Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • steam je hovadina. co budete hrat kdyz jednou nebude internet v postapokalyptickem svete.
    • v postapokalyptickém světě vytáhnu kvér a převedu do praxe to, co jsem se na steamu za ta léta naučil
    • slavek.skara
      Inu zapnu pc a dam Steam do offline modu a budu hrát dál. Co se týká elektřiny já myslím že barel s radioaktivním odpadem se lehce najde nebo si narvu obří krysu do válce kde bude běhat a napájet dynamo.
      • Do offline modu, co se ti po 14 dnech vypne a bude se dozadovat pripojeni? Good luck.
    • deridon
      započne doopravdová Hardcore obtížnost, umřeš a konec, tak snad ti to nebude lagovat a nedopadneš jako v Diablu III
    • S velkou pravděpodobností budu mrtvej, takže se tím trápit nebudu :-D
    • Konecne dohraju Plenskejpa
    • Lynch
      Pořádný hardcore real postapo.
    • Chim
      V postapokalyptickém světě budu mít počítám jiné starosti než hraní her *1*
  • Na jednej strane, ak to bude fungovat ako ma, tak to moze byt dobra sluzba. Len bohuzial mam pocit ze v dnesnej dobe sa stala komunita a socialne funkcie zaklinadlom pomaly kazdeho systemu. Ak toto bude len doplnkova funkcia ktoru bude mozno kompletne ignorovat a aj vypnut tak v pohode. Ak ale Valve rupne v bedni a presunut to ako zakladnu a hlavnu funkcionlalitu z hladiska informovania o hrach tak no zbohom. Ostatne celkovo to nekriticke obdivovanie Valve velkou castou jedincov mi pride ujete. Ak to postavia do role ze oni zoberu len data/hru od vyvojara, daju ju na svoj cluster + link do steam storu a k tomu cenu, o ostatne nech sa postara "komunita" tak je to pekny humus. V podstate toto spravili s Indie a Green lightom. Nemame cas, chut, ehm financie? na zaplatenie ludi ktory budu kontrolovat a schvalovat indie hry tak nech to robia zakaznici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit