Přejít na výpis diskuzí
Tabletový Deus Ex: The Fall vyjde v upraveném portu i na PC
25.2.2014 | Aleš Smutný
9 příspěvků
-
Deus Ex: The Fall me fakt na mobilu prekvapila, jak je to propracovany a kolik moznejch cest hra nabizi. Bohuzel si ale nemyslim, ze by to melo nejak fungovat na PC vzhledem k tomu, jak je hra kratoucka a taky to, ze DE:HR byla preci jen lepsi... Na druhou stranu za par kacek, proc ne.
-
-
Taky sem to hrál a bylo to dobrý jakože na tablet, ale na PC mi to přijde jako dojení prašulek jako AC: Liberation v HD.
-
-
tak ja bych na tabletu strilecku nehral. i kdybych mel odpovidajici tablet. jeste bych si zkazil zazitek. proste pockam na PC. dojeni je to maximalne v tom smyslu, ze je to dalsi platforma. nemam pocit, ze skupina lidi co si the fall koupi na obou platformach bude extra velika.
-
-
-
The Fall byl fajn, ale chtělo by to dokončení příběhu a ne jen porty na další a další platformy.
-
-
Nevím, jak The Fall, ale Human Revolution měl být prequel prvního Deus EX, takže dokončení příběhu už je dávno na světě :-)
-
-
To samozřejmě je, ale The Fall je useknut odletem do Austrálie, kde měl příběh pokračovat... Ale objevilo se jen TO BE CONTINUED... Tohle mám na mysli :)
-
-
Aha, já se k tomu právě dostanu až s PC verzí, na mobilu se mi blbě hraje. Tak snad mě pak s tím pokračováním nebudou dlouho napínat :-)
-
-
-
-
no ja osobne se tesim ,Deus ex muzu uz od prvniho dilu
-
Ja temhle portum neverim, vetsinou je to presnej opak toho co naslibujou (v optimalizaci). V tomhle pripade bych se ale rad splet.