Přejít na výpis diskuzí
Take On Helicopters - nová simulace od tvůrců Arma her
31.3.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
minuly tyden vysela aktualizace 1.09 pro ARMA 2,
dneska jsme vydali aktualizae 1.59 pro ARMA 2: Operation Arrowhead
staci trosku sledovat deni, treba na forech beta sekci -
-
Jo jasne a ted je to uplne vsechno opraveny ze jo? Hlavne umnela inteligence .
-
-
nikde jsem nerekl, ze je opraveno vsechno (a pritom aktualni patch opravuje v AI dost).
taktez jsem nerekl, ze dalsi patch nebude naopak pokud sledujes fora nebo CIT tak uz davno vis, ze bude i 1.60 nebot nektere opravy z tohoto tydne nejsou v 1.59 -
Víš kde je zakopaný pes? Protože v Arma II se věci stanou pokaždé jinak. Kdežto třeba v COD ti ti ten kámen spadne pokaždý stejně.
-
-
COD nehraju tak nevim jak tam padaj kameny :-)
-
Prosimtě Fuggas raději mlč *3*
Nový patch finální 1.59:
http://www.arma2.com/latest-news/arma-2-oa-update-159_en.html -
-
Ty mlč chytráku. Patche si umim najit sám!!
-
-
-
-
-
pro zvedavce tady jsou stripky k prvnimu DLC :)
http://takeonthegame.com/zombies/
http://www.youtube.com/watch?v=sPcvFOE4OeE -
BTW, už tady někdo napsal, že je to apríl? Ne? Tak APRÍÍÍÍL!!! *1*
-
-
Takže APRÍL asi ne, první zmínky byly už včera. To datum asi bude shoda náhod...
-
-
Snad to nedopadne tak, jako pro mě velké zklamání Whirlwind over Vietnam, tam snad jediný co fungovalo dobře, bylo klikání v kokpitu.
-
Alfrede a dela to i v 1.09? je to nahlaseno na CITu?
-
nechapu proc se poustej do projektu, ktery maj nakroceno hnedka od zacatku k tomu, ze bude prodelecny, maji udelat udelat poradnou armu ktere by se mohlo popravu rikat v duchu operation flashpoint 2. To BIS mi prijde, ze je neco jako ales valenta. Jednou se bliy?skli a od te doby nic.
-
-
Jestli by jsi neměl tu svou věšteckou kouli trochu přeleštit *3*
-
-
a dalsi poctenicko o Take On Helicopters
http://www.pcgamer.com/2011/03/31/exclusive-interview-bohemia-interactive-talks-take-on-helicopters/ -
Flashpoint byl tenkrát bomba, ale zkuste si ho pustit dneska a najdete v něm co se herních mechanizmů týče daleko víc bugů než v obou Armách. Jenže, tenkrát to nikomu nevadilo, protože to byla novinka a navíc poslední verze Flashpointa byla už taky na hony vzdálená první. Mě osobně koncept Flashpointu a obou Arm vyhovuje a jsem tád že se to moc nemění, ale mě nejde o žádný akční střílení, stejně se většina odehrává na vzdálenost 100m a dál, kde UI neni tak důležitá, stačí aby panák věděl jestli zdrhnout, lehnout nebo střílet. A to, že se trochu motaj mezi budovama, je sice smutný, ale pochopitlený u tak komplexní hry a navíc obyčejný vojáci, co akorát prošli přijímačem a jen několika měsíčním výcvikem, se někdy chovaj podobně. Realita nevypadá vždycky tak jako ve filmech kde každej voják ví co zrovna udělat a kam si lehnou, ono to ve stresu taky tak moc dobře nejde, když ani nevíte kdo a odkud na vás střílí.
-
Super. A kdy bude Carrier Command?
Proste se z nich stane SCS software s vrtulnikem a stihackou. Ale to se dalo prepokladat. Kdyz neni kreativita a schopnost jit dopredu (a ze dodnes prevazne recykluji), lepsi to nebude. *7* -
Letový model a avionika z DCS v civilním prostředí? Pro mě by to byla bomba! *1* V MS - Flight Sim. se vrtulníky tak nějak nepovedly...
-
-
Přesně... vlastně ani o žádném dobrém simulátoru vrtulníků nevím...
-
-
Chtěl si říct "...o žádném JINÉM dobrém..." *3* DCS Black Shark převyšuje všechny ostatní současné simy minimálně o třídu. Už se ho učim přes rok a pořád mam co zlepšovat. Pětiset stránkovej manuál už je notně ohmatanej, ale v tom je právě to kouzlo (aspoň pro mě) *2* Asi měsíc nazpět vyšla DCS A-10, tak že to taky určo zainvestuju, a pokud bude 2012 konec světa, tak se to ani naučit nestihnu *1*
-
-
Jo jo mám to podobně, nejhorší je, že BS není ani s čím srovnávat, snad jediný trochu srovnatelný současný hardcore sim vrtulníků je Enemy Engaged 2. Mimochodem kde jsi sehnal verzi DCS BS s tištěným manuálem?
-
-
Kámoš mi ho vytisknul v práci. Doma by to v inkoustu vyšlo na majlant *4* BTW nevim, že by vyšla verze s tištěnym manuálem, já mám anglickou download verzi přímo od ED
-
-
Pardon, ...zaměstnavatelovy...
-
Tak to jsi mě uklidnil, já se jen lekl, že vyšla i verze s tištěným manuálem, protože do té bych neváhal jít i když bych to měl pak dvakrát. Mám totiž rád tlusté manuály jako blahé paměti, třeba od Jane's, DID, nebo z Falconů *4* a je škoda že dnes se už plnohodnotný tištěný manuál, hezky v kroužkové lesklé úpravě nedá koupit.... *9* Pořídit si levnou repasovanou laserovku, nebo tisknout za zaměstnavatelovi peníze není problém, ale už to není ono.
-
-
Mozna si ho vytisknul z PDF? :p
Kazdopadne DCS A-10C uz hraju a rozhodne to za ten litr stoji. Ale stale se ucim, vlastne jsem jeste poradne "nevyletel" do akce *1* -
-
To já do ostré akce pořádně nevyletěl ani s Black Sharkem. Pokaždé když pokazím akci, tak mám neodbytný pocit, že se mám ještě co učit a vrátím se k tréninkům *2* Ale na Warthoga se těším, ale až bude v krabičce.
-
-
-
-
-