Přejít na výpis diskuzí
Tahové RPG Divinity: Original Sin míří na Kickstarter
27.3.2013 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Naposled jsem hrál Divinity II: The Dragon Knight Saga a to bylo hodně zábavné a i vtipné.
Do toho skvělá hudba, jo to dobré RPG.
Na to tohle se těším i když to nevypadá na raketový nástup na kickstarteru :( -
-
Ja som sa k tomu teraz vratil po roku a som naprosto strateny, je tam mrte moznosti :)
-
zas tak dobré to nebylo...
-
-
to je pravda pred parchom to bolo nehratelne ale potom to bolo perfektne rpg
-
(pár vtipných prupovídek mezi řečí a fajná hudba dobré rpg nedělá) ale asi máte pravdu, bylo to ještě horší než se mi samotnému zdálo *9*
-
-
i když u narážek na Power Rangers a Terminátora jsem se smál skoro nahlas, ale nic jiného už tam nebylo, takže smůla
-
-
Troll or schizophrenic much???
-
-
my name is boxxy *12*
-
-
-
-
-
-
Sice som uz tento mesiac prispel na Torment: Tides of Numenera, ale Larian Studios su jedni z najsympatickejsich developerov, takze... 25$ tier it is. Este viac sa ale oplati 40$ tier kde vlastne dostanete 2 kopie hry, takze ak mate kamarata s ktorym hrate v coope a mate obaja radi RPG, nie je nad cim vahat.
-
Vypada to opravdu dobře, Lariani si ty penize navic určitě zaslouži *4*
-
Divine Divinity jsem miloval pro nádhernou 2D Diablo-like grafiku, rozsáhlý příběh a vysokou obtížnost. Nešlo o RPG s tahovými souboji, s tím přišel až další díl, o všem pokud je vše co ve videu kluci ukazovali hotové, tak se hrozně těším na další nápady a přispívám!!
-
kouk jsem na video a hned si to musel za těch 25 na holou koupit...
mám koupený všechny 3 dosavadní díly, dohraný zatím jen Divine Divinity (teď jsem asi ve třetině Beyond Divinity), ale je to super... němci prostě RPGčka uměj. -
-
Larian Studios su z Belgicka :)
-
-
aj, těsně, dík za opravu :D tak nevim, s kým jsem si je spletl (ne, piraně to nebyly :o)
-
-
-
Jenom doufam, ze o tom multaku nebudu pri hrani singlu vedet.
-
-
Co jsem o tom slyšel tak by to mělo být tak, že v singlu budeš ovládat obě hlavni postavy sám, a v multi si každej z vás vezme jednu.
-
-
Kickstarter for the WIN !
-
toto sa mi nezda oni tam zapracovali zensku postavu? WTF podla predchadzajuceho clanku to je predsa nemozne aby sa niekde dalo hrat za zensku
-
pěkný editor :)
-
Koho by zaujimalo preco spustili Kickstarter v tak nevhodnu dobu ked prave bezi Torment a GDC/PAX tak si precitajte tento mile uprimny i vtipny post na ich blogu
http://www.lar.net/2013/03/27/larian-on-kickstarter%E2%80%93an-improvised-start/