Přejít na výpis diskuzí
Take On Helicopters vychází - video a HW nároky
27.10.2011 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
ze 17 giga boze to zas bude na troch dvdčkach , co je na tom take zlozite ze to musi zaberat tak vela miesta? aj BF 3 ma 13 gb ...nech tam daju inu grafiku a bude to hned menej
-
-
To je kouzlo DX11 - méně dat, více dopočítávání, vyšší kvalita
-
-
Zatim co jsem cetl tak si hraci stezuji na mizernou optimalizaci a koncert preskakovani lodu co ma destruktivni vliv na plynulost i vnimani prostredi jako realne kulisy. Proste klasicky problemy her od Bohemky. Ani snizeni detailu tomu pry nepomaha. No budiz pokud hrajete za pesaka v Arme da se tech nestabilnich 30fps nejak vydejchat. Jenomze simulator letecky nebo automobilovy jiz potrebuje stabilnich 60 fps. Pockam na recenze.
-
ja bych uz radsi videl ten carrier commander *12*
-
zase ten magor to dabuje,čo aj v arme
-
Tým BIS ví moc dobře co dělá a dělá to skvěle. Prostě moje nejlepší vývojářská značka na trhu.
-
Tahle hra bude urcity okruh hracu neskutecne bavit. Kdybych mel HW a prachy na knypl (joystick), tak do toho hned jdu.
-
pripomina mi to dost oldskool SimCopter :) a to uz bola paradna hra :)
-
Tak toto je prvý civilný (väčšinou), ktorý ma naozaj zaujal. Zostáva len dúfať, že to nie je nejaký nehrateľný bugfest... Už aby tu bola recenzia.
Každopádne cez zimnú dovolenku bude dôvod prebudiť môj Joystick a TrackIR zo zimného spánku *5* -
-
A inak aj ten terén už konečne vyzerá celkom k svetu, super!
-
-
No ale z blizka to vyzera velmi slabo v tom meste. Dufam, ze to nejako poladia, pretoze mi to dost bije do oci. Aspon ze bude aj demo.
-
-
No ja som svojho času hrával hry v 320x240 a tiež to šlo... A napodiv to aj bavilo, možno viac, než súčasné hry *3*
-
-
Ale jiste ze hraval. A mel jsi novy monitor s rozlisenim 1920x1200, nabusenej kompl a plno jinych her, ktery byly graficky lepsi... *1*
-
Nevravim, ze mi ide o grafiku. Sam som hraval a hram stare hry, ale tie textury ciest v meste mi pridu na dnesne pomery dost slabe. Bije mi to proste do oci a urcite by mi to kazilo celkovy zazitok. Mozno je ten zaber spraveny z nizsich detailov? Aj ked si nemyslim, ze by takto prezentovali na videu, co by bola trochu sebevrazda.
Inak konecne asi vyuzijem aj pedale ktore mam na simracing. Mam iba gamepad, ale spojka a plyn sa mi hodi na zadny rotor, nie? *4* -
-
To budou vsechno zabery z google maps a na to naremplovane objekty. Ostatne takhle mi to pripada u vetsiny tehle simulatoru.
-
-
-
-
-
*prvý civilný simulátor, chybička.
-
-
lidi, nevíte prosímvás jestli jde u té hry připojit vysílačka , kterou se ovládají rc modely vrtulníků , leatadel atd? moc dík
-
-
Cokoliv normálního (Spektrum, Hitec, Futaba...) by připojit jít mělo, interface k PC se sehnat dá. Osobně bych radši pořídil joystick (ten Thrustmaster z příspěvku nade mnou je za ty prachy bezkonkurenční), u vysílačky je problém s tlačítkama (lezou z toho akorát analogové kanály).
-
*1* Neviem, ale fakt pochybujem...
Ak môžem poradiť, kúp si Joystick Thrustmaster T-16000M, vyzerá síce strašne, ale je lacný a vďaka Hall senzorom krásne presný. A tie senzory sú bezkontaktné, takže sa dá predpokladať dobrá životnosť... -
-
Nevypadá zas tak hrozně... ale za ty prachy, s těmi funkcemi se mi to zdá jako docela dobrá koupě, asi o něm hodně popřemýšlím :)
-
-
-
Proč mi takovýhle pohodový sympatický trailer přijde o dost zajímavější než většina trailerů na akční hry nabité akcí až po uši? *7*
-
-
protože schematismus zabaví jen napoprvé. Prostě už jsi vyrostl z baykovin.
-
Protože každý má jiný vkus a tobě se líbí zrovna tohle. Nic bych v tom nehledal.
-
Protoze jsou vsechny delane na jedno brdo, se stejnymi radobycool zabery, stejnou hudbou, stejnymi vybuchy a stejnymi sablonovitymi hrdiny co delaji porad ty same veci dokola? Nedivim se ti.
-
-
Tusim, ze "jit proti proudu" je dle vyvojove psychologie znacka nedospelosti. *2*
-
-
Jasné, lebo lepšie je sa zaradiť do poslušného tupého stáda *7*
-
Lenze par ludi co ich bavia a dokazu nastudovat pilotovanie helikopter ma uz vyvoj za sebou.
A "ist s prudom" je niekedy znamka tuposti a nedostatocneho rozhladu. *3*
-
-
-