Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maximálne oslovilo, snáď sa mi podarilo im trochu pomôcť ..Držím palce :-)
  • barada jak svi..
  • kouk jsem na video a hned si to musel za těch 25 na holou koupit...

mám koupený všechny 3 dosavadní díly, dohraný zatím jen Divine Divinity (teď jsem asi ve třetině Beyond Divinity), ale je to super... němci prostě RPGčka uměj.
    • Larian Studios su z Belgicka :)
      • aj, těsně, dík za opravu :D tak nevim, s kým jsem si je spletl (ne, piraně to nebyly :o)
  • Škoda toho návratu k isometrickému pohledu, 3D svět v Divinity 2 byl super. Možná mají na tenhle díl míň peněz? Ale těším se na to, Lariani dělají skvělé hry. Jenom podceňují reklamu, takže v recenzích je to vždycky tak nějak na osm a herní veřejnost si jejich her často ani nevšimne.

PS: Proč si všichni myslí, že chceme ve hrách multiplayer? Já žádný multiplayer v RPG nechci. Multiplayer ať si je ve Wow nebo Guild Wars, ale ať ho netahají do single her.
    • Je multiplayer a multiplayer. Nemálo hráčů chce multiplayer maximálně 6ti lidí kteří spolu spolupracují. MMORPG je úplně jiná sorta.
      Na víkendové LANce si radši vychutnáme hru která se dá dohrát, nebo se v ní aspoň někam pohnem. MMO jsme nikdy na LANce nehráli protože se po dvou dnech grindění pohneš o pár levelů ale jinak nic moc.
    • DeDy
      Já Coop MP chci, přímo po něm žahnu. Není nad to hrát a dohadovat se s kámošem. Tahle hra si mě naprosto získala. Jen jsem nikde nenašel, zda bude coop i pro 3 hráče?
  • Divine Divinity jsem miloval pro nádhernou 2D Diablo-like grafiku, rozsáhlý příběh a vysokou obtížnost. Nešlo o RPG s tahovými souboji, s tím přišel až další díl, o všem pokud je vše co ve videu kluci ukazovali hotové, tak se hrozně těším na další nápady a přispívám!!
  • Hral som Divinity 2 the Dragon Knight Saga, ale nedohral som to lebo sa mi vtedy pokazil PC a savy som zalohovane nemal no potom som sa uz k tomu nejak nedostal. Toto vyzera celkom slubne a tesim sa na to. Pri pozerani videa som dostal chut znovu zacat D2 :)
  • smejki
    Přispěju za pár dní, až si rozmyslím, za co mi to stojí. Se značkou nemám žádnou zkušenost, ale vypadá to krásně.
  • Koho by zaujimalo preco spustili Kickstarter v tak nevhodnu dobu ked prave bezi Torment a GDC/PAX tak si precitajte tento mile uprimny i vtipny post na ich blogu
    http://www.lar.net/2013/03/27/larian-on-kickstarter%E2%80%93an-improvised-start/
  • pěkný editor :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit