Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Pak ses nejspíš díval na jiných 22 minut, než my všichni – sám dokument se jmenuje The Story of Mojang, takže věci, o kterých píšeš, tam jsou a v konečném filmu jich ještě dost přibude.
  • posila
    Az diky Nezavislemu rozcestniku jsem si vsiml, ze je tu 22minutove video. No ... je to dokument o Minecraftu, coz me teda moc neoslovilo. Vic by me zajimal dokument o Mojangu ... vznik a vyvoj Minecraftu, rozsirovani tymu, plany do budoucna. Takhle to byly spis zabery na ohnostroje a povidani o tom, jak je Minecraft bozi a jak to lidi zaujalo.
  • Osobně jsme strávil u minecraftu dost času poměrně mně to i bavilo ale řek bych že už to trošičku s tím přehání :-). Ale vůbec nic ve zlém jinak je to sice trošičku primitvní hra ale pořád je to dobrá hra. *3*
  • Promluvil chudáček co nic nedokázal a nic neumí,zemři v zapomnění,trapný ubožáku. *12*
  • A ted supky dupky do postele...
  • christianus
    http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc
  • To teda čumim, jak tento paskvil tady oslavujou hlavně honiči. Proberte se děcka a jděte pracovat. Tímhle si peníze nevyděláte. *3* *15*
  • Zatím moc hezké - zasněžený novoroční Stokholm s jemnými melancholickými klávesami mne přesvědčili o profesionalitě autorů, tak jsem oněch 22 minut s chutí vydržel a natěšil se tak na celý film. Jsem zvědav, jak dopadne.
  • V tom je právě to kouzlo. Postavit něco hezčího, co ještě není. Mě osobně to třeba baví, v dnešní záplavě nadupaných stříleček a všemožných rpg je tohle oddech a je to opravdu relax s lidma na serveru něco pěkného postavit.
  • Jak jste mohli vědět, že jsem se právě probudil? No dobře, tyhle zprávy na míru se mi líbí :)
  • No ono vziat koncept uz z existujucich hier (infiniminer, Dwarf Fortress...) je sice vec normalna a prijatelna, ale da sa povedat ze tvorca minecraftu mal aj stastie ze mu hru spropagovali napr. aj na penny-arcade.com, pokial ale cloveka nejak vyrazne nebavi stavanie lega, prejde celou hernou naplnou minecraftu tak za 3-5 dni. Celkovo nejak nechapem glorifikaciu tejto hry. Trebars aj ta Stredozem, ok, pekne poskladane, ale co s tym? Parkrat sa v tom poprechadzat, zviest sa vozikom trebars v Morii ale tym to viacmenej konci. Asi som si dostatocne uzil budovanie lega este v rannom veku.
  • Nelutujem ze som kupoval MC este pocas Alpha za smiene 5.- €. Nie je to hra na kazdy den samozrejme. Je to jeden velky editor, v ktorom si moze hrac urobit v krajine vselico.
    V Bleskovkach bolo video kde jedna skupina hracov robi krajinu LOTR, vsetko presne ako bolo vo filme. Urcite takych projektov bude viac, lebo MC vo fantazii hranice nema :).
  • Amylee.Anderson
    Doufam, že se mi to jednou dostane do rukou :)
  • Amylee.Anderson
    A je právě umění udělat z takové "blbůstky" tak uspěšnou věc. ;)
  • A přesto na Lego, Chevu a jim podobným tak rád vzpomínám, člověk se u toho vyblbnul, z policejní stanice udělal letadlo nebo bunkr, rozvíjelo úctyhodně myšlení a tvořivost a hlavně kua.... byla to vynikající zábava na hodiny před kterou se svým způsobem mohou zahrabat i dnešní hry. A nejen svým podobným konceptem těm všem stavebnicím je Minecraftu tak široce aplaudováno, ale především je to vynikající ukázka, že v jednoduchosti je síla a mimojiné dává vzpomenout na doby, kdy se hry tvořily pro zábavu a pro hráče, nikoliv jako ty současný komerční sr*čky pro dnešní haranstvo bez vkusu, které by si zasloužilo leda tak do držky.
  • Ano, opravdu?
    A proč si to neudělal na střední ty?? VYSVĚTLÍŠ MI TO??
  • Jozef123
    Ale ty očividne nie
  • Paráda! *4*
  • tak se ukaž????nebo jsi jen Další hrdina skrytej v anonymitě dětskýho pokojíku??
  • to Dwerk: naprostej souhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit