-
No promiň, ale jak je chyba BioWare, že ty nejsi schopnej si zařídit placení kreditkou přes internet?
-
-
Je to jednoznacne moje chyba, a ja jsem Bioware vdecny (opravdu hodne) za toto pouceni.. ty hry prestavaji byt pro me... nestacim na ne a ani moje kreditka :) ( nebude tak zle, vsak uz kdosi pripravuje BG3 ? a EVE a Rift porad funguji i s mou kartou..)
-
-
Možná blbá otázka, ale můžeš s tvojí kartou na PayPal? S tím to taky jde platit. Jenom do budoucna, až se zase půjdeš podívat do jedné předaleké galaxie, jak píšeš*3*.
BG3 zatím pouze ve stádiu úvah. Uvidí se až jak to dopadne s těma BG EE. Podle jejich prodeje a přijetí se bude rozhodovat o práci na BG3. -
-
Panove ... problem je ve vasi karte, za prve, ta karta pokud chcete platit visou, musi byt embusovana a musi mit aktivni platby pres internet a za druhe ... nesmi to byt debetni karta ... musi se jednat o klasickou platebni kartu (debet na uctu si muzete zridit dodatecne).
Doufam ze jsem vam pomohl :)
P.S.: Nekde to funguje proto, ze nemaji takove naroky na platce, ale jaksi se EA moc nedivim ze nechce povolit debetni karty. Prece jenom se nebudou chtit soudit s nekym napr. s Uzbekistanu. -
.
-
O problému s PayPalem jsem neměl tušení. Já jsem nastavoval platbu hned při early accessu, zadal jsem tam svůj PayPal účet a stále mi to z něj normálně odchází.
-
Bohuzel je pravda, ze problemy s placenim postihly mnoho hracu (vcetne me). Kartu mi to nevzalo, pritom jsem nikdy nemel s online platbami problem, a paypal sice zezacatku fungoval, ale pak moznost platit pres paypal jaksi zahadne zmizela a ani po desitkach mailu vymenenych se supportem se mi nepovedlo je donutit k tomu, aby to opravili. Ano, customer support je u teto hry uplne otresny (nejlepsi je, kdyz vam napisou, ze to nejde resit pres email a musite zavolat na call support..... kde cekate hodinu ve fronte a platite za to hrozne penize a ve vysledku to stejne nevyresi.. krasa, ze?). Musim rict, ze uz take moc nehraji, proste me to omrzelo... Vsechen ten dabing a tak, je to krasne pri prvnim pruchodu, pri druhem uz je to spis otravne. Aaale... asi si to jeste nekdy pustim ;), ten prvni pruchod byl opravdu perfektni...
-
Jak PayPalem, tak Visa debetní kartou nešlo platit a kvůli jedný hře nebudu s bankou řešit alternativy. Stačí si přečíst hromady diskusí přesně o tom...
PS: A můžu ti říct, že kdyby to šlo, tak bych ihned hru vzal a chtěl zpět peníze. Zbytek (zrušení acc atd.) ať si zařídí stupidové z EA... Jediný co se mi support snažil namluvit je, že mám zablokované internetové platby kartou nebo že na ní nemám money (což byl samozřejmě nesmysl), dál to neřešili... Až později sem na nějakém foru nalezl, že údajně Visa neni v CZ podporovaná...
PPS: Každopádně je to hnus, že v dnešní době ti nedovolej po nákupu ihned hrát...
-
-
-
-
-
-
Všimli jste si jak dříve u téhle hry byly neskutečné flame přes několik stránek ? a ted ? pár zpráv o tom jak tu hru lidi přestávají hrát ... Lituju Swtor Fanboye a trolly jediný místo na Trollování ted je Konec Mass Effectu 3
-
-
za me je to optimalni MMo hra. Kdyby vyladili bugy sem rad. Ja totiz hraju asi tak 3x tyden. 2x tydne chodim opsy a pak o vikendu PVP. Na vice uz nemamcas. I pres tak malou ucast mam pekne vybavenou postavicku a jeste premyslim na altovi. Samozrejme jsou chudaci ti co to hraji jako aj drive wow. To verim ze ta hra je pak nuda :(. Uvidime co ten patch 1.2
-
Lidi prestavaji hrat, ale hracu je tam porad dost :)
Treba nemaji nekteri cas ani chut vest flame wars a radsi hrajou SWTOR ;)
-