Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic proti Vinovi, ale na Duka je to moc velkej tmavoch. *4* To už by podle tvého měřítka mohl hrát Duka i Rock třeba (ten by se hodil ideálně na nového Conana ale, nevím, proč vybrali toho Havajce ze Stargate: Atlantis místo něj)...
  • Hm, málokdy se mi stane, že se mi z něčeho na internetu udělá blbě od žaludku... Tohle je ten případ asi. *9*
  • http://www.csfd.cz/tvurce/36-dolph-lundgren/galerie/filtr-14491-zuctovani-v-malem-tokiu/ - souhlasím, viz ta foto úplně dole... Takhle nějak bych si Duka představoval, rozhodně se nedá říct, že měl tenkrát málo svalů (ačkoli je potřeba přiznat, že Duke vyšel až o pár let později než film Zúčtování v Malém Tokiu). *3* Samozřejmě, že herec to není bůhvíjaký, ale od filmového Duka by asi nikdo soudný nečekal inteligentní dialogy a filozofický rozměr, to by byla jednoduše béčková řežba... Škoda, že čas a stárnutí nikdo z nás neumí zastavit.
  • Doufám, že to byl jenom pokus o žert. *3* To by byl nesoudný nápad už v osmdesátých letech, kdy hrál Krokodýla Dundeeho (vzhledem k jeho na Duka slabé muskulatuře), natož teď: http://www.imdb.com/media/rm521766912/nm0001357 *1*
  • Lundgren ani omylem, nabrat svalovinu, jakou má Duke, to by musel sypat víc než sypal na svym vrcholu a ani pak by to nebylo ono. Arnold zase nemá potřebnou vizáž i když svaly by na to tehdy měl, ale ten obličej, to na Duka neni.

Herec na Duka, to nehrozí, to je stejnej případ jako herec, kterej by měl hrát Loba, znalci komiksů ho jistě znají, tyhle role jsou prostě problém, to neni jak nějakej buzík v pláštěnce a masce, chce to svaly, chce to obličej, chce to charisma a nesmí to bejt úplný dřevo - nereálná kombinace. Proto bych já osobně byl za kompletně počítačovýho Duka, ta technologie a schopnosti by tu byly.
  • Dlaha
    Já bych rozhodně ocenil na pultech obchodů Duke Beer :)
  • co to je za teplouse, toho snad ne
  • a co tahle pert jakl toho si jako dukena dokazu predstavit
  • ideální Duke
    http://silencia.blog.cz/0803/filip-trojovsky-fotky
  • ucho
    jedině Paul Hogan...
  • Právě proto uvažuju, co proveditelné je *2*
  • tak Dolph by se na něj hodil ze všech nejvíc a Duke by mu skvěle sednul (: Škoda, že už je to neproveditelné ):
  • Vin Disel po transplantaci vlasů by nemusel být úplně marnej:o)
  • Heh... Když jsem jako děcko pařil Duke Nukem 3D na základce po síti s kamarády, vždycky jsem si říkal, jak by bylo super, kdyby natočili film podle Duka a hl. roli hrál Arnold (Schwarzenegger). Podle mě není na světě jiný herec, který by byl schopný ztvárnit takovou horu masa, než právě Arnie zamlada... Bohužel dnes už je starý, tak to nepřipadá v úvahu. Teoreticky jsem si dovedl představit v té roli i Lundgrena (ten by si ani nemusel barvit vlasy), ale opět platí, že jenom zamlada, dneska by to taky nebylo ono. *7*
  • Jak říká Miloš Zeman: i kubánský rum je na Kubě tuzemský *1* *1* *1*
  • Nák nevidim zpusob jak by mohl bejt duke převedenej do pohádky. :)
    Do animovanýho seriálu to jo ale do pohádky to fakt netušim.
  • ucho
    nevíte někdo, proč mám chuť na kubánský rum?
  • Odulin
    No potěš p*del.
  • skaven123
    nebola ta hra nieco ako MN17?
    preco by mal byt Duke na skolskych taskach a perecnikoch? ved ofic tie detiska nemaju ako zahrat tu hru *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit