Přejít na výpis diskuzí
Tahovka Warhammer 40,000: Armageddon vyjde koncem měsíce
10.11.2014 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
U dobre hry na grafice nesejde, snad se to podari a bude to dobra hra.
-
tahovka proč ne, svet warhammeru taky proč ne ale ta grafika je važne hnus, s tim at jdou dohajzlu
-
Panzer Corps v kabatu W40K, yummie !
-
Mam rád Slitherine, vydávají skvělé wargames. Zrovna před pár dnama sem od nich koupil na Stemu Alea Jacta Est v 60% slevě, protože dobrých wargames ze starověku je málo. Věřim že tohle bude dobrá hra, i když já rači simultánní řešní tahů jako v Combat Mission. Tohle vypadá na klasický systém Igo - Ugo a.k.a Steel Panthers.
-
Trash? Space Hulk je náhodou skvělá a docela těžká tahovka.
-
Animace jednotek budou ve hře "Order of Battle: Pacific" která vyjde již brzy. Bude se to hrát jako Panzer Corps. http://www.the-artistocrats.com/gameplay-screenshots/
-
to tomas hala:
17 tokov im to netrvalo, pozri si panzer corps, predchodcu tejto hry -
Dik za echo o panzer corps sem nevedel. Vyzkousim.
-
Fuj, ja uz cetl aspon nejaka MOBA hra ze sveta W40K a tak ve mne hrklo ze jsem na sebe malem vylil caj *1*
-
Vždyť je to stejnej trash jako původní verze s tím rozdílem, že autoři chtějí z license vytřískat co nejvíc peněz než o ni príjdou.
-
Za dva dny vyjde Space Hulk Ascension Edition.
-
hlavne uz aby vysla nejaka aspon DOBRA hra ze sveta wh40k. Posledni dobou je to fakt bida a to co vyslo je skoro na facku.
-
predelavka panzer generalu tu uz je davno, stejny lidi, skoro stejnej nazev panzer corps + datadisky, a tohle uz dalky hlasi, ze to bude mit stejnej engine
-
Sakra po 17 letech zas nekdo udelal predelavku Panzer a Fantasy Generala? Skoda, ze jim to trvalo 17 let a skoda, ze to je v tom priblblym svete,ale jinak to pusobi velmi sympaticky.
-
Bude to free2play? Podla obrazkov by to malo byt
-
sakra tohle chci. Salamamdři jsou moje nej kapitula *14* ted jěště aby to rozjel muj sráčskej noťas *13*
-
pust si na Youtube jakýkoliv Panzer Corps gameplay video a budeš vědět jak to vypadá
-
pokud zelenou pakáží myslíš kapitulu Salamanders, tak zcela souhlasím *1*
-
Je tam nějaka animace když dojde k boji?Jako mělo Battle Isle 2 blahé paměti
-
Mam radost, spousta misi, spousta zabavy ... uz se tesim jak pozenu zelenou pakaz svinskym krokem a na dalsi pridavky (napriklad nejakou kampan za Chaos)