-
To jsem nečekal...dle trailerů mi to přišlo i docela originální a stylové...no nevadí aspoň to můžu hned přeskočit :)
-
Hru jsem zatím nehrál (a ani neplánuji), nicméně ze všech propagačních materiálů před vydáním jsem očekával zhruba podobný výsledek. Nový Syndicate na mě dělá dojem chudšího bratra posledního Deus Ex, okleštěného o pořádný vývoj postavy, morální volby, a více způsobů postupu hrou, a zaměřujícího se naopak na šablonovitou drsnost.
-
Mluvíš nejspíš o Prey 2 ještě nevyšlo ale bude to nářez...
-
To bylo Prey 2. Na to se taky těšim - vypadá to jako slušná pecka.
-
taktiez suhlasim s recenziou aj s vyslednym hodnotim je to priemer nic viac nic menej a co op to naozaj nezachrani. snad nabuduce
-
jako samozrejme, ze asi video zkresluje, ale prijde me to v podobne grafice jako HL2:EP2...nejsem zrovna 2x strizlivy *15* rozhodne si asi Syndicate pletu s hrou, co měla super trailer tusim na E3, FPS, kdy slo o pribeh nejakeho lovce lidi/alienu, bylo to sci-fi..nevite nekdo nazev? recenzi jsem necetl, takze budu kdyztak za blbecka podud to je ono *15* *15*
-
Souhlas.. Nicmene u hry (zatim sp kampan) jsem se dost bavil, takze za me mozna o bodik lepsi znamka :)
-
Hard Reset je výrazně těžší (max obtížnost je fun fun fun), příběh výrazně zhulenější (myslím, že bych ho lépe chápal po pár jointech) - ale jinak bych to moc nesrovnával, HR je takový sci-fi painkiller - zatímco syndi spíš call of duty :-)
-
Nevim jestli bych dal vyšší hodnocení, ale sp kampaň mě bavila. Nejdřív jsem myslel na odreagování, ale tak od poloviny mi přišlo, že obtížnost rapidně stoupla a občas jsem měl co dělat. A některý boss fighty byly dost zajímavý, narozdíl od Deus Exe. Ale to je asi to jediný, jinak to na DEx celkově určitě nemá.
-
snad záleží na autorovi článku a ne na serveru, ne? Na jiných webech dostal Syndicate hodnoceni vyžší, tak jsem rád, že se po dlouhé době objevila střízlivá recenze tady.
-
Hmmm tak to vypadá , že zkusím i ten Hard Reset pro srovnání ....
-
Tos' asi nečetl Postála III...
-
PRESNE tak 6 bodov je ako uliatych ... hodnotil som to prve na 8, kym som to od nervov nevymazal, totalne nevyvazena obtiaznost, nepriatelia co preziju aj utok celeho zasobniku, kazdy ma na sebe nano suit alebo co, hratelnost a grafika fajn to je pekná az tak ze ma boleli oci za kazdym ked som to hral kvoli zbytocnej ostrosti svetiel , a odkazujem tvorcom, hry maju vzdy blbé AI , asi ste to zobrali az moc vazne a dali do syndicate take AI ktore je stale skovane vsetkemu sa vyhyba , a maju odolnost jak tanky a preziju zasahy do hlavy ... ak sa povie ze lepsia AI tak nie ze bude nesmrtelná ! *7* a nic setko na rychlo spraskane , aspon ze ma hra rozne konce
-
Wait... 6?
(Já myslel, že na Games.cz dostávají recenzované hry automaticky hodnocení 8+. *5* )