Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě byl vrchol AC: Revelations - Ezio již jako zkušený, moudrý muž (možná by mi ale tak nepřirostl, kdybych ho neznal od mladého hejska), Constantinopol (město do kterého bych se mohl vracet pořád)... SPOILER plus scéna když Ezio najde Altaira SPOILER

Trojka mě nebavila, BlackFlag byla skvělá pirátská hra (čekám na remake), Unity mě nenadchlo příběhem. Syndicate mě bavil za Jacoba a jeho brute gangsterský přístup (a boxery), za Eve jsem prakticky nehrál. Origins a Odysey jsem nehrál, zkusil jsem Valhallu jako vikingskou hru ale bylo to tak nějak divně natažený nemastný neslaný... Mirage a Shadows jsem prozatím vynechal.

• zx_spektrum

Jako povětšinou tzv. "patient gamer" (r/patientgamers) jsem se zasekl v první třetině série s výhledem, že se k tomu časem dostanu, popravdě nejvíc asi z nostalgie na první díly. Po tom co předvádí Ubisoft v poslední době obecně a v AC: Shadows konkrétně je asi na čase myšlenku dohrání AC série zahodit (fronta je i tak dlouhá).

Je možné, že teď když do toho bude kecat i Tencent, tak se to zase může co do kvality obrátit k lepšímu. Na druhou stranu z prohlášení je naprosto zjevné, že tam je snaha z toho udělat dojnou krávu a tak z toho dost možná bude zase nějaký SaaS resp. live service bazmek...

• Dvojka byl urcite dil, ktery mi nejvice vyrazil dech. Zrada a smrt bratra a otce tenkrat bodla primo do srdce. Ubisoft tehdy dokazal Ezia s neuveritelnou lehkosti vykreslit tak, ze jsme ho milovali. 

Druhy nejlepsi dil je pro me Black Flag. Ted jsem dohral remaster 3. dilu a je neskutecne videt kolik veci sice “objevila” trojka ale k dokonalosti je dotahl az prave Black Flag. 

Osobne se mi hodne libil i Rogue, ktery skvele vykreslil asasiny jako stejne fanatiky jako jsou templari. 

Origins, Odyssey i Valhalla byly vizualne nadherna dila, ale uz to pro me neni moc Assassin. Porad je to ale moje oblibena herni serie. 

A na zaver - mrzi me, ze jsem asi jeden z mala, ktery si opravdu uzil i Mirage. Jen mi prisel pribehove takovy nemastny neslany, i diky tomu, ze hrac uz z Valhally tak nejak tusi…

• V kazdem dilu slo nastavit ze slo zabit jednou ranou. 

• Proky

Jednička byla úchvatná na tu dobu. Za mě je to nejlepší díl, pak 2 a nakonec Black Flag. Pak to pro mě začalo ztrácet kouzlo a ty nové už nehraji. Dáte asasinaci, třikrát ho bodnete do žeber pomalu a ztratí třetinu zdraví?? Děkuji nechci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit