Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Nikdo tě to číst nenutí. Když tě to nebaví, tak to přeskoč. Za dnešek tu máš článek o Rainbow Six, Total War, novym Bishocku a spoustě dalších. Když tě ani jedno nezajímá, tak zajdi zítra. Nebo nechoď vůbec a čti si na svý fansite o svý hře. Chodit plakat do diskuze ke článku o DLC k BF3, že je tu článek o DLC k BF3, je stejně blbý, jako jít na horskou dráhu a nadávat na ní, že je ti z toho vždycky blbě. Jdi příště na řetízkáč...
  • Whoossain
    Já si spíš myslím, že v trailerech chtějí ukázat co nejvíc věcí na co nejmenšim kousku mapy. Ve hře na podobný situace narážím velmi zřídka. Aby taky ne, hodně lidí se přesouvá pěšky, spawnuje na zabraných kontrolních bodech atd. Mnohdy spousta techniky zůstává na základnách (v pozdějších fázích hry). Pokud je tam něco hektickýho, pak conquest na Operation métro. Boj o prodejnu vstupenek bejvá čistá řezničina *1*
  • Nemůžu si pomoct, ale pokaždé, když vidím gameplay, přijde mi to strašně moc hektické, daleko zběsilejší, než byla BF2.

Arkáda je arkáda, ale když pár metrů nad zemí popolétavají stíhačky, mezi nimi na vzdálenost jen pár metrů probíhá dogfight vrtulníků a mezi tankama a transportérama (které se nezničli navzájem) jezdí buginy plné vojáků, působí hodně hloupě (respektive to by se v BF2 nestalo).
  • ve v bf3 vadi nepresnost zbrani bc 2 jsem z tezkyho kulometu mohl strilet po davkach a trefil sem ho tady vystrelim 2 naboje a hned stoupne zbran nahoru. vyvojari chtej donutit pouzivat stativ ale 2 naboje to je fakt malo na to aby to stouplo
  • Nebud trapny. Chci tu cist ruznorode zpravy, ne jen co se tyka trech her (BF3, WoW, Skyrim), co nam tui serviruji posledni mesic...
  • Whoossain
    Ten bagřík je krátce vidět už v premiérovym traileru B2K: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MBvqXi6sSes
  • O me oblibene hre tu clanek nikdy nebyl a nebude, protoze ji redakce regulerne bojkotuje. A sokuju te podruhe - ne, nechtel bych tu o ni denne cist. Na denni clanky o ni mam totiz zamerenou fan-site...
    Mimochodem urazej si nekoho jinyho. Bez si radeji pustit BF3, at jim ukazes jak jakej jsi skiller. Ops warez verze ti nejede, co? *15*
  • nic tajnyho tam neni. pokud nemyslej ten bob cat
  • Na vánoce
  • Jazz
    Will do.

Ty se jdi nechat znásilnit od draka, pokecat si o počasí a podobnejch nedůležitejch kreténskejch kecech a už na mě nereaguj, comprende ? A ne aby sis zapomněl hrát na oo velkého čaroděje.
  • Ty jsi vážně retardt.. =-D Běž si tam zastřílet a maminka ti může přitom utírat mlíčko, co ti kape od huby...
  • Kdy to má vyjít?
  • Jazz
    Ty moc těžcedémonskykrutopřísný rozmachy s mečíkem a paličkou na maso nebo co to v té kravině vůbec je.
  • A co je na tom složitějšího..??
  • snad tu nechces videt clanky o rado by nejlepsi hre na svete MW 3? .DD
  • F35s
  • Jaký srašky o Skyrimu?! Hrál jsi to? Asi ne, co?! Sorry já zepomněl, podle profilovky usuzuji, že jsi zakomplexovanej jen "na jdu a střílím"... složitější hru ani nenainstaluješ...
  • IsimonI
    ooo bagřík!!! tak to jsem nutně potřeboval... přiznejme, že je to takové vozidlo úplně k ničemu - pojízdný terč,, nechám si líbit.
  • a wow :)
  • Jo tak ten Bobek je luxusní. Taková kravina jen potěší aspoň bude prča, teším se! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit