Přejít na výpis diskuzí
Take On Helicopters - nová simulace od tvůrců Arma her
31.3.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Nevidím důvod, proč by to nemohlo být i pro začátečníky. Buďto se to bude chovat jako vznášedlo, nebo jako vrtulník.
-
minuly tyden vysela aktualizace 1.09 pro ARMA 2,
dneska jsme vydali aktualizae 1.59 pro ARMA 2: Operation Arrowhead
staci trosku sledovat deni, treba na forech beta sekci -
-
Jo jasne a ted je to uplne vsechno opraveny ze jo? Hlavne umnela inteligence .
-
-
nikde jsem nerekl, ze je opraveno vsechno (a pritom aktualni patch opravuje v AI dost).
taktez jsem nerekl, ze dalsi patch nebude naopak pokud sledujes fora nebo CIT tak uz davno vis, ze bude i 1.60 nebot nektere opravy z tohoto tydne nejsou v 1.59 -
Víš kde je zakopaný pes? Protože v Arma II se věci stanou pokaždé jinak. Kdežto třeba v COD ti ti ten kámen spadne pokaždý stejně.
-
-
COD nehraju tak nevim jak tam padaj kameny :-)
-
Prosimtě Fuggas raději mlč *3*
Nový patch finální 1.59:
http://www.arma2.com/latest-news/arma-2-oa-update-159_en.html -
-
Ty mlč chytráku. Patche si umim najit sám!!
-
-
-
-
-
Kdyby rači makaly na opravach pro armu 2 tam je přád mraky práce *10*
-
-
Vždyť zítra vychází Posily s patchem 1.58 a během dubna vyjde patch 1.59 (Aktuálně je venku RC).
-
-
A navíc, přímo na Armu 2 vyšel nedávno nový patch 1.09:
http://www.arma2.com/index.php?option=com_rokdownloads&view=file&Itemid=20&id=510%3Aarma-2-patch-1-00-to-1&lang=en -
-
Jo ten uz mam , ale porad je co opravovat
-
-
Ono taky záleží, co za bugy považuješ.
-
-
S patchem 1,07 zmizel zpětný ráz tanku.Hrozně to bije do očí : - ) .S timto by mohli něco udělat
-
-
Vždycky bude co opravovat... zkus mi ukázat hru, kde by nebylo co opravovat... *7*
-
-
-
-
-
Ještě by mohli říct ,kdy vyjde Karier Comand
-
-
Kdyby jsi četl tiskovou zprávu, tak bys věděl, že pro BIS je Carrier Command GA aktuálně hlavním projektem. Informace o hře by měly být v dubnu.
-
-
tesime sa ! konkurencia helikopteram vo FSX ? :) a z clanku celkom zaujmave spojenie "cierne cisla" to sa mi zda trochu ako nelegalne aleboco, opozitum k cervene cisla zvyknu byt zelene cisla , ci ? *4*
-
-
Zavedena terminologie: cervena cisla = prodelavame, cerna cisla= vydelavame :)
-
-
ok , uz si budem pamatat *3*
-
-