Přejít na výpis diskuzí
Tablety a telefony nás donutí utrácet za hry více
7.7.2011 | Jan Vitík
32 příspěvků
-
Co místo Nguyen napsat prostě Vietnamec :D Nguyen se jmenuje cca 80% populace této národnosti.
-
U mě asi ne. V životě bych si žádnej sw na telefon nekoupil. Proč bych to jako dělal? Tablet sice nemám což se patrně do budoucna změní, ale i tak budu 100% hledat otevřenou platformu se softwarem zdarma. A ono to k čemu chci tablet používat (internet, prohlížeč fotek, možná filmů, poslouchání hudby, čtení pdf a doc) opravdu nic kupovat nemusím. Takže sorry platím pouze hardware...
-
-
jestli to ze jsou hry nejstahovanejsi mobilni aplikaci neni treba taky dano tim ze 90% toho co muzete do mobilu stahnout sou hry :-D to je to same jakoby napsal ze v obchode s pocitacovyma hrama se nejvic utraci za pocitacove hry to je jasny kdyz tam toho je nejvic :-D
Opet pruzkum k nicemu ale vsadim se ze si na nem nekdo namastil kapsu -
-
Naposled, kdyz jsem se o to zajimal (pred vic jak 2 lety) bylo na Appstoru pres 100 tisic aplikaci a z toho asi jen 10 tisic her. Dneska to sice muze byt naopak, ale imho se ten pomer nebude moc menit.
-
-
100tisic a kolik z toho stalo za to aby jsi za ne platil pocitam ze tak max 10tisic ja kdyz jsem se tam dival tak to byly sami pic..... a navic ne kazdej telefon konkretni aplikaci podporuje a vetsina lidi ma porad telefony ktery sice podporujou aplikace ale ne ty narocny slozity (kvalitni) takze stahujou hry ty jedou na vsem
-
-
Stejne tak z tech 10 tisic her nestalo 90 % ani za stazeni, natoz placeni. A stejne jako nektere aplikace nemusi bezet na starsich telefonech, ani nektere hry nebezi dobre na starsich generacich iPhonu a iPodu (uz i iPhone 3G nezvlada nektere narocnejsi 3D hry bez vyrazneho lagovani).
-
-
-
-