Přejít na výpis diskuzí
Tablety a telefony nás donutí utrácet za hry více
7.7.2011 | Jan Vitík
32 příspěvků
-
Souhlasím. Lidi na iPod Touch nedělají nic jiného.
-
Stejne tak z tech 10 tisic her nestalo 90 % ani za stazeni, natoz placeni. A stejne jako nektere aplikace nemusi bezet na starsich telefonech, ani nektere hry nebezi dobre na starsich generacich iPhonu a iPodu (uz i iPhone 3G nezvlada nektere narocnejsi 3D hry bez vyrazneho lagovani).
-
Lidi asi nikdy nepochopí, že oni sami mohou být výjmkou ale na ostatních 99.9999% lidí to třeba může platit? Znám asi dvacet lidí s iphonem a všichni na tom pořád paří...
-
100tisic a kolik z toho stalo za to aby jsi za ne platil pocitam ze tak max 10tisic ja kdyz jsem se tam dival tak to byly sami pic..... a navic ne kazdej telefon konkretni aplikaci podporuje a vetsina lidi ma porad telefony ktery sice podporujou aplikace ale ne ty narocny slozity (kvalitni) takze stahujou hry ty jedou na vsem
-
Naposled, kdyz jsem se o to zajimal (pred vic jak 2 lety) bylo na Appstoru pres 100 tisic aplikaci a z toho asi jen 10 tisic her. Dneska to sice muze byt naopak, ale imho se ten pomer nebude moc menit.
-
Souhlasím. Mám iphone a nevidím důvod nakupovat moc aplikací, natož her. Rád si poslechnu ve vlaku hudbu, nebo když někde čekám. Popř. třeba film, ale že bych hrál hry ...stejně rychle vybíjejí baterii, celý den nevydrží. Raději si zahraju později doma na PC - o 5 tříd vyšší komfort a kvalita. Neříkám, že se nějaká zábavná hříčka nenajde a někoho baví ... ale určítě tam her nekoupím zdaleka tolik co na PC, natož utratit více.
-
jestli to ze jsou hry nejstahovanejsi mobilni aplikaci neni treba taky dano tim ze 90% toho co muzete do mobilu stahnout sou hry :-D to je to same jakoby napsal ze v obchode s pocitacovyma hrama se nejvic utraci za pocitacove hry to je jasny kdyz tam toho je nejvic :-D
Opet pruzkum k nicemu ale vsadim se ze si na nem nekdo namastil kapsu -
Ne, nedonutí.
-
to je proto že nekupuješ "igames" a nepoužíváš "ikreditku"
-
pochybuju ze sem za hru do iphonu zaplatil víc nez za hry do compu *1*
-
Co místo Nguyen napsat prostě Vietnamec :D Nguyen se jmenuje cca 80% populace této národnosti.
-
U mě asi ne. V životě bych si žádnej sw na telefon nekoupil. Proč bych to jako dělal? Tablet sice nemám což se patrně do budoucna změní, ale i tak budu 100% hledat otevřenou platformu se softwarem zdarma. A ono to k čemu chci tablet používat (internet, prohlížeč fotek, možná filmů, poslouchání hudby, čtení pdf a doc) opravdu nic kupovat nemusím. Takže sorry platím pouze hardware...