Tak jde čas s Assassin’s Creed – historie série, která změnila akční adventury
-
Dvojka byl urcite dil, ktery mi nejvice vyrazil dech. Zrada a smrt bratra a otce tenkrat bodla primo do srdce. Ubisoft tehdy dokazal Ezia s neuveritelnou lehkosti vykreslit tak, ze jsme ho milovali.
Druhy nejlepsi dil je pro me Black Flag. Ted jsem dohral remaster 3. dilu a je neskutecne videt kolik veci sice “objevila” trojka ale k dokonalosti je dotahl az prave Black Flag.
Osobne se mi hodne libil i Rogue, ktery skvele vykreslil asasiny jako stejne fanatiky jako jsou templari.
Origins, Odyssey i Valhalla byly vizualne nadherna dila, ale uz to pro me neni moc Assassin. Porad je to ale moje oblibena herni serie.
A na zaver - mrzi me, ze jsem asi jeden z mala, ktery si opravdu uzil i Mirage. Jen mi prisel pribehove takovy nemastny neslany, i diky tomu, ze hrac uz z Valhally tak nejak tusi…
-
Jednička byla úchvatná na tu dobu. Za mě je to nejlepší díl, pak 2 a nakonec Black Flag. Pak to pro mě začalo ztrácet kouzlo a ty nové už nehraji. Dáte asasinaci, třikrát ho bodnete do žeber pomalu a ztratí třetinu zdraví?? Děkuji nechci.
-
-
V kazdem dilu slo nastavit ze slo zabit jednou ranou.
-