Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

Me taky Adam s Vaskem u Zeldy prodaly Switch a moc vam dekuju chlapi! Opravdu zajimavej stroj plnej kontrastu ale naprosto sem ji propadl...

• cNNk

No budu na tom podobne. Taky me asi nejvic nalomily zdejsi switch gameplaye a i kdyz prim stale hraje PC, tak mam switch stejne v ruce defakto kazdej den.

• Jj. Souhlas - jeden z nejlepších open world her, co jsem kdy hrál.. 

A switch má svoje chyby, ale koupě jsem nikdy nelitoval. Naopak 

• Děkuju za zmínění Deep Down, neslyšel jsem nikoho že by mu na tom taky tolik záleželo. 

• 0011

Svojí úplně první konzoli za vlastní peníze jsem si ve 30 koupil new3ds protože mi před Vánoci odešli ramky v pc a neměl jsem vůbec představu co by mě mohlo bavit, pak jsem skoro celé svátky trávil u Pokémon Alpha Saphire. Nintendu jsem fandil vždycky protože pro ně byla inovace víc než mít nejlepší hrubý výkon. V té době jsem chvíli uvažoval i o Wii U, ale nakonec jsem si řekl, že počkám na ten záhadný projekt NX, z kterého se vyklubal Switch. Když pak oznámili v lednovém directu 2017 Xenoblade Chronicles 2, tak jsem věděl že konzoli musím mít. Jak mě Final Fantasy od sedmičky dál naučilo JRPG nenávidět, první Xenoblade mě je naučilo opět milovat. Zelda mě totálně překvapila a u mě je to nejlepší hra na Switch ale system seller v mém případě byl druhý Xenoblade který u prvního traileru neměl ani datum vydání a strávil jsem u něj 210 hodin, (u Zeldy pak na 3 profilech celkem 540 hodin).  Kdybych dopředu věděl jak se budu u Zeldy bavit, tak by pro mě byl system seller Breath of the Wild, ale nic jem od toho nečekal protože mě Ocarina of Time moc nebavila a kultovní Majora's Mask ještě míň.

• Derp_1337

Osobně jsem se bavil mnohem více u Xenoblade Chronicles X než u Xenoblade Chronicles 2.

• 0011

Jediný X jsem nehrál, nechápu proč už dávno není port na switch, snad po úspěchu remasteru jedničky konečně bude. Já jsem velký fanda žánru mecha, ale protože ze zásady neemuluju tak mi zbývá jenom doufat.

• Derp_1337

Jako "system seller" mi nejvíce utkvěl v paměti Star Citizen. Kdesi v roce 2012 jsem si říkal, jak to bude revoluční hra a budu si muset kvůli ní pořídit nový hardware!

No všichni ale víme, jak to dopadlo, že? S takovou to nedokážou dokončit ani do roku 2022😂 (a to vývoj začal už někde v roce 2010)

Jinak největší důvod pro koupi konzole (PS3) bylo The Last of Us. Na tu dobu vynikající hra.

• jack

K Playstation 3 (první konzoli) jsem byl "donucen" sérií NHL, která se přestala vydávat na PC. 

• PS3 - Dark Souls

PS4 - Bloodborne

Wii -  Legend of Zelda Twilight Princess

Switch - Legend of Zelda Breath of the Wild

• gio1

Ps2 - Vice City

Ps3- Last of us

Xbox one - Forza 

Ps4-Horizon zero dawn 

Switch-Zelda

• Deywik

ps2: god of war 1,2

ps3: gow3,gow:a

x360: gears 1,2,3

ps4 - last of us remastered :D

xbox nepotrebuju: gears 4,5 a forza na pc :D 

• Cvicme_v_rytme

Zajímavé na tom je, že z toho vlastně plyne, že největším herním veteránem je Aleš Smutný. Ten už sahal alespoň po minulé generaci konzolí. Ostatní šli zdá se až po PS4 a Switchi.

• Pavel Makal

Začínal jsem s první PlayStation, dlouho jsem hrál na PC, na PS2, v posledních dvou generacích jsem měl všechny dostupné konzole včetně handheldů. Ale příběhu s Deep Down se pro mě žádný jiný system seller v historii nevyrovnal.

• 0011

Adam někde říkal, že hraje od prvního PlayStation, článek je o tom jakou konzoli si koupili kvůli jediné hře a ne o tom která konzole byla jejich první.

• Cvicme_v_rytme

Tohle se podle mě nějak nevylučuje. Když si člověk kupuje konzoli, tak je to většinou vždy kvůli nějaké hře. Přeci na ní chce hrát :D

Takže jo, někomu mohli předtím koupit konzoli rodiče. Nebo hrál někdo u kamaráda. Jen to podle mě ukazuje, že se většina redakce držela celkem dlouho PC a konzole bylo něco okrajového.

• 0011

Data nemám k dispozici ale vždycky jsem vnímal že naše republika je převážně PC národ a co cestou do práce vidím školou povinnou omladinu tak bych řekl že budoucnost bude mobilní hraní. Můžeme si o streamování her myslet co chceme, ale MS a ostatní bohužel moc dobře ví co je v současnosti nejvýdělečnější část trhu☹ vloni to bylo 60% z celého trhu.

• Tak ono později to může být prostě důvěra ve značku.

Jaksně... třeba na to abych k Xku přikoupil i PS3 mě přesvědčilo až LBP. Ale od té doby tam prostě vychází takové hry, že třeba PS5 koupím a fakt neřeším kolik tam toho budu moci hrát hned jak to rozbalím. Ale prostě to kupuji na celou generaci a už té značce věřím dostatečně na to, abych věděl, že mě to za ty peníze bude stát.

• Cvicme_v_rytme

Jasně, jen jsem tím chtěl říct, že je vidět, že redakce je/byla orientovaná dlouho na PC.

U mě to třeba taky bylo LBP u PS3 a zvědavost na Uncharted (a na PS bylo těch lákadel řekl bych dost). Ale tak asi jsem starší než zdejší redakce, no :D Proto se tam zřejmě objevuje až PS4 a Switch.

• celoush

Jelikož jsem doma začínal v podstatě na konzolích (Gameboy, levná kopie Atari 2600) a pak jsem teprve přišel k PC (druhá půlka devadesátek), tak "návrat" i ke konzoli přišel až s PS3 jen kvůli Red Dead Redemption.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit