Přejít na výpis diskuzí
Tajný bojový stroj na videu z Battlefield 3 Back to Karkand
28.11.2011 | Petr Poláček
49 příspěvků
-
Kdy to má vyjít?
-
-
Na vánoce
-
-
F35s
-
ooo bagřík!!! tak to jsem nutně potřeboval... přiznejme, že je to takové vozidlo úplně k ničemu - pojízdný terč,, nechám si líbit.
-
Jo tak ten Bobek je luxusní. Taková kravina jen potěší aspoň bude prča, teším se! :D
-
Ta stíhačka na začátku *14* S tou budu dělat harriera z MW 2 *1*
-
už se těším až si to budu dávat s tím malým bagrem.. :D
-
Už se těším jak malej kluk :)
-
buldozer :D
-
Uz by snad stacilo denne tu videt novy clanek o BF3...
-
-
snad tu nechces videt clanky o rado by nejlepsi hre na svete MW 3? .DD
-
-
Nebud trapny. Chci tu cist ruznorode zpravy, ne jen co se tyka trech her (BF3, WoW, Skyrim), co nam tui serviruji posledni mesic...
-
-
Vždycky se tu píše o tom co zrovna letí, přijde mi to naprosto normální jako na jiných webech. Za měsíc to bude The Old Republic, v březnu Diablo 3 a za rok třeba Bioshock 3... Pokud ti daná hra nevoní, tak nedělej dusno na diskuzích a mazej radši něco zapařit :D
-
-
Kdyby se psalo o tom co leti, tak by to bylo vsemi zboznovane MW3, kteryho se prodalo za vikend co BF za mesic...
-
-
Prodeje nic nemeni na tom, ze je to porad jedna a ta sama recyklovana kravina a to i graficky, pustil sem to na maximalni detaily a vypada to stejne jako CoD4 (kterej byl z MW na tuty nejlepsi). BF3 je sice plny bugu a potrebuje odladit, ale od svyho predchudce BF2 se lisi a to hodne moc i od bad comapny 2. Pokud je tvoje oblibena hra MW3, tak o ni clanky ani necekej, protoze vsechno, co o tom slo napsat bylo uz zmineny ohledne CoD4.
-
-
-
Nikdo tě to číst nenutí. Když tě to nebaví, tak to přeskoč. Za dnešek tu máš článek o Rainbow Six, Total War, novym Bishocku a spoustě dalších. Když tě ani jedno nezajímá, tak zajdi zítra. Nebo nechoď vůbec a čti si na svý fansite o svý hře. Chodit plakat do diskuze ke článku o DLC k BF3, že je tu článek o DLC k BF3, je stejně blbý, jako jít na horskou dráhu a nadávat na ní, že je ti z toho vždycky blbě. Jdi příště na řetízkáč...
-
-
Ja to nectu ani video jsem si nepoustel, neboj. Jen jsem vyjadril v diskusi svuj nazor, k cemuz je urcena. Tlaci sem porad dokola info o teto hre jejim DLC (pak ze to neni placena agenda EA). Pritom jsou popularnejsi jine hry hlavne ta konkurencni (bohuzel) a o to tu byla jen recenze a konec. Coz je zarazejici, kdyz tu nekteri pisou hlavne o tom, co prave "leti"...
-
-
-
-
Denně ?
Denně tu jsou srašky o Skyrimu. -
-
Nehádat! Jsem fanda BF3 ♥ i Skyrim ♥ Nevidím v tom problém? :)
-
Jaký srašky o Skyrimu?! Hrál jsi to? Asi ne, co?! Sorry já zepomněl, podle profilovky usuzuji, že jsi zakomplexovanej jen "na jdu a střílím"... složitější hru ani nenainstaluješ...
-
-
A co je na tom složitějšího..??
-
-
Ty moc těžcedémonskykrutopřísný rozmachy s mečíkem a paličkou na maso nebo co to v té kravině vůbec je.
-
-
Will do.
Ty se jdi nechat znásilnit od draka, pokecat si o počasí a podobnejch nedůležitejch kreténskejch kecech a už na mě nereaguj, comprende ? A ne aby sis zapomněl hrát na oo velkého čaroděje. -
Ty jsi vážně retardt.. =-D Běž si tam zastřílet a maminka ti může přitom utírat mlíčko, co ti kape od huby...
-
-
-
-
a wow :)
-
-
Kdyby tu byl denně článek o tvé oblíbené hře, tak by jsi držel hubu co honimíre?
-
-
O me oblibene hre tu clanek nikdy nebyl a nebude, protoze ji redakce regulerne bojkotuje. A sokuju te podruhe - ne, nechtel bych tu o ni denne cist. Na denni clanky o ni mam totiz zamerenou fan-site...
Mimochodem urazej si nekoho jinyho. Bez si radeji pustit BF3, at jim ukazes jak jakej jsi skiller. Ops warez verze ti nejede, co? *15*
-
-
-
Nemysleli tím náhodou toho bobka že ne? :D