Přejít na výpis diskuzí
Systémy verbování ve Steel Division a Blitzkrieg 3 jsou rozdílnější, než byste na první pohled řekli
17.8.2017 | Václav Pecháček
26 příspěvků
-
Tak ty jsi mě pobavil, děťátko, prej to není strategie :D tak si hraj ty svoje průměrný "strategie", já se toho nezúčastním, vybírám si pouze kvalitní hry. Na ostatní nesmysly nemám čas. To si zajdu radši na střelnici ;)
-
COH , ale není v právem slova smyslu strategie, to se nemůže srovnávat . COH mám rád, občas si to zahraju, COH je taková akční honička po mapě. Je to jiná kategorie. Pravá RTS je Blitzkrieg 1 datadisk Kursk, asi nejlepší co jsem kdy hrál, Sudden strike všechny díly, Steel Division.
-
A tak to pět zopakujeme: Sérii COH překoná zase pouze jeho následovník, tedy třeba jednou COH 3.
Do té doby pápááá kvalitní strategie *9*
Company of Heroes rulez *14* -
Blitzkrieg 3 nevypadá dobře, nehrál jsem, jen usuzuji z videí, hrozná arkáda. Původnímu Blitzkriegu se víc podobá Sudden Strike 4, ten jsem hrál a fakt mi to připomíná spíš Blitzkrieg 1.
-
Hardcore jablka vypadají jinak. Tohle jsou jen arkádové a ještě arkádovější. Jinak blitz 3 počítám spolehlivě odradil každého kdo uvažoval o koupi během jejich free weekendu na Steamu, kdy místo 200 lidí přišlo najednou několikanásobně víc a server byl permanentně dole k určitě velké radosti všech 200 platících hráčů.
-
Blitzkrieg je predevšim Always online DRM od rusaku